~X-mas Gifts~




Vintage i Malmö/Lund?

Är på jakt efter en "äkta" vintage butik belägen runt Malmö/Lund området. Menar inget som påminner om Myrornas eller någon anna vanlig secondhand butik utan någon där dom säljer YSL, Chanel, Christian Dior m.m.
Någon av er som har något bra tips? =)

mellandgasrean, here I come!

Nu drar jag, mamma, kusinen, faster och farmor in till city för lite mellandags-shopping! Uppdaterar när jag kommit hem igen, då lär jag också ha bilderna på julklapparna färdiga för att läggas ut. Ciao ♥

"ur funktion"

OBS! Blev inga bilder tagna i går under kvällen och det går fortfarande lite trögt med att få fram dem. Återkommer förhoppningsvis inom kort..

God Jul!

Blev en liten julhälsning i efterskott för min del det här året. Hann ju inte med bloggen i går, hade fullt upp konstant hela kvällen med både middag och ALLA de julklappar som skulle delas ut.
Men nu är julen över för i år och det blir till att se fram emot nästa år då vi gör om allt på nytt!
Jag själv fick ju en hel del julklappar, alla suveräna, som ni får se i nästa inlägg. Slänger däremot in en liten lista på vad de olika klapparna var för något i det här inlägget så ni har lite koll på det =)

♥ En väst i svart "mocka" med vit "päls" i
♥ En svart lite längre t-shirt (perfekt att ha under västen)
♥ Halsband, armband, örhängen och ringar i mängder
♥ En väst till, fast denna var helt svart i fusk päls från Jimmy Choo for H&M
♥ En svart väska i skinn från Jimmy Choo for H&M (kommer användas flitigt kan jag säga!)
♥ Ett par mysiga strumpor att ha på sig som tofflor inomhus
♥ Båda Carolina Gynnings självbiografier, Ego Girl och Ego Woman
♥ Lite produkter från The Body Shop

I morgon är det Annandagen och då börjar ju Julrean i alla affärer, yey! Haha, känns nästan lite hemskt att säga att man längtar till rean nu när man precis fått en hel drös med presenter, men varför inte passa på och försöka njuta lite extra av julen, och av 2009 som börjar lida mot sitt slut, nu medans man har chansen?
Har checkat in några grejor i lite olika affärer, och om blir priserna på dem blir ungefär dem samma som de jag räknat ut ser det väldigt lovande ut för min del!

Nu väntar glöggmys med släkten. Återkommer lite senare med bilderna, tjingeling!

L a d y G a g a > 2.0.0.9







Några av de många outfits som popdrottningen Lady Gaga bjudit på under året. Kan verkligen säga att alla är något utöver det vanliga! Bilderna är tagna under lite olika tillställningar, den sista är till exempel från när hon träffade Englands drottning Elisabeth II för någon vecka sedan. 
Jag vågar nog nästan säga att jag på ett sätt avundas Ms. Gaga för att ens våga gå ut på gatan klädd så här!


20091223/18:35/dagenföredopparedagen

dagenföredopparedagen dagenföredopparedagen dagenföredopparedagen
dagenföredopparedagen dagenföredopparedagen dagenföredopparedagen
dagenföredopparedagen dagenföredopparedagen dagenföredopparedagen
dagenföredopparedagen dagenföredopparedagen dagenföredopparedagen


landetlandet - 2009/12/22/18:04

Nu sitter jag äntligen ute på landet landet igen efter några timmars bilresa upp ifrån, det numera vita, Skåne.
Här är det kallt och vitt, precis som där hemma, fast blåsten är värre vilket gör det lite kyligare. 
Nu känns det som att det är jullov på riktigt. Och för den delen också att julen är extremt nära. Längtar så efter att få öppna alla paket under granen (dvs de med mitt namn på). Undrar vad jag får fär något? Vet ju några saker jag önskat mig och eventuellt får men man kan aldrig vara säker!
Ikväll ska vi bra vara hör hemma och ta det lugnt. Äta lite god mat och prata, men sen i morgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Ska väl eventuellt in till city med mamma och farmor, annars är jag nog bara hemma och busar lite med lillbrorsan =)

Nu ska jag hjälpa till lite med maten. Vi ska äta sjöfågel vilket jag aldrig smakat förut.. Får hoppas att det smakar lika gott som det luktar för det luktar verkligen gudomligt! Ciao!

