104 is the magic number!

Hola bloggen! Satt just och kollade in bloggen lite och fick den galna iden att räkna mina inlägg (lite knäppt att bara få den iden med aja). Så, efter att ha suttit och röknat antalet inlägg persida och sedan gångat det med antalet sidor fick jag antalet inlägg till 104! Ganska mycket eller vad säger ni?? Eller nja, kanske inte lika mycket som t.ex. antalet inlägg lisa (lisaplace.devote.se) har men det är i alla fall en bra början =)
Men, nu är det dags för mig att kila. Ska ju iväg till biografen med kussen och hennes två kompisar men vi hörs! //E


"Let it snow, let it snow, let it snow!"

Hejsan bloggen! Så, nu har jag varit på museet och det var faktiskt ganska spännande =)  Tog självklart lite bilder men kan tyvärr inte lägga in dom nu eftersom jag inte har med mig sladden man kopplar in i datorn för att föra över bilderna så bilderna läggs in vid bästa tillfälle (med andra ord, när jag kommer hem!).

Brrr, vilket väder det är här nere idag! Minus grader och blåst, hur är vädret uppe i Stockholm? Hörde att det typ skulle snöa idag, usch! Kallt kallt, skulle göra vad som helst för en kopp varmchoklad med marshmallows (eller hur du nu stavar det) så vi får se, kanske blir det en kopp eller två framför brasan lite senare!

Ikväll sen blir det bio med kussen (läs gärna hennes blogg jordgubbenf.blogg.se). Hon hade tydligen bokat biljetter till HSM3 ´till oss och hennes två kompisar och det kan man ju inte tacka nej till? Så, då blir det andra gången gillt för den. Vem vet, kanske tycker man den är bättre andra gången? Aja, skriver i alla fall ett litet inlägg om den efteråt när jag kommer hem, nu måste jag nog sluta. Skriver sen, kramar! //E


From malmö 2 karlskrona

Tjosan bloggen! Har nu äntligen fått tag på en dator för att kunna skriva ett inlägg eller två, härligt eller vad säger ni? =)
Nåja, under veckan har jag delvis varit i malmö och kollat runt lite och varit i karlskrona. Eller nja, varit och varit, karlskrona är jag ju fortfarande och det är därifrån jag skriver inlägget just nu!
Idag ska vi till marinmuseet här lite utanför stan och sen ska jag och mamma ta en liten runda i stan, konstigt nog utan lillebrorsan (WOW!). Så, nu måte jag göra mig i ordning (ni vet,byta kläder, borsta tänderna osv..). Har jag tid så skriver jag nog ett inlägg till innan jag åker, annars blir det ett bild inlägg från museet sen när jag hittat närmaste dator. PUSS! //E


Varför går allt så långsamt??

Shit va allt går långsamt när du har tråkigt, och speciellt när du väntar på någonting och kollar på klockan hela tiden!
Har nu väntat i säkert hundra timmar (känns det som) på att klockan ska bli halv sex så jag kan åka till biografen och fortfarande inget, den är ju inte ens halv fem! Ååååh, man blir så himla irriterad! Men, vad ska man göra? Man kan ju inte önska sig fram till ett visst klockslag, hur mycket man än önskar..

Kom just på att jag aldrig haft en topplista över någonting här på bloggen, så här kommer en topplista över bästa ställerna för inspiration när det gäller outfits:
♥ Lookbook.nu (väldigt många inspirationer från alla möjliga ställen runt om i världen!)
♥ Stockholmstreetstyle (många olika outfits, men dock bara inom stockholms området)
♥ Storstäderna (ungefär som lookbook, fast rörigare)
♥ Andras bloggar (kan ge mycket inspiration på ett snabbt och enkelt sätt!)

Så, kanske inte den bästa topplistan men nog blev det en i alla fall! Ni får gärna kommentera den (obs! listan är inte i ordning!). Nu är det en timme kvar tills jag måste dra och vet fortfarande inte va jag ska ha på mig, blir väll en oversized t-shirt med tajts och nån snygg kofta/kavaj/jacka över. Lägger möjligtvis in en bild på den sen innan jag åker.
Nu ska jag nog avsluta inlägget för att plocka fram det jag ska ha på mig, herrå! //E



Tick tack, tick tack, tick tack..

So typical sundays!

Hejsan hoppsan bloggen! Idag är det söndag, och i min familj kan man nog säga att söndag är kod ord för inget speciellt (och jag tror du fattar vad jag menar när jag säger inget specielt). Idag blir det bara massa TV tittande och bloggande (kanske ett och annat bildtagande med nya kameran), i alla fall tills ikväll, då ska jag ju på bio med J. Kul kul!
Har bara ett litet problem, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig (vilket inte är så ovanligt). Lägger in två bilder på olika outfits i nästa inlägg så får vi se vilken det blir av dom! Men så himla märkvädig kanske man inte behöver va?? Nja, vi får se =) Filmen börjar ju inte än på ett tag så jag har ju lite tid på mig! Är kanske ändå bäst att börja nu?? Jo, vi säger så! Måste kila i sånna fall, lägger in kanske in nån dagens outfit sen. Pussar //E


Good night sweetie pies!

Hejsan bloggen! Har ingenting att skriva i det här inlägget så jag skriver ett längre och intressantare i morgon istället. Nu går jag till kojs istället! Good night sweetie pies!
love, E

Nepp, inget blogg slutande för mig inte!

