Söndag

Tjo bloggen! Som vanligt ser mitt söndagsprogram ut såhär:
-Jag tittar på så många filmer som jag (har just nu tittat på "mumien" och "batman returns")
-Äter godis (vem gör inte det?)
-
Och så bloggar jag så klart!
Så som ni ser så är mina söndagar ganska lata :) men tänker man efter så förkänar man en dag gjord för att slappa lite då och då! Igår va jag med "S" och vi hade lika kul och mysigt som vanligt (tills min lillebrorsa kom in i bilden). Vi gjorde det gamla vanliga, tittta på film och mysade! Väldigt trevligt :)

I morrn börjar skolan igen (lyx för mej eftersom jag inte börjar förs klockan 9 och bara har en kvart till skolan med bil)
Det blir väll lite se sådär efter som vi har börjat följa våra scheman igen...
Jag var ju inte i skolan i fredags (när vi började följa schemat) så jag får väll kolla med mina lärare vad det är jag behöver veta (asså kolla va det var jag missa, för tro det eller ej, vare sej det är en dag eller fler så missar man alltid nåt)
Aja,  nu ska jag väll fortsätta min slappa söndag genom att titta på ännu en film (får så vikken det blir) så skriver jag ett inlägg i morrn när jag kommer hem från skolan :)

Puss!

Hem ljuva hem

Hejsan bloggen!
Kom hem igår efter en minitripp till Skåne. Vi flög ner (vilket var väldigt skönt) vid torsda lunch och flög hem igår kväll. De va nog roligast på resan hem eftersom pappa trodde att han såg Roger Moore (som spelar James Bond mellan 1973 och 1985) sitta på ett fik med sin svenska fru Christina Tholstrup.
När jag kom hem slängde jag mej i soffan för att titta på TV (och gud va skönt det va att lägga sig i sin egna bekväma säng när man skulle sova!) de va inge bra på TV:n så ja läste lite tidningar istället :) Följande tidningar gillar jag att läsa när jag b.la. är ute och flyger:
Amerikanska Vogue, CHIC, Sofis mode, GLAMOUR, Elle, Femina och Hänt bild. Vilka tidningar/böcker gillar ni att läsa när ni är ute och reser? En bok jag personligen rekommenderar (jag läser den själv för tillfället) är "Sanningen om diamanter" skriven av Nicole  Richie. Väldigt bra bok för dom som gillar sånna böcker(som t.ex. jag)!
Aja, nu ska vi tydligen åka och handla så jag får väll avsluta det här inlägget, skriver några rader senare!
Kramar, "E"


En av mina personliga favvo tidningar!

Härligt!

Tjenixen!
Va me "S" idag o vi hade det sååå mysigt (inte för att vi inte har det annars men i alla fall) eller egentligen gjorde vi inget spec, vi titta på en film o spela "Guitar Hero" och gissa vem som vann? JAG! Nej ja skojja bara, självklart vann han :) Men men det är bara att kämpa vidare, nästa gång ska jag minsann vinna.
Kolla nyss in monkis hemsida, gud vilka snygga kläder dom har, liksom allting är snyggt o man kan ha det till absolut vad som helst! Vare sig det är fest eller om du bara ska till skolan så passar dom :)
I skolan idag prata jag med "D", vi bestämmde oss för att nån gång nästa vecka ta en tripp in till city o shoppa, då har jag följande affärer jag MÅSTE gå till:
Monki, souk gallerian Drottninggatan 53 (stockholm)
Topshop, gallerian Hamngatan 37 (stockholm)
Urban outfitters, Biblioteksgatan 5 (stockholm)

Men vi får se, kanske inte får för mamma men jag håller tummarna. Tyvärr så ska jag resa bort under två dar och kommer tyvärr inte kunna skriva nåt, men jag lovar att så fort jag kommer hem att skriva ett inlägg :)

Love, "E"



Monkis höstkollektion, najs or what? :)


Urban outfitters

topshop fall collection 2008

Love me love me, say that you love me

Haha, bra rubrik eller vad tycker ni? Vet inte riktigt varför jag skrev det,  hade bara lust för det :)
Hade as tråkit i skolan idag, vi hade en så kallad "studdy skills day" då vi fick lära oss om hur man t.ex. skriver citat och varför man gör det, "tråkit" (citat av mej!) Annars har det väll inte hänt nåt spec idag..
Åkte till centrum me "E" idag en stund efter skolan, vi köpte inget utan vi bara tittade :P
Aja, kramar till er alla

"E"

Goder afton!

