201001311720

Ursäkta för gårdagens dåliga uppdateringen med blogg.se var verkligen inte på humör för lite samarbete med mig under eftermiddagen och kvällen! Gick inte ens att logga in.
Men nu verkar det funka alldeles utmärkt, flyter på utan några som helst problem!
Sitter för tillfället och försöker klura ut vilken nyhetsbild jag ska ta till SO:n i morgon, har nämligen i läxa att välja en som jag sedan ska berätta om under morgondagens lektion.
Lutar åt att det blir något från Haiti då det är lättast att hitta och skriva om. Hittade nyss en om en kille som hittades levande efter hela 2 veckor under rasmassorna. Vilken fighter va?
Nu ska jag fortsätta att leta lite och sedan ska jag föra över några bilder till datorn, några av dom kommer inom kort dyka upp här på bloggen. Ciao!


TAVI - the new girl in town!

Helt otroligt va cool denna tjejen är! Endast 13-år blir hon redan in bjuden till några av världens hetaste modeevenamang och så mycket mer som vi vanliga "dödliga" enbart kan drömma om att någon gång få uppleva.
Hennes stil är också helt otrolig. Hon är absolut one of a kind, I adore you girl! ♥






På allas läppar: Chanel tatueringarna



En av de största snackisarna under hösten blev tatueringarna från Chanels höstvisning.
Många galna modefantaster blev helt till sig av denna dyra kroppskonst och beställde genast några egna från det franska lyx märket då dom inte kommer säljas här i Sverige utan närmast i London eller Paris.
Jag kan nog medge att dom är ganska coola, men för mig är tatueringar dessvärre alltid tatueringar! 
Vad tycker ni? Är det tummen upp eller tummen ner som gäller för er?

 


"ONE SIZE FITS ALL"






Bilderna ovan är tagna från ett reportage i tidningen V Magazine.
Fotografen heter Terry Richardson och de båda modellerna heter
Jacquely Jablonski och Crystal Renn.
Syftet med dessa bilder är att visa för folk att man inte måste var smal
för att vara snygg, att din storlek inte ska hindra dig från att se bra ut.
Jag tycker det här reportaget är exremt lyckat, och likaså bilderna.
Dom får verkligen fram det budskapet dom ville!


20100121 - 16:33

Ännu en dag hemma från skolan p.g.a sjukdom. Natten var lång, tror jag var uppe och spydde cirka tre gånger vilket inte var så roligt. Sov knappt överhuvudtaget! Men så går ju flunsan nu igen så det hela var väl inte helt oväntat heller antar jag...
Dagen har spenderats, och kommer försätta spenderas, i soffan. Otroligt slappt och i princip ingenting gjort.
Nu ska jag sätta på ännu en James Bond film, tror jag har suttit och kollat på fyra stycken nu! Haha =)
Men vem kan få för mycket av Mr. Bond? Inte jag i alla fall, bye for now!

GOSSIP

Hallå där!

Har varit lite väl segt med uppdateringar den senaste tiden på grund av att jag själv kände för att ta en rejäl bloggpaus och fokusera lite på annat, but now it's time for a change!
Sitter för tillfället och kollar runt på lite andra bloggar och lyssnar på Gossip. Riktigt bra musik faktiskt =)
Tisdagen har varit lång då jag legat hemma sjuk med lite feber och en extrem förkylning. Har legat på soffan hela tiden och både nyst och hostat stup i kvarten! Inte kul alls... 
Men nu är jag på bättringsvägen så jag går nog till skolan i morgon, har ju ändå lite att ta tag i där - bland annat SO arbetet som ska vara inlämnat på torsdag.
Nu ska jag återgå till det jag höll på med innan, alltså att söka inspiration runt om i bloggvärlden och lyssna på lite music. Bye!

201001100958

Goder morgon!

Vid 12 tiden sticker jag, E och M in till Malmö för lite shopping tätt följt av bio, beställde nämligen biljetter till "Sherlock Holmes" i fredags. Har hört att den ska vara bra och värd att se! =)
Nu ska jag slänga i mig en macka eller två, frukosten är ju dagens viktiagste mål vet ni, ciao!


201001100958

Goder morgon!