Haha, tänker man efter är det ganska svårt att låta bli det här med att blogga. Tycker personligen det är jätte roligt att hålla på med det, var sig man har något att skriva om eller inte! Jag har nog lite av ett blogg behov, =)
Men nu till veckan blir det tyvärr inte så mycket bloggning som jag hade önskat eftersom jag delvis ska till malmö och sen efter det ta en sväng förbi släkten. Ska verkligen försöka leta upp en dator så jag kan skriva lite i alla fall, men gör jag inte det ska jag ta massor med bilder (eller nja, massor och massor) och lägga in på bloggen från min tripp till malmö nu i veckan.
Det jag skriver nu kanske är lite konstigt men det känns som att jag är mer hemma i malmö än här i stockholm. Men vem känner inte så? Malmö är ju typ det härligaste staden i sverige. Kommer du hit som turist måste du åka till malmö. Med närheten till Köpenhamn och resten av europa så skulle jag kunna bosätta mig där nere (vilket mina kompisar säkert vet varför jag säger)!
Tittar ni också på Stjärnor på is som går nu på TV 4? Aja, det gör jag i alla fall och WOW (verkligen), vissa har blivit helt fantastiskt duktiga sen första avsnittet, eller vad säger? Jo, det tycker jag i alla fall! Men, nu ska jag nog avsluta det här inlägget. Men jag lovar er, jag kommer säkert ha lagt in ett nytt inlägg inom högst 10min. Puss på er så länge! //E



En bild på Öresundsbron som går mellan sverige (malmö) och Danmark (köpenhamn)

Höstlov, yes! And malmö here I come!

Tjolahoppsan bloggen! I morgon är det bio med bästa polarn J som gäller. Vi ska gå och se den där HSM3, eller som dom annars kallar den: High school musical 3, lite senare på kvällen. Kul kul =) Kommer säkert skriva en liten kommentar om den sen när jag kommer hem!
Vet inte riktgit vad jag ska hitta på innan det är dags att bege sig mot biografen, funderade ett tag på att fråga S om han kunde hitta på nåt en stund men jag vet inte, vi får se!
Såå, vad gör ni då? Själv sitter jag i får sköna (men otroligt slitna) soffa och kollar på den där serien "eva och adam" som dom nu visar på svtB (barnkanalen). Den är faktiskt ganska bra, haha =P
Jag hade alla dom avsnitten men sen lånade jag ut en av dvd:erna till min kusin och nu har hon haft den i 4-5 år utan att lämna tillbaka den. Så läser du det här, kanske det är det dags att lämna tillbaka den??
Har tyvärr inte tagit nån bild med den nya kameran eftersom batteriet dog precis när jag var ute och skulle ta lite fina höst bilder och lägga ut, hur typiskt är inte det? Men jag får väll helt enkelt ladda den och fota lite i morgon i stället! =)
Är det nån av er som har sett SATC-filmen? I sånna fall, skriv gärna en liten kommentar om hur dan den var. Var den bra? Tråkig? Rolig? Spännande? Skriv helt enkelt vad ni tyckte om den, har funderat på att köpa den men jag vill ju inte köpa en film som sen inte är bra?
Nä, nu ska jag nog inte sitta mer vid datorn under kvällen utan istället sätta mig ner i soffan och mysa lite framför TV:n. Skriver lite imorgon bitti, god natt! //E

(Just det! Jag har ju höstlov nu, YES! Vet "tyvärr" redan va jag ska göra under lovet. Jag ska åka till malmö, det är absolut inte det att jag inte gillar malmö. Jag menar malmö är ju sveriges härligaste stad! Det jag inte gillar är orsaken att jag ska dit..) 


Äntligen! Eller?? Aja, blir kul att va med J i alla fall =)

My new camera!

Hejsan bloggen! Har äntligen fått en ny kamera (men dock ej den som jag la in som bild i nåt inlägg). Det är en digitalkamera med 14.5 megapixel m.m. (ska försöka lägga in en bild på den sen, hur nu det ska gå till..) Väldigt fin och väldigt bra =)
Igår kom J hit eftersom vi skulle sova över. Vi hade riktigt roligt om man bortser från det att hon fick ont i huvudet två gånger, stackare! Visst skrev jag också i ett inlägg att S och E skulle komma en stund på kvällen också? Mm, det gjorde dom så klart. Hände inget spec då, vi kolla på film och myste lite =)
Annars idag har det inte hänt något spec, imorgon ska jag på bio med J. Vi ska se HSM3 som precis börjat gå på bio, skriver ett litet inlägg sen efter den för att berätta hur den va. Nu måste jag dra, ska försöka fixa till kameran innan jag börjar använda den. Kanske lägger in några bilder sen, hej då! <33


En sån här kamera är de jag har skaffat, najs va??

The best time of my life!

Hejsan bloggen! Kom hem från MQ för ungefär en timme sen. Hade verkligen trevligt och hittade (såklart) massor med snygga kläder som jag lägger in i morgon (två av dom är från nya märket Paris Kate & I). Nu ska jag krypa ner i sägen och gosa ner mig under täcket, är ganska trött efter dagen. Vi hörs, puss //E


Dom hade mest festkläder men OJ va fina dom var. Köpte två festblåsor, lägger in bilder imorgon!

Almost ready for the winter!

Hej bloggen! Idag köpte jag som sagt en jacka (svart) från Cheap monday, lägger ut en bild på den här nedan för så får ni säga vad ni tycker. Nu är jag i alla fall nästan utrustad för vintern, det enda som fattas nu är ett par höga varma och snygga stövlar att värma fötterna i nu när det blir lite kyligare ute! Eller vad säger ni? Pussar och kramar //E


Min nya snygga och otroligt sköna tjocka jacka från Cheap monday jag köpte idag, lyckat köp säger jag bara! =)


I ♥ Malmö!