Hola bloggen! Trodde ja skulle somna idag i skolan, det va såååå himla tråkit! Vi liksom bara satt där medans vår lärare pratade om skolans regler (vilket tyvärr är väääääääldigt många) men som tur var så läste hon bara några av dom :)
Efter skolan åkte jag till centrum med några kompisar o va där i typ 5 minuter eller så innan ja kom på att ja inte kunde komma hem eftersom ja "råkat" lämna bussremsan hemma, så ja åkte hem med mamma istället.
När jag kom hem började sydde jag en svart underkjol eller vad man nu ska kalla den, det va inte så svårt så den blev klar ganska fort. När jag blev klar med den så smsade jag lite med "S" (ja vi är samms nu, ni behöver inte fråga) och frågade om vi kunde göra något i morrn, men jag kom på att jag skulle shoppa (igen) med min kompisar då så vi ska göra något på onsdag i stället. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt, vi får väll se :) Kanske tittar vi på film, kanske åker vi till centrum, det återstår att se! 
I morron hade jag tänkt inhändla ett par nya jeans "till min stora samling". Jag menar jeans kan man ju inte precis få för mycket av, man kan ha det till både fest o vardag o dom är oftast väldigt praktiska (också). Funderar starkt på att köpa ett par cheap monday (de är typ mitt favvo märke) har ni nått märke ni rekommenderar? Nu vet jag inte riktigt va jag ska skriva, jo just det! Dansen börjar ju på onsdag, kom tyvärr inte i samma klass som min kompis men sånt är livet :)
Även om sommarn inte är riktigt slut så längtar jag redan tills nästa år, liksom vädret o värmen o allt! Det är sååå himla härligt (o så får man ju träffa några kompisar också)!
Ojoj som tiden flyger iväg, nu har jag suttit framför datorn o bloggat i snart 1 timme (ja vet det låter lite konstigt men jag har funderat så mycket på vad jag ska skriva om)  Jag menar allt i skolan går bra, mitt rum är städat (vilket hör till ovanligheten) liksom livet flyter på :)
Nu tror jag att jag skrivit om allt som verkligen går att skriva om (det här är nog mitt längsta inlägg hittitills) så jag får väll "tacka för den här gången" och så skriver jag ett nytt inlägg i morrn (om jag hinner, vi får se)

Ha en fortsatt trevlig måndag kväll, kramar littlemissB


Grönan med "J"

Tjena tjena bloggen! "J" ringde för en stund sedan och undra om ja ville följa me henne o hennes storasyster (andra "J") till grönan ikväll, o ja tacka nej...
Hahaha, nej det gjorde jag inte (det är klart att man inte tackar nej till o få va med sin bästa vän på grönan, nåt bättre finns nog inte, i alla fall inte nåt som jag kan komma på för tillfället)
Dom kommer o hämtar mej vid 6 tiden o så är vi där typ till klockan 9, vi passar väll också på att titta lite på "sommarkrysset" (eller det kanske inte är ikväll? jag har tyvärr ingen aning) aja, det blir säkert kul
Jag tar lite bilder som jag lägger in sen, då får ni gärna kommentera (dom blir säkert inte så bra men jag ska försöka)
Well well, see ya all later!

littlemissB




Grönan here I come!




Typ världens bästa program, va tycker ni?

Lördag, äntligen :)

Hejsan kära bloggläsare! Tror äntligen det löst sej mellan mej o "S", skönt! Tack till er som kommenterade och verkligen skrev va ni tyckte, det uppskattar jag verkligen. Va nyss o handla me "the family" på ica, lika "kul" som vanligt.
Skolveckan har för min del varit kort eftersom jag började i torsdags, vi kommer tydligen inte ha några riktiga lektioner förrs på fredag, skriver några rader lite senare, ska äta nu

kramar, littlemissB

Taskigt (!?)

Hej bloggen, har ett litet problem. "S" fråga om vi kunde göra nåt på sönda o då skämtade jag om att ja kanske inte kunde eftersom ja skulle ti centrum med "I" o "F" o då blev han skit sur (eftersom "I" o "F" är två killar i vår klass) jag har skrivit förlåt och så till honom via sms men han svarar ALDRIG! Precis som om han fortfarande va sur på mej, hade ni varit de? Aja, vi får väll se va som händer
Catch ya all later, littlemissB

It's school time !