 


dagenföredagenföredagenföredopparedagen

Nu kan nedräkningen inför Julafton verkligen börja! Enbart tre dagar kvar innan alla de olika paketen under granen ska öppnas. Och snö har vi fått här nere också, hur (jul)mysigt är inte det? "Ingen jul utan snö" som jag brukar säga!
I kväll väntar lite julemys med famljen innan det imorgon bär av uppåt till Blekinge där resten av släkten väntar.
Är färdig med alla julklapparna också, liten sista minuten men det får gå som det går ;-)
Nu väntar fondue med mamma, pappa och lillborsan. Have a great night folks!

barbershop visit

Ska på frisörbesök i morgon efter skolan och har fortfarande ingen som helst aning om hur jag ska klippa mig.
Jag vet en sak, och det är att jag ska klippa lugg men sen så vet jag inte riktigt. Ska jag klippa upp det? Kanske klippa av det lite på längden också? What should I do?

stickat från JC

Shit, vilken snajsig tröja från JC Emma Elwin valt att välja till "dagens plagg" på minoutfit.se. Hur cool skulle inte den vara matchad med ett par skinnbrallor, drömskorna (som jag nu har hittat, finns på Vagabond), ett antal halsaband och några coola - lite större - ringar. Give me!


TUESDAY/091215//

Nu är sista skolveckan i fullgång och ser hittills riktigt slapp ut. Har inte fått någon läxa och både spanska och matte proven gick super.
Till helgen blir det sedan filmkväll med några kompisar, bland annat E och M, vilket jag verkligen ser fram emot.
Lutar just nu åt att vi ska se "Dead Silence". Ni vet den där om den mördande buktlardockan?
Jag vet, låter inte trevligt och det är det inte heller men den är faktiskt helt okej i alla fall. Kan verkligen rekommendera den till er skräckfantaster!
Nu ska jag chilla lite i soffan och läsa några tidningar, sen ska jag nog sätta mig och göra lite NO. Good bye!

ÖNSKEOUTFIT/14/12/19:36/


svart tröja från Acne, skinnbyxor från Topshop, röda skor från Converse, ringar från Cocoo.se, väska från Chanel och rött nagellack från Essie


3:e söndagen i december = 3:e advent

I morgon är det skola som gäller för min del och då ska jag ha hittat och skrivit om en artikel om Afrika med mina egna ord. Lutar just nu åt att det blir den om att solceller ska lösa problem i Mauretarien.
Denna nyheten kan man ju också koppla ihop med klimatmötet i Köpenhamn, om man nu vill det, vilket jag tycker räknas som ett litet plus..
Sista veckan i skolan är det sedan som följer. Gud så skönt det ska bli med jullov! Kan knappt vänta :-)

Julen (och nyår?) kommer sedan spenderas med släkten uppe i Blekinge. Var ska ni fira jul i år?


DAGENS ÖNSKEOUTFIT/13/12/09:42


stockholmstreetstyle.feber.se







Mama's boys

Sitter för tillfället bänkad framför TV:n och kollar på "Mammas pojkar". Är ju sista avsnittet idag och vem vill inte se hur allt slutar? ;-)


Tisdag - 10:36

Har varit lite segt med uppdateringar under dom senaste dagarna vilket jag ber om ursäkt för. Har haft så fullt upp i skolan med prov, pjäs och igår bakande av cirkus 100 olika kakor och muffins. Gissa om jag var trött i går kväll!
Men jag lovar er att jag nu är på bättringsvägen. Jullov är det ju snart också och då blir det minsann andra bullar när det gäller bloggandet, då får jag ju "plötsligt" mer tid till allt annat jag inte hann med under skolterminen.

Vädret i Skåne är idag hur underbart som helst. Solen har börjat skina in genom fönstret, riktigt vinter väder! Dock fattas det lite snö, men det är ju som sagt svårt att få här nere..
Idag börjar skolan klockan 13.00 och då ska jag enbart stå i ett stånd och sälja kakor hela tiden, vi ska samla in pengar till någon organisation som hjälper barn i Afrika. kommer tyvärr inte ihåg vad den heter...

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och sen gå upp och göra mig i ordning. E och M kommer vid 11 så nu har jag brottom! Au revoir ♥

MALMOE//

2:A advent idag som förmodligen kommer spenderas inne i Malmö med mami för lite julshopping. Ska försöka "smuggla" med min kameran in för att ta lite fina bilder. Glömde den ju igår när vi var på julmarknad..
Är förresten på jakt efter ett par skor med kilklack. Helst i äkta läder/skinn och lite högre i modellen, men med ett rimligt pris. Någon som har något tips?


Ungefär så här ska skorna se ut... (bild från linadimoda.freshnet.se)


TOPSHOP



Dagens önskeoutfit - 1 DECEMBER



Tisdag och första december idag vilket betyder att både Ugly Betty och Desperate Housewifes står på kvällens TV-meny. Yummie! Men så har jag ju fått en extrem huvudvärk och har också drabbats av en jobbig förkylning så jag kommer nog spendera en hel annan tid på soffan också.. Återkommer i morgon bitti, ha det bra tills dess. Hej då! =)


RSS 2.0