Hejsan bloggen! Har nu landat framför datorn efter en stund nere i centrum med både det ena och det andra. Köpte b.la. en ny jacka från Cheap monday och en ny pyjamas (bilderna kommer in sen!). Till frukost blev det en bulle (haha, nyttig frukost va?) och ett glas mjölk på ett fik och sen shopping för hela slanten. Till lunch blev det Taco Bar, yummie yummie!
Sen nu sitter jag hemma vid datorn och skriver om min dag för att underhålla er och mig själv, kul va?? =)
Har i och för sig inte så många läsare, men ni som nu läser bloggen kanske kan be era kompisar läsa den så jag får lite högra besökar siffror?? Vore väldigt tacksam om ni gjorde detta! Men nu måste jag dra, ska hämta lillebrorsan på skolan (jippi..?). Pussar //E

(ni får ursäkta den mysko rubriken, men det var det enda jag kom på just nu. Inte det att jag inte gillar Malmö för det gör jag, men i alla fall! Puss //E)


Malmö, I miss you and I hope I'll see you again soon!

Hellooo!

Hej bloggen! Kom för en stund fram till vad jag ska göra under dagen och förmodligen blir det en tripp till centrum för att kika runt lite =)
Har inte ätit frukost så jag tar i sånna fall det där nere (varmchoklad med en fralla) på något mysigt fik. Skriver när jag kommer hem (och kanske lägger in en dagens outfit?). Avslutar inlägget med att lägga in en bild på "månadens fashionista" (fashionistor i det ähr fallet) Mary-kate och Ashley Olsen här nedan för. Kramar till er alla! //E


Mary-kate och Ashley Olsen, månadens fashionistor (enligt mig) =)

Studiedag x2

God morgon bloggen! Idag har jag studiedag (igen, beror fortfarande på dom där utvecklingssamtalen!). Har inte riktgit funderat på vad jag ska göra idag men en sak måste jag i alla fall göra, och det är att få tag på S (vikket är ganska svårt eftersom han ALDRIG svarar på mobilen). Svarar han inte idag heller får jag väll leta upp hans hemnummer och ringa dit, men det skulle va lite pinsammt (fråga inte varför!) =O
Ikväll är det MQ's lansering för det nya märket Paris Kate and I. Får vällan se om det är något från kollektionen som faller mig i smaken! Tänkte också lägga ut lite bilder från kvällen, men det gör jag i sånna fall i morgon bitti (eller nja, så tidigt som möjligt i alla fall!). Nu ska jag försöka få i mig lite frukost innan jag börjar fundera på vad jag ska hitta på idag.
Vi ses! //E



See ya tonight mah darling! (keep your fingers crossed for me to find something!)
eller va man nu säger.. =S

What should I wear?? HELP ME!

Hej bloggen! Kom just på att det är ju imorgon jag ska till det där på MQ lite senare på kvällen, HJÄLP! Jag menar vad ska man ha på sig? Hur ska man va sminkad? Va ska man ha med sig? Någon som har nått tips?? Hittills (högst upp på listan) är det nog att ha ett par svarta jeans med högmidja, ett svart linne och en jeansjacka med en liten kuvertväska till (kan lägga ut en bild på det sen). Det blir nog det, men om ni har något snyggt smink tips man kan ha använding av så skriv gärna en liten kommentar (där det står hur du sminkar o.s.v.)! Ja, det var väll det det. Måste kila, vi hörs! //E

"månadens fashionista"

Tjosann! Kollade nyss igenom lite gamla mode-magasin och i princip varenda en fanns mary-kate och ashley olsen med, vare sig det var en "klär sig sämst" eller "klär sig bäst" lista. Menman får ju erkänna, även om en av dom (mary-kate, typ) har haft det lite jobbigt då och då så har dom väldigt snygga och personliga stilar (även om dom inte alltid är så snygga som dom brukar vara). Så funderar på att starta med en "månadens fashionista" här. Skriver en gång i månaden om en kändis/person jag tycker klär sig väldigt snyggt, och varför inte starta med MK och Ashley Olsen? Tvilling-paret miljoner flickor skulle kunna dö för (eller nja, hundra i alla fall!). Lägger in en bild här nedan för, puss o kram!


Pretty nice, huh?

Brrrr...!

Hejsan hejsan bloggen! Bilderna jag skrvit att jag skulle lägga in kommer inte läggas in eftersom dom inte är så himla bra eller speciella (låter kanske lite konstigt men så är läget!).  I alla fall, idag var det skola som gällde efter en dags ledighet. Det var en helt vanlig Onsdag liksom, efter skolan hade jag cheerleading träning i en timme och sen åkte jag hem. Brrr, va kallt det är ute nu. Det blåser och är verkligen svin kallt, skulle kanske haft på mig en dunjacka i morse? Tihi =) I morgon har jag stuidedag igen (fortfarande p.g.a utvecklingssamtalen). Det blir förmodligen en riktigt slappar dag i sängen med massa filmer och annat mys, det är i alla fall det som det lutar åt mest nu! På fredag ska jag, J, S och E (alias Js boyfriend) vara hos mig och mysa lite (eller vad vi nu ska hitta på, blir förmodligen pizza och film i soffan) och sen ska J sova över hos mig, kul kul kul =) Kommer därför inte skriva något inlägg på fredag utan det kommer en liten uppdatering på lördag! Just det, på fredagen börjar ju Höstlovet också. Undrar va man ska hitta på då?? Blir säkert mycket bloggande, det är en sak som är säker i alla fall =P 
Nu ska jag nog lägga mig och softa lite framför TV:n (har ju inga läxor heller, mohaha) så vi hörs och/eller syns. Herrå!