God morgon bloggen! Idag bär det av till skolan, va härligt det blir att träffa kompisarna igen (i alla fall dom man saknat under lovet)! Jag börjar om två timmar (klockan 10.00) så jag har ju lite tid på mej (att t.ex. blogga och välja kläder).
Jag ska inte va där så länge heller utan jag slutar en timme senare (klockan 11.00) och efter det ska jag o "S" äta lunch, vi ska typ göra tacos :)
Aja, jag skriver väll något inlägg sen (nu måste jag välja vad jag ska ha på mej idag, det kan ta en braaaaaaaa stund)

pussar littlemissB

Snark (...)

Hejsan bloggen, e lite väl trött just nu så jag skriver nog inget spec om idag (jag skriver när jag kommer hem från skolan i morrn i stället).

Sömniga kramar littlemissB

Brunett så hett (!)

Jaha, då va man brunett då :) Känns lite konstigt att man licksom vaknar på morronen, tittar sej i spegeln och ser en brunett (man står licksom tyst för några sekunder innan man kommer på att du själv gått med på att se ut så).
Igår hann jag inte skriva något, först va jag i centrum och sen fick jag besök (av "S"). Det va ganska kul, förutom att min idiot till lillebror inte kunde låta oss va själva (vi bråkade i typ en timme sen gav jag upp, jag sa att han fick va där inne om han satt i den andra soffan, men gjorde han det? NEJ!  Så bråket fortsatte så klart)
Idag drar jag väll ner till centrum igen (mamma köpte ett par skor som hon är så himla osäker på om hon ska ha kvar dom eller inte så man inte tror att det är sant, jag tycker i alla fall att hon ska ha kvar dom för då kan jag låna dom)
I morron bär det av till skolan (lite lyx har jag eftersom jag inte behöver vara där förän klockan 10.00) klart det blir kul att träffa kompisarna och klassen (förutom vissa, inge namn nämnda) som man tycker det är så j*vla skönt att slippa för en gångs skull, men men är det skola så är det :) det roliga i det hela är i alla fall att Ivan ska ha tandställning, hahaha stackarn (not) :P
Aja, nu ropar mamma (tror jag?) så jag får väll skriva ett inlägg senare

pussar och kramar från littlemissB


Toning (?)

God morgon! Vakna för typ 1 timme sedan och har fortfarande inte ätit fukost så ja får väll ta och göra det snart innan jag får ont i huvudet (brukar få det om jag inte äter ordenligt). Ska tona håret idag så jag äntligen får bort det gröna (typ alla frisörer i salongen som såg mig börja skratta när ja kom in), får se hur det blir lite senare.

Kramar, littlemissB

Grönan again!

Tjena "alla" bloggare och bloggläsare! Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag drar till grönan (idag igen) med "S".
Det blir säkert roligt (jag menar det är ju aldrig tråkigt att gå på grönan). "S" åker tydligen det mesta där (inklusive fritt fall),  aldrig att jag åker fritt fall (inte i år i alla fall)
Aja, vi hörs!
kramar, littlemissB


NEVER!

Tjosan!

Hejsan bloggen! Ledsen att jag inte skrivit på ett tag, har varit ganska "upptagen" på senaste tiden.
tänkte i alla fall berätta lite kort om dom senaste dagarna som gott :)
Va på grönalund i går, shit va kul det va! Va där med min kusin (jordgubbenf.blogg.se) och man blir verkligen beroende av vissa karuseller (som t.ex. jet line, lustiga huset, pop expressen m.m.) Men lite knepigt blev det eftersom min lillebrorsa också var med och min mamma som inte kan åka någonting utan att hon mår illa, stackaren :(
I för går va jag och min knäppis till kusin på bio, och det var inte vikken film som helst (det var kung fu panda) hehe, den va faktiskt ganska bra men ändå lite barnslig. När vi kom hem från den så badade vi och titta på film (kul dag eller vad säger ni?)
Idag va vi i centrum (igen) för att jag behövde gå till frisören eftersom mitt hår fått en grön nyans (jag vet det är knäppt) Det hade tydligen blivit så på grund av att jag badat för mycket eller nåt, så på måndag ska jag tona det (det var det enda jag kunde göra för att få bort det gröna)
Har också pratat med "boyfrienden", får väll se om vi hittar på nåt till helgen eller inte. Nu lutar det mest åt att vi går på grönan, kul! :)

That's all for today folks, enjoy!




en av mina personliga favoriter, jet line!

