PausePausePause

Hallå där! Ursäktar så mycket för den ur usla uppdateringen under dom senaste veckorna. Har verkligen varit dumt av mig att inte ta mig tid till at skriva en rad eller två nu när jag till och med är ledig, men förbättring kommer inom kort!
Men dock kommer inte denna förbättring förrens cirka 4 veckor eftersom jag redan imorgon bitti kommer sitta på ett flyg på väg utomlands där jag sen ska tillbringa dom 4 komande veckorna, fast när jag kommer hem är jag förhoppningsvis laddad och redo för att ta tag i bloggandet på nytt!
Så nu får ni alla ha det så bra och bara njuta av den härliga svenska sommaren så mycket som det bara går så återkommer jag med mitt bloggande om bara några veckor! Ciao! 

--------

Har kollat en stund på finalen i tennis där vår egna Robin Söderling råkar spela mot Roger Federer (sverige-schweiz).
Har varit en kort vecka innehållande en tripp ute på det stora blå, en hel del skola kombinerat med prov och pluggande.
Annars då? Det är söndag, solen skiner fortfarande ute (även om det ser grått ut en bit bort) och om bara några få dagar är det dags för skolavslutning vilket senare resulterar i ett 10 veckor långt sommarlov. Längtar!


Nationaldag med Sverige, och Danmark

Ja hörrni, nu är jag tillbaka efter några dagars pausande med bloggningen. Satt just och tänkte att det kanske inte skulle skada att lite snabbt uppdatera nu när det ändå går som värst för oss i fotbollen.

(orsaken till den usla bloggningen är nog inget annat än att jag verkligen inte kännt för det då det varit sådant underbart väder nu i veckan! Har passat på att njuta av det så mycket som möjligt, men nu ser det ut att bli lite sämre i början av veckan så då är jag väll, så att säga, back on track!)

Veckan som nyss gått har verkligen gått super fort! Är faktiskt ganska konstigt eftersom det är sista veckan innan avslutningen då det brukar gå hur trögt och långsamt som helst så det var ju verkligen något nytt det här! Hoppas minsann det går lika fort nästa år ;-)
Förutom detta har väll inte dagarna så värst speciella i sig. Har mest pluggat inför matte provet jag hade i fredags och fixat outfiten inför skolavslutningen (som jag verkligen verkligen ska försöka lägga upp under den kommande veckan, lovar!). Låter tråkigt och tro mig, det var inte speciellt kul heller! Men igår var det i alla fall okej då jag och M drog till favvo fiket efter skolan för lite fredagsmys, snack och skvaller (?) bästisar emellan. Lika härligt som det låter!

Sitter ni också där hemma nu och kollar på Sverige-Danmark? Kan tänka mig det och asså shit, hur kan man egentligen missa en straff? En såndan chans ska man ju bara inte missa! Skämmigt skämmigt och pga av detta har vi nog inte så stor chans att vinna matchen överhuvudtaget. Tråikigt eftersom jag hoppats på i alla fall en 1-1 match eller så. Men så lär det väll inte bli.

Och så är det ju sveriges nationaldag, kul det men lite tråkigare blir det nu när vi (tror jag) förlorar matchen mot det "fruktade" grannlandet Danmark. Usch och fy sicken nationaldag! Men, bättre lycka nästa gång blir det väll till att säga, hörde att det blir retur-match i Danmark nästa år och det ser jag fram emot!




RSS 2.0