Visst ser det hägrligt ut, eller vad säger ni?? Med alla färggranna löv som ligger här och där, ååå,
man vill bara räffsa ihop en hög och hoppa rätt i den!

I wanna make you mine!

Hejsan bloggen! Tyvärr kommer inte bilderna läggas in under det här inlägget heller. Det här blir helt enkelt bara ett vanligt inlägg. Kollade runt lite på några andra bloggar och typ varenda en har bättre kamera än va jag har (så med andra ord, deras bilder blir super fina!)! Funderar därför på att skaffa en ny och bättre kamera, typ en Nikon DX 10.2 megapixel. Nån som har en sån? Skriv gärna i sånna fall, vill veta lite om den är bra eller ej så jag inte kommer hem med en skit dålig kamera, det vore ju nöden efter att ha lagt ut pengar på en dyr kamera!
Men i alla fall, lägger in en bild på den här nedan för (bilden är från google.se) och så skriver jag ett nytt inlägg antingen i morgon eller lite senare ikväll.
Pussar och kramar, E


Min dröm kamera (eller har jag fel)?  

Friday it is people!

Tjena bloggen! På fredag är det Halloween-fest på skolan och jag kom nyss att tänka på vilket guldläge det då blir att ta lite fina bilder och lägga ut på bloggen, eller vad säger ni?? Jo, så jag tänkte att jag kunde ta lite bilder på lite si sådär smått och gott och lägga in dom sen. Men nu måste jag seriöst dra, hej då! <33

P.S. Det här inlägget kanske inte var det bästa men jag tänkte bara berätta det som står här ovanför för er! D.S

Studiedag 1

Tjollahoppsan! Idag var det som sagt stuidedag och ledigt från skolan som gällde, tog därför en tripp in till Stockholm City med morsan för att shoppa loss lite. Köpte b.la. en kul mag-kort tröja från HM, eller aa, jag köpte bara den tröjan :O
Gick också på NK en stund och där hittade jag den absolut snyggaste/skönaste tröjan jag hittat på länge! En röd "skjort" (eller vad man nu ska kalla det) från Acne, köpte den inte tyvärr och jag ångrar ihjäl mig att jag inte gjorde det!
Kanske önskar mig den i födelsedags present istället? Nja, vi får se! 
Nu har jag inte så mycket mer tid att skriva eftersom jag har en läxa som väntar på att göras klart så bilderna (dom FÅ bilderna jag tagit idag) kommer läggas in i nästa inlägg. Nä dags att dra, herrå!


Da nordiska kompaniet in Stockholm

"I was looking for freedom" and guess what? I found it!

Hej bloggen! Brrrr, vilket ruskigt höstväder det är hos mig. Det regnar och blåser som sjutton, gör det de hos er också?
I alla fall, idag blir det City för mig och morsan eftersom jag lyckligtvis har studiedag både idag och på torsdag, lyx va?
Så det blir som sagt in mot stockholm för lite shopping, bara jag och mamma.
Orsaken till att vi har studiedag är att vi har så kallade SPT (utvecklingssamtal). Inför det utvecklingssamtalet skulle man fyllt i TVÅ dokument (ett som föräldrarana skulle fylla i och ett som jag skulle fylla i) men problemet med DET är att jag bara kan fylla i föräldrarnas eftersom jag inte kan komma in på min "logga in"-sak för skolan och därför inte kan komma åt det dokumentet (eller vad dom nu kallar det). Såå det blir ju ett litet problem idag när vi kommer för att ha samtalet..
Vi får helt enkelt hoppas på att det löser sig!
Ååå, jag blir så trött på mig själv! Jag har studiedag och ändå sitter jag här och bloggar när klockan inte ens är halv nio!?
Vilken typ av sjuk person gör sånt??? Får väll försöka sova lite längre på tosdag i sånna fall =)
Nu ska jag nog sätta mig och äta lite frulle (frukost) innan jag börjar (försöka) göra mig i ordning, KISSES!


Någonting i stil med det här blir det nog till frukost idag!


I wish..

Här nedan för ser ni lite bilder på saker jag ÖNSKAR att jag hade, men vem vet, nån gång kanske dom blir mina! Hahah
P.S. allt är ifrån cheap monday (eller aa, dom två sakerna ni ser på bilderna är därifrån!)
             

 CHEAP MONDAY! 

Åååh, jag älskar dom där jeansen med hög midja, undrar om dom finns i svart??? Hade varit snyggt... Jackan verkar riktigt skön, bilderna är tagna från Urabn outfitters. Måste kila, ses!


Oooh no, never!

Hej bloggen! Satt nyss och kolla lite i en modetidning jag har här hemma och gissa vad jag hitta för knäppa bilder?:
Jag menar skulle ni någonsin i hela erat liv gå i sånna här skor?? Inte jag i alla fall.. Jag menar på dom första är det ingen klack och på dom andra är det BARA klack, hur knäppt för det bli? Jo, tydligen väldigt knäppt med bevis bilder precis här ovanför. Men erkänn lite konstiga är dom allt! Åå, just det, påtal på kläder. Nu måste jag ju gå ner och (försöka) bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, vi får allt se hur det går! Kisses!