Bilder

Här kommer lite bilder jag själv tagit (kommentera gärna!):











copyright by littlemissbrownie
(gäller alla bilder i detta inlägget)

"tidigt?"

God morgon! Vakna för ungefär en halvtimme sen, shit va jag älskar att verkligen få den "skönthetssömn" man behöver efter att ha spenderat hela dagen innan med sin kusin :) jag menar vem gillar inte att sova länge på morgonen (vissa av er kanske inte ens sover utan tycker ara det är skönt att ligga kvar i sängen och ta det lungt innan dagen börjar?)
Får väll se vad jag hittar på med kussen idag då, funderade ett tag att gå på "Mamma Mia" filmen som nu går på bio men jag vet ärligt talat inte om jag är på bio-humör idag...
Den gick tudligen till eftermiddagen men som jag sa så får vi väll se :) vill gärna skriver mer nu men jag har tyvärr inte något mer att skriva om så jag skriver förhoppingsvis ett inlägg lite senare om vad jag gjorde idag eller om vad jag bestämmt mig för att göra idag (vilket jag ta flera hundra år för mig att bestämma så hoppas inte att jag skriver ett inlägg om bara några minuter för att jag bestämmt míg)

Kramar från en trött och lat littlemissB



Saknar dej redan min älskling! (jag syftar på sängen)




Filmen jag funderar på att kolla på med kussen min idag, undrar om den är bra?



Med fötterna på jorden

Hejsan! Shit va skönt och härligt det är att äntligen vara hemma igen, hemma på land utan allt gungande och svängande hela tiden :)
I alla fall, sitter nu och tittar på OS från Peking och kom på att jag lika gärna kunde skriva några rader. Va också i centrum idag och hittade en super fin klänning gina tricots rea (lägger in en bild i nästa inlägg). Den är verkligen underbar!
Well well, det är väll ungefär det jag har att skriva om just nu...
Catch ya later, littlemissB

God morgon!

God morgon! Sitter här med min kusin Adam och min lillebror Simon (som är lika irriterande som vanligt om ni undrar).
Vad gör ni då? Just det, sitter också och tittar på TV, det är det där SupernannyTV4, vilka små skitungar på ren svenska :S Allvarligt dom är verkligen riktigt taskiga mot både varandra och sina föräldrar, det är precis som om dom inte bryr sig om alla hatar dom eller inte...
Igår kunde jag tyvärr inte skriva nåt inlägg för att:
1. det inlägget jag först skrev kom inte med, det raderades
2. min brorsa hade datorn och sen när han väll lämnat den så tog min mamma den

Så jag får väll skriva lite om igår nu istället :)

Igår kom mina kusiner och min farmor och farfar, dom hade åkt upp till norrland ca 1 vecka tidigare så dom kom därifrån, vilket betyder att det tog lite tid för dom att komma ner (dom åkte bil och det tar ju som vissa av er säkert vet 5-6 timmar)
och när dom äntligen kommit ner så går jag ut genom dörren för att hälsa, och då är det bara min farmor och farfar som har kommit (gissa om jag blev sur)!
Aja, när dom sen kom så hjälpte vi dom att packa in sakerna i vårt hus och sen badade vi lääääääääänge och det var så skönt! Man ville knappt gå upp när det var dags för det :)
Efter det skulle vi äta, då hade föräldrarna varit och hämtat kinamat, yummie yummie!
Sen så brovade jag och min andra kusin (Amanda) lite kläder och tog lite bilder.
När vi var klara med det var klockar snart 12 och min mamma sa att vi behövde sova, men icke sa nicke
vi satte på en film istället och låg och pratade lite, som jag längtat att ha nån att prata med!

Vi får väll se om jag får tid att skriva några rader lite senare...

Puss o kram, littlemissB

P.S. kolla gärna in min kusins blogg jordgubbenf.blogg.se  :)





Vilken dag??

