That was it/This is it - The best 2 h of my life

That was it. Coolt. Fascinerande och helt och hållet underbart var det att sitta där på biografen och avnjuta alla minuter och sekunder med MJ. Det här var utan att tveka den största och bästa bio-upplevelsen jag någonsin haft. Svävade på moln resten av kvällen.
Biografen hade till och med anlitat en grupp dansare från en dansskola inne i Malmö som inledde det hela med att göra en otrolig dansuppvisning till hans låtar innan filmen började. Sjukt duktiga var dom!

Vilka konsterter det hade blivit. Alla dessa dansare som kommit till London från hela världen bara för att få en chans att dansa bakom honom på scen, eller åtminstone fått se och träffa honom. Alla specialeffekter och all scenbelysning man satt ditt, bara för att han skulle vara nöjd. Alla miljontals fans som kunde skattat sig lyckliga över de biljetterna de fått tag på men som nu, dessvärre, inte verkar vara till någon nytta.

Har ni inga biljetter ska ni absolut ta er tid och försöka skaffa er ett par. Har ni däremot ett par biljetter till någon av dom andra föreställningarna kan jag bara säga "Grattis". Du kommer absolut inte att ångra dig!


- Snyggt från Acne -






16:29

Tisdag. Blev en dag på Ilva med brorsan och mamma där jag faktiskt fick tag på några riktigt snygga julprydnader att ha på rummet. Köpte också en liten fejkgran i vitt hos Plantagen. Blev också lite kläder på Stadium och ha när jag tränar. Mycket nöjd alltså. 
Ikväll står både Ugly Betty och Desperate Housewives på tv-menyn. Lovely. 
I morgon bär det sedan lunch inne i Malmö med lillebrorsan, mamma och pappa. Efter det blir det shoping och kvällen avslutas med att möta upp E och M för att gå och se "This is it". Kan morgondagen bli mycket bättre? :)

+++/M/JACKSON

På onsdag kväll smäller det. Jag, E, och M inne i Malmö på premiär dagen av Michael Jackson's "This is it". Kan verkligen inte vänta. Ska bli så kul att se den! Någon av er där framför datorerna som ska se den? :)





 


20:16 - /S/A/T/U/R/D/A/Y

Laserdomen idag var asgrym! Hur kul som helst att springa runt där med polarna (även fast man inte såg så värst bra). Var helt klart värt "besväret" jag, E och M fick lida oss igenom innan vi kom fram. Haha.
Nu blir det lördagsmys med familjen. Good bye!

"Always look on the bright side of life!"


Fredag. Höstlov. Helg. Behöver man säga något mer för att beskriva att glädje faktorn är uppe på högsta nivå? :)
I morgon bär det av till Malmö med M och E för lite lunch och shopping innan vi ska möta upp några fler kompisar för lite röj på stan. Ska försöka lägga upp en dagens outfit innan jag sticker (något jag lovat x-antal gånger men som jag ska försöka hålla den här gången). Annars får ni alla ha en riktig toppen helg så hörs vi igen på måndag.
Have a great night folks!


16:12 - /W/EE/K/EN/D/

Helg. Finally. Är helt slut i hela kroppen. Helgen ska definitivt användas till att slappa. Börjar redan ikväll med en liten mysmiddag med ma, pa & lillebror. Fondue är vad som står på menyn. Vad ska ni guys hitta på då? =)

17:40

Lägesrapport: Har både det ena och det andra att göra klart tills imorgon. Bland annat har det dykt upp ett engelska prov på grammatik som jag inte tränat på alls. Nice. Däremot skönt att det är fredag imorgon.
Nu ska jag, mamma och lillbrorsan iväg och hämta lite food. Magen skriker desperat efter något som kan fylla det tomma utrymmet. Bye!


-W-O-R-K-O-U-T-

Hemma från skolan. Blir ett snabbt mellanmål sedan bär det av upp till gymmet för lite workout med M. Hasta luego!


beautiful pics - irvning penn





/1446/MÅN/

Jaa. Så här blir det när man kommer tillbaka till skolan efter en lång helg. Bombaderad med prov innan hästlovet och lika så läxor. Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt. Nu, svenska.


1104/LÖRDAG/

Ha en underbar lördag allihopa. Själv ska dra jag in till malmö med E&E för lite lunch och fönstershopping (i alla fall för min del). Ciao!

1555

Fredag. Finally! Blir en sjukt skön helg spenderad med både nära och kära. Bland annat bär det av in till malmö på söndag för bio-mys med girlsen. Längtar redan! Och sen är det ju studiedag på måndag också.
Kan det bli mycket bättre? :)

1529

Sitter hemma i soffan med ett papper och pluggar. Har ännu ett test imorgon och denna gången inom ämnet musik - närmare bestämt notlära. Känns visserligen som att jag har koll på det mesta av det (spelade piano i ca 6-7 år innan jag slutade) så det blir no nemas problemas imorgon!
Ikväll blir bär det av till TOPSHOP med M. Shopping för hela slanten. Har redan varit inne på hemsidan för att plocka ut ltie av det jag skulle vilja ha. Men dock har ju inte TOPSHOP i Lund ett sådant utbud av plagg så det mesta av det jag blev förtjust i finns nog inte just där.. Men någonting kommer jag nog hitta i alla fall ;) Nu, fokus på musiken. Catch ya later!

RSS 2.0