Shopping from yesterday!

Hejsan bloggen och alla härliga läsare! Här nedanför ser ni bilder på det jag köpte igår under shopping rundan som jag lovade er igår, kommentera gärna (eller nja, bilderna är inte så speciella och inte så bra heller så ni får göra som ni vill men här kommer dom i alla fall!):


Klänning köpt på Indiska och kjolen är köpt på Gina Tricot.


Bok om dejting och läppformad-telefon, båda från Lagerhaus.

Så, det var väll det. I morgon börjar jag klockan 9.30 så jag kanske hinner lägga in en dagens outfit men nu måste jag dra, pussar och kramar //E

"It's too late to appolagize"

God morgon bloggen! Dagen började tidigt med att jag vaknade redan klockan halv 9 (tidigt för vissa och sent för andra) av att det dunkade uppe på övervåningen och jag, som tyvärr har lite svårt att somna om när jag väll vaknat på morgonen, valde att stiga upp ur sängen och direkt sätta mig i soffan det första jag gör när jag kommer ovanför trappan.
Så nu hittills på dagen har jag ätit frukost, skrivit ut en läxa, gjort mig i ordning, städat mitt rum m.m.
Men nu till det jag hade tänkt nämna, bilderna jag lovade att lägga in idag blir tyvärr lite "försenade" eftersom jag har lite läxor att ta itu med innnan men jag lovar att så fort jag är klar med läxorna lägga in bilderna!
Nu måste jag sätta mig och fokusera på läxorna, vi ses! //E

 
"Back to the pile of books waiting for me!" //E

Bilderna kommer, dom kommer..

Hej bloggen! Sorry att jag inte lagt in bilderna men jag lovar att lägga in dom i morgon så fort jag får tid över eftersom jag imorgon har lite (många) läxor att göra så vi får se om jag hinner lägga in dom!
På fredag blir det Halloween-fest på skolan, JIPPI! Jag vet inte va jag ska va men jag vet vilka kläder jag ska ha (konstigt va?). Jag lovar att innnan jag stciker lägga in en bild på "kvällens-outfit"! Nu måste jag kila men vi hörs i morgon, PUSS!

STKHLM <33

Hejsan sweetie pies! Idag var det city som gällde! Först på att gör-listan var shopping, jag köpte en kjol, en klänning, en läppformad telefon (tro det eller ej) och lite annat (tror jag)! Sen var det lunch på Sturehof, yummie! Jag tog entrecote med pommes och bearnie sås (om man nu stavar det så!) och det var huuuur gott som helst!
Vi spenderade i princip hela dagen inne i stan, kom hem för typ 5min sedan. Nu måste jag dra, skriver något sen.
HEJ DÅ!


P.S. bilder på det jag köpt idag läggs in inom kort!


Stureplan, you'll always keep a special place in my heart!

Tick tack, tick tack..

Hej bloggen och alla super glada bloggare/bloggläsare! Sorry att det inte blev något skrivet igår men jag hade tyvärr inte tid (vilket jag trodde att jag skulle ha). Men nu sitter jag här framför datorn för att skriva en rad eller två innan kussarna landar i stugan!
I går vad det den tråkigaste dagen i hela mitt liv, och jag fick spendera den med ett gäng nördar. Jag trodde aldrig att den skulle ta slut! Vi skulle spela teater fast så här utan manus, man fick inprovisera. Jag fick en roll där jag skulle spla en snobbig överklasstjej, gissa hur många det var som skämta om att den rollen var perfekt för mig när jag berätta om den? Typ alla gjorde det, haha =) Men i alla fall, jag hade inte ens valt den här gruppen eftersom temat (på något konstigt sett) skulle handla om fantasy, vem pallar det??
Men men, idag var i alla fall mycket bättre. Vi hade engelska-prov, engelska läxa och förhör i science om energi. Det gick bra tycker jag, vi får väll se hur det verkligen gick när jag får tillbaka restultaten!
Nu måste jag kila, det ringer på dörren och det är säkert kussarna.. See ya later babes!

P.S. bilder från helgen kanske läggs ut i inlägget efter helgen!

The bucket list

Hejsan bloggen! Tänkte bara nu innan jag går till sängs skriva en "veckans-lista". Med andra ord en lista över saker jag behöver göra nu innan veckan är slut, här är den:
-Plugga inför engelska-provet nu på fredag [ x ] (eller nästan i alla fall)
-Göra klart läxan i engelska som konstigt nog cokså är tills på fredag [  ]
-Få tag på S [  ]
-(OBS! den här punkten gäller bara för ikväll/imorgon!) Försöka bestäma vad jag ska ha på mig i morgon [  ]
-Stå ut med att var med ett äng killar hela dagen i morgon [  ] (tror inte denna punkt kommer i fyllas!)
-Göra klart SO/SV läxan tills på måndag [  ]
Den här listan kommer med jämna mellanrum fyllas i när punkten avklarats (så att ni vet). Ni får själva påminna er om att kolla hur det gått med den eftersom den här listan bara kommer finnas i detta inlägget!
Men nu är det dgas för mig att gå till sängs, vi hörs i morgon bitti. Hugs!