Hejhej! Har inte hunnit skriva mer än de här inlägget idag och det här inlägget blir nog inte så långt (eftersom min lillebror vill ha datorn) så jag ska fatta mig kort:
Jag gick upp i morse, då va klockan ca 9:30. När jag ätit frukost och gjort mig i ordning så åkte jag, min mamma och min lillebror för att göra några ärenden. Vi va borta ganska länge, kom hem för typ 3h timmar sedan :S
Aja, nu sitter jag här, tittar på TV och bloggar. (P.S. kollade nyss hur många besökare jag haft, det va tydligen nytt rekord. Hela 7 stycken har läst minn blogg!)
I alla fall, skönt att äntligen fått skriva ett inlägg igen, som jag längtat. Och tack till er "alla" som läst min blogg, det uppskattar jag verkligen!
Imorgon kommer mina kusiner och min farmor och farfar, det blir roligt. Vi träffas nästan aldrig eftersom vi bor så långt ifrån varandra... så det blir kul!
Vi får väll se om jag skriver några rader lite senare, förhoppningsvis kan jag få bort min lillebror från dator under några minuter, så det blir nog inget långt inlägg...
Well well, keep your fingers crossed!

Pussar, littlemissB

God morgon!

God morgon! Vaknade för nån timma sen, sitter just nu och tittar på en film. Kollade just in hur många besökare jag haft, det va tydligen bara två stycken... Aja, vi får väll hoppas på att besökarna ökar så småningom :)
Well, well... Har inget mer att skriva om just nu så jag skriver nog några rader lite senare (om inte min lillebror har datorn)...

Puss, Ciao!

Lördag kväll

Tjenna! Läste nyss min kompis blogg, hon är verkligen en "bra" bloggerska i jämförelse med mig. Det är nästan så man blir lite avis (eller?)...
Aja, ska snart äta middag. Det blir typ nån biff som mamma värmt upp med stekpannan, dom har lite udda smaker så vi får väll se vad jag tycker. Annars värmer jag nog bara upp en Billys (ni vet pizzan?), dom e faktiskt ganska goda :)
Får vällan se om jag skriver nåt mer ikväll eller inte, annars skriver jag nåt i morgon istället.
Enjoy your saturday!


Kramar littlemissB





Jag igen

Hej! Fick nys om lite info om filmen jag kollar på. Handlar tydligen om nån snubbe som från början hade nån Talkshow i U.S.A och som sen ställer upp i ett president val. Har inte hunnit till slutet än så jag vet inte hur det går ännu...
Skriver nog ett inlägg lite senare
, kramar littlemissB

Movietime!

Hejsan svejsan!
Här sitter jag nu vid datorn och skriver igen, kunde verkligen inte vänta längre! Inte för att det hänt så mycket under dom senaste timmarna eller så, sitter just nu och tittar på en film som heter "Man of the year" som började på canal+first, har inte riktig koll på vad den handlar om men jag får väll försöka plugga in lite om den medans jag sitter och tittar på den (hur nu det ska gå). Satt nyss och kolla in lite musikvideor på youtube. Min favvo låt just nu är nog
 -All summer long med Kid Rock (den är faktiskt bra, har du inte lyssnat på den så gör det)
Aja, finns inte sså mycket mer att skriva om just nu, skriver ett inlägg eller två lite senare (nu ska jag fokusera mig på filmen ett tag)

Hörs sen! Kramgoa kramar littlemissB




Äntligen hemma...

Tjo! Sorry att jag inte skrivit nåt på så himla länge, har varit ute i skärgården med båten, lika härligt som vanligt!
Följande har hänt mig under mina härliga veckor i stockholms skärgård:
  -Jag har träffat Maja (kusinmajas.blogg.se) som jag längtat såååååå efter. Våra familjer har typ nån tradition att vi träffas  varje år för att ha kräftskiva, alltid lika kul att träffa dig!
  -Åkte till sandhamn för knappt en vecka sedan, älskar att vara där, finns alltid så mycket att göra där (som att spela minigolf)! Vi åt gott, solade och badade. Bättre än så kan man nog inte ha det! :)
  -Stack till grinda i för går, lika trevligt där med! Vi kom dit till lunch och sedan lite senare på eftermiddagen så kom min farbror och hans fru med sin båt, dom sov över och åkte hem dagen efter...
  -Efter att min farbror och hans fru åkt hem så kom mmin härliga under bara boyfriend Sebbe (alias sebastian)! Han sov över och åkte med oss hem sen idag för att sedan åka till öland (han åkte för typ 10 minuter sen men saknar honom redan)

Så nu sitter jag, hemma i mitt härliga hus på land (äntligen) och bloggar. Som jag saknat internet!
Skriver nog ett inlägg till lite senare...
Puss!Ciao!


Lite bilder (jag har inte tagit dom, jag hitta dom på google.se)

Grinda wärdshus



Seglarhotellet i Sandhamn


RSS 2.0