Vid 12 tiden sticker jag, E och M in till Malmö för lite shopping tätt följt av bio, beställde nämligen biljetter till "Sherlock Holmes" i fredags. Har hört att den ska vara bra och värd att se! =)
Nu ska jag slänga i mig en macka eller två, frukosten är ju dagens viktiagste mål vet ni, ciao!


201001082110

Första skoldagen avklarad. Var riktigt kul att träffa kompisarna igen efter att ha varit ifrån varandra under lovet.
Lektionerna var inte helt tråkiga dem heller utan det flöt på ganska fint under hela dagen!
Ikväll har jag och familjen haft lite chillkväll med god middag och vårt vanliga fredagsmys med "På Spåret" tätt följt av "Morden i Midsomer" som just nu går för fullt.
I morgon ska jag och M ses på förmiddagen för en liten catch-up nu efter ledigheten, och på söndag bär det in till Malmoe med både E och M för lite shopping, lunch  och bio.
Nu ska jag återgå till TV:n, uppdaterar igen i morgon. Ciao!

Ligger på soffan...

...och laddar upp inför morgondagen då det blir dags att säga good bye till långa sovmorgonar och hello till tidiga morgonar och långa dagar, för i morgon är det ju skoldags igen efter några veckor av härlig ledighet!
Är själv inte så taggad när jag tänker på tanken. Vem längtar egentligen tillbaka till de långa lektionerna och tråkiga dagarna i de dystra klassrummen?
Men, det ska bli härligt att träffa girlsen igen, vi som inte sett röken av varandra på hela lovet (förutom jag och M som sågs förra helgen då vi kollade in den nya filmen Avatar)!
Nu ska jag kolla om jag har allt det som behövs inför morgondagen. Pennor, suddigum, skrivblock, kalender osv.
Bye!

Ny design?

Funderar på att ändra utseendet på bloggen lite, nu när det är nytt år och allt, men vet inte riktigt hur jag vill ha det. Någon som kan komma med något schysst tips? ;-)

Let the pictures speak...





Madonna for D&G




Bilder från Dolce & Gabbanas vår/sommarkampanj 2010, där Madonna är deras nya ansikte utåt.


Snabb Update

Sjukt grym kväll spenderad med kusinen och M igår i byn. Filmen var otroligt bra och absolut värd att se. Blev dock lite jobbigt för mig när det var 3D, blev liksom lite åksjuk och att sitta åksjuk med huvudvärk i 2 timmar och 40 minuter är ingen stor höjdare kan jag säga!
Hemma här är det för tillfället fullt hus med konstanta aktiviteter oss kusiner emellan. Nu väntar Wii-bowlingturnering med hela högen. Au revoir! 

[20:43-01012010]

Home again efter en härlig middag inne i byn med famljen. Sitter just nu framför TV:n och tittar på "På Spåret" och försöker desperat gissa mig till svaren på de olika resmålen, vilket för det mesta slutar i total missar.
Filmen "Avatar" väntar inte förrens i morgon då jag, under ett visst antal dagar och helt utan orsak, varit en dag före hela tiden. Knäppa lilla jag! Haha =)
I morgon dyker kussarna upp under dagen och familjen och jag själv drar nog in till Malmö city för lite mellandagsshopping innan gästerna anländer.

Nu: Åter till "På Spåret"

Gott nytt år!

Idag är det 1:a januari på det helt nya året 2010! Blev ena riktiga smällar igår vid tolv slaget kan jag säga.
Dock inte från oss men från alla andra runt omkring, otroligt vackert var det att kolla på!
Det nya årets första dag spenderas nog hemma i soffan för lite chill innan den riktiga rivstarten. Behöver ju ladda upp mig lite inför bland annat i kväll då jag och M förhoppningsvis ska dra iväg och se "Avatar" på bio. Den har ju fått så otroligt bra kritik så vi antog att den var värd att se! Någon av er som sett den?
Om inte bion blir av dyker nog kusinerna upp för lite "sent nyårsfirande" våra familjer emellan.
Nu ska jag slänga mig i soffan med min extrema förkylning. Var lite täppt i näsan igår men nu har den drabbat halsen också. Blä. Men men. Dags att kila, ciao! ♥


RSS 2.0