"Good night sweetheart well it's time to go, do do do do do, good night sweetheart well I have to go. I hate to leave you, I really must say so-o good night sweethaert good night"

Fashion report a lá MQ

Tjenixen bloggen! Har nu äntligen pluggat klart inför engelska provet, eller nästan, får väll ta o träna lite i morgon också!
I brevisen idag låg ett litet "kort" från MQ om deras fest/modevisning nästa vecka. Man var tvungen att anmäla sig och självklart gjorde jag och mamma det direkt, jag menar vi hade det ju så trevligt förra gången! Men som sagt, modevisningen är nästa vecka hos MQ och det nya märket dom ska lansera är Paris Kate and I. Jag själv har inte hört talas om det märket förut, blir därför väldigt spännande att se vad dom har för kläder att erbjuda till en som jag! ;)
Jag lovar också att direkt efter att ha varit där skriva några rader om hur det var och jag lovar OCKSÅ att ta bilder och lägga ut så fort som möjligt! Men nu måste jag kila, jag skriver ett litet inlägg i morgon innan jag pyser iväg till skolan.
With all my love, E


Hej, igen..

Bara för att vara säker tänkte jag säga att det förra inlägget inte va illa menat. Vi älskar er (bokstavligen) hur pinsamt vi än tycker att det är!
With all my love, E

Shit va pinsamt...!

Hejsan sweeties!

Hur mår ni allihopa? Jag mår toppen. Hade matte-prov idag i skolan. Det va ganska enkelt, sista frågan fatta jag inte så den hoppa jag över (precis som vissa andra)! Efter skolan drog jag till centrum med J en stund. Hon och jag bestämde oss för att GÅ till centrum i stället för att ta bussen (eftersom jag och J försökte undvika två personer..).  Plötsligt ringde min mobil, när jag svara så va det R. Så här lät det (obs! bokstäverna symboliserar namnen):
-Hej det är E.
-Hej, det är R. Var är ni?
-Vi är typ 2min från bussstationen, hur så?
-Okej, men då kommer vi dit, vänta där!
-Okej?? Hejdå..
-Hej då! :)
Och det där var bara en bit av det först samtalet, för efter nån sekund ringde hon igen..
-Hej det är E, igen..
-Hej! Vi är snart där och gissa vilka vi har med oss!?
-Nej, (tittar bakåt och några sekunder senare..) iiiiiiiiiiiih!!!!!
-Vad?
-NEJ NEJ, hej då!
Och sen sprang vi iväg, för att dom hon hade med sig var just dom två killarna jag och J inte ville va med just då eftersom vi tyckte det var pinsamt (om ni läser detta ta inte illa upp, vi gillar er i alla fall och jag syftar på E och S!).. Men det slutade med att vi alla gick runt i centrum en stund innan jag åkte hem.
Så, så där har väll min dag för det mesta varit... Skriver lite senare, nu måste jag plugga engelska tills på fredag.
Kisses, E


I'm so done with my homework!

Hello bloggen! Har pluggat färdigt helt och hållet nu så jag tänkte att jag lika gärna kunde skriva en rad eller två!
Jaa, va ska jag skriva om nu då?? Jag gör ju inget speciellt men jag antar att jag kan skriva lite om i morgon, eller vad säger ni??
Jo, i morgon är det en vanlig skoldag (förvånande eller vad?) så så himla mycket finns det nog inte att skriva om i morgon heller.. Efter skolan har vi möte med Cheerleadingen eftersom vi på torsdag ska åka och hejja på vår skola under en match dom ska spela i fotboll (tror jag??). Då kommer jag nog inte hem förrens kl. 16.00 så jag kanske inte skriver något inlägg då.. Men i och för sig så kan jag ju skriva på morgonen eftersom jag börjar klockan 9.30 i stället för att skriva på kvällen? Aja, får väll se.
Nu är det dags att bänka sig framför TV:n. Varför? Jo det är ju Ugly Betty ikväll! Och direkt efter det är det ju också Desperate housewives, ååh va jag älskar tisdagar (i alla fall tisdag kvällarna)! Men jag lovar er att skriva i morgon och försöka lägga ut en dagens outfit (för en gångs skull). Vi hörs, see ya!


That's amore!

Hejsan bloggen! Här är jag nu igen. Satt nyss och plugga lite men det behövde jag inte hålla på med så länge eftersom kapitlet vi haft är väldigt lätt! Men något är det alltid man måste kolla lite extra på och det är det för mig också, men det tänkte jag ta när pappa lite senare ikväll.
Ååh om ni ändå borde här för att kunna känna den underbara lukt som osar runt i huset. Mamma lagar kvällsmat och det blir pizza, ååh så gott och jag som är så hungrig!
Nu kom pappa in genom dörren så då är det väll dags för mig att avsluta för kvällen och så hörs vi i morgon (så fort som möjligt!). Hej då!


Japp, så här god blir pizzan/min middag nu ikväll. Yummie eller vad säger ni?? :)

My shoes are my castle

Tjena bloggen! I dag var det skolan som gällde som vanligt. Allt var helt som vanligt, du vet så som en skoldag brukar vara (med andra ord inget annorlunda har hänt under dagen). Men idag kära bloggläsare, ska jag faktiskt lägga upp en bild på mina nya MC-boots från BjörnBorg. Bilden har jag själv tagit (kommentera gärna!)


Mina nya snygga (och sjukt sköna) boots från BjörnBorg, mycket bra att ha nu under höstens olika väder.
Som man brukar säga, kläder efter väder! Är själv  ganska nöjd med den här bilden men ni läsare får så klart säga vad ni tycker!
Nej, nu måste jag nog kila. Har matte prov i morgon så jag måste typ plugga nu. Jag skriver när jag pluggat klart, vi hörs!

I'm so, so sorry..

Hej hej bloggen! Dagens inlägg börjas med ett djupt förlåt eftersom jag inte kunnat lägga in bilden på "dagens outfit". Jag försökte tidigare idag men kamera är typ helt CP ¨så det gick inte men jag ska försöka att lägga in i morgon, eller i alla fall så fort som möjligt!
I dag var det upp och hoppa och iväg till skolan. Efter en helg med mycket bilturer var det faktiskt riktigt skönt att bara ha en hel dag (eller nästan en hel dag) för att hänga med kompisarna. Och konstigt nog var det väldigt skönt att gå till skolan över huvud taget, weird.. Men men, i morgon är det skolan igen och det blir lika skönt att träff polarna igen!
Men kanske inte lika skönt att behöva ta sig upp ur sängen klockan sju för att dra till sklan där det bara väntar en hög med massa lektioner.. Åååh, nu låter det verkligen inte kul att gå till skolan, haha! Men det är bara att bita ihop och dra sig upp ur sängen i tid så man inte kommer försent!
I dag var jag hos frissan också för att klippa b.la. luggen. När jg väl blev klar tyckte jag att jag¨såg ut som ett missfoster och ville bara åla hem, men när jag väll "vant" mig vid att se mig själv i lugg blev jag lite lungnare. Och tur var väll det för annars hade jag inte velat gå till skolan i morgon över huvud taget!
Funderar på att kolla med S om han vill hitta på något i morgon, men det blir nog inte så länge för att vi har läxor och jag tror inte han kan p.g.a ett litet problem som kallas hockey. Så i sånna fall får jag väll kolla om han kan nån annan gång nu i veckan!
På fredag kommer kussarna på besök, JIPPI! Jag vet jag vet, vi var ju hos dom nu i helgen men vi var där bara en dag +att min "farbror" var uppe i Stockholm för att kolla på fotbollsmatchen, vilket säkert inte va så kul som det låter..
Nä, nu ska jag nog ta och krypa ner under täcket och kolla på TV lite innan jag slummrar till. Hörs i morgon, HUGS!

Good or bad??

Hejsan bloggen! Satt just och kollade in lite andra bloggar och vissa av dom är verkligen riktigt begåvade, eller hur man nu ska säga det. Det jag också "märkte" är att några av dom valt att skriva lite mer inom något ämne, t.ex. mode.
Tror själv inte jag ska göra det eftersom jag inte kommer kunna hålla löftet att bara skriva om en viss sak, men för vissa funkar det och för vissa blir det också riktigt bra!
Undrar hur det känns att ha en känd blogg? Tänk att få uppleva det någon gång, liksom att ha en känd blogg.
Alla vet vilken blogg det är och hhhuuuurrrr många som helst läser den, låter ganska coolt när man skriver det så här.
Men vem vet, det kanske inte alltid är så himla kul?? Men att i alla fall få prova på det över en dag skulle verkligen vara en önskedröm som går i uppfyllelse! Men det är ju inte så många som ens vet att den här bloggen existrar så jag får väll ta och drömma vidare för i alla fall några månader framöver
Nu ska jag nog gå ner och prova ut lite oliak outfits för att sedan (försöka) välja ut något att ha på mig i skolan i morgon, och den här gången svär jag på att lägga in en bild så fort som möjligt. Måste kila, LOVE YA!

Oboy, vilket vackert (höst) väder!

God morgon bloggen! Igår kom man äntligen hem efter en tripp till "varma" härliga skåne. Skönt skönt!
I går var det ju EM-kval mellan sverige och portugal och självklart satt man bänkad framför TV:n för att kolla in när sverige spöar porugal. Eller nja, det var inte precis därför jag valde att kolla på matchen i alla fall, typ världens snyggaste och bästa fotbols spelare spelade, och ni vet nog vem jag menar.. Självaste Christiano "snyggot" Ronaldo!
Det var säkert fler av er som p.g.a denna fantastiska spelare satt fromför TV:n igår kväll? Men lite behövde man ju hålla ögonen på sverige också, och det gjorde jag självklart.
Jag personligen tycker att vi spelade riktigt bra, speciellt under första halvlek. Liksom så himla många mål-chanser på så kort tid är det inte många lag som har, eller vad säger ni?
Men nu, nog om fotbollen och lite mer om dagens "att göra"-lista:
♥Någon gång under tagen ta av sig pyjamasen och mystofflorna (det blir nog det svåraste att göra, väldigt svårt..)
♥Hitta på något kul med J och D (evventuellt ska jag nog säga!)
♥Försöka (och då menar jag verkligen försöka) få tag på S, tro mig, det är svårare än det låter!
♥Baka,typ, eller??? Vi får se..
Ja, det var ju i princip allt för idag.. Nu ska jag nog försöka få tag på S (ser ni? fösöker redan klara av listan) innan det är dags att försöka komma ur pyjamasen. Skriver jag inte senare skriver jag i morgon, Ciao!


"Rubrik?"

Hejsan bloggen! Sorry att jag inte skrvit nåt på länge men min lillebrorsa har typ pajat min dator så, aa ni förstår säkert!
Nu sitter jag och bloggar från min kusins dator istället (passar på nu när vi är hemma hos dom). Har egentligen inte så värst mycket att berätta, var ledig idag och igår från skolan för en liten tripp till stora tjocka släkten. Alla lika goa och glada som vanligt!
Försökte nyss få tag på S men det går (som vanligt) inte. Eller så har det inte varit hela dagen, vi pratade en liten stund (typ 5min innnan han behövde gå). Ni vet bara en liten sån där "Hej, vad har du gjort idag?"-hallåare.
Han hade typ spelat hockey (I guess?) och vunnit, med hur mycket minns jag inte exakt..
I morgon åker vi antagligen hem till sköna gröna (host, host) stockholm igen. Funderar på att stanna tills på söndag och sen flyga upp men pappa började gnöla om att det skulle bli storm då så att ahn inte ville att jag skulle flyga, men vi får se, ska försöka övertala honom!
Nu till några glada nyheter (inte för att dom andra varit dåliga men i alla fall)!
-Jag klarade vårt science prov, JIPPI! Kunde tyvärr inte vara där när vi fick tillbaka dom men jag får det nog på nästa lektion i sånna fall!
-Spanska provet kändes super bra! Liksom när man väll satt där så var det jätte enkelt, jag kunde typ allting, låt oss bara hoppas att det jag nu skriver om det är rätt så jag inte har alla fel. Det vore lite pinsamt..
-Jag tänker äntligen "boka" in en dag som bara finns till för mig, J och D. Måste bara prata med dom lite innnan så dom också är med på datumet!
Ja, det var väll i princip allt det. Skriver en rad eller två i morgon, men tills dess: Ciao!

Guten morgen!

God morgon! Vaknade för typ 10min och det första jag gör är att blogga, men vem väljer inte blogga framför frukost??
Idag blir det till att plugga både science och spanska eftersom det är prov på tisdag. Har också en liten engelska grammar läxa tills på måndag som jag inte gjort än, kanske är det bättre att göra den först så jag får resten av tiden till att plugga till proven? Hmmm, vi får vällan se!
Tittade ni också på Amazing racekanal 5 förut? Det är faktiskt ganska kul att titta på, speciellt att kolla på den där "hellboy" med tofsarna i pannan, han är en sån tönt! Jag menar hans flickvän vågar göra fler saker än va han gör, enligt mig ska det typ va tvärt om, killen ska ju va den coola (typ?). Men han får väll va som han vill (kanske, kanske inte?)
Nu måste jag plugga så jag inte får underkänt på proven men jag kanske skriver något lite senare, PUSSPÅER!

                                    
        
      Hellboy?                 Adam i Amazing race?
                                 

gäsp..

Så, då var man hemma efter en god middag hos min farbror. Vi åt en god kykling med ris och nån grönsaksröra till, mm..
Kollade nån av er på Stjärnor på is? Tror det fortfarande håller på men jag kom precis innanför dörren efter att ha suttit i taxin så jag antar att jag missade lite. Men det jag såg va ganska bra, lite äckligt när han den där simmaren typ skar upp hela handen. Jag trodde typ jag skulle spy! Men som vanligt så var det inte farligt, bara "lite" blod.
Outfitten blev tillslut lyckad och jag lovar att lägga in en bild på den i morgon för nu är jag så trött så jag lika gärna skulle kunna lägga mig och sova här och nu men jag ska försöka hålla mig vaken en liten stund till i alla fall!
Skriver något i morgon, god natt får man väll säga då. PUSS!

HJÄLP!

Hej bloggen! Snart blir vi upphämtade för att sedan fara iväg på middag, kul kul. Vet fortfarande inte (efter ungefär 4h letande) vad jag ska ha på mig ikväll. Här nedan för ser har jag skrivit några "exempel":
♥ Randigt lite längre linne (svart, vitt) med en svart oversized kavaj och blåa jeans från cheap monday
♥Blåa jeans från cheap monday och en orange t-shirt
♥Blåa jeans från cheap monday, randigt linne och en oversized t-shirt (vit eller svart)

Nå, vad säger ni? Vad tycker ni låter snyggast? Jag gillar nog 1:an och 3:an mest. Dom är licksom lite mer personliga än den andra, eller vad säger ni? Aja, får väll gå och prova alla sakerna en gång till innan jag bestämmer mig. Lägger in en bild på det sen, puss! ♥


Min dag och annat!

Tjena! Har varit hemma ett tag nu. Dagen (min fina härliga lördag) började med att pappa väckte mig och sa att jag behövde göra mig i ordning. Trött som jag var hade jag inte kommit på varför jag behövde gå upp förens vi (jag, mamma och pappa) satt oss i bilen, vi skulle ju på begraving.. Rolig start på en lördag eller vad säger ni?? Nej, knappast.
Den var som en begraving alltid är, människor i svart som gråter och pratar minnen (började gråta jag med så jag ska inte säga något!). När vi va klara där åkte vi hem till farfar och lillebrorsan som suttit hemma medans vi varit på begravningen för att dels kolla vad vi skulle äta. Jag (bara jag, tyvärr) röstade för att vi skulle åka in till stan och äta på nån bra restaurang men nej då, i stället fick jag följa med mamma och farfar och handla skaldjur (!).
Det var väll inte precis äkligt men så himla gott så man vill ha det hela tiden var det absolut inte!
Så efter en lördags-förmiddag full speckad med hemska saker sitter jag nu och skriver på bloggen vilket faktiskt känns väldigt skönt, att licksom få släppa ut sina känslor (eller vad man nu ska säga?).
Ikväll sen ska vi typ till min farbror och hans fru för att äta middag, undrar va det blir för något? Låt oss bara hoppas att det inte blir skaldjur (igen). Nu ropar mamma, så jag tar en liten paus och kommer strax tillbaka!¨

Hejsan! Nu är jag tillbaka. Hon ropade på mig eftersom hon tydligen hade en efterrätt till mig. Den var super god men  jag orkade "tyvärr" inte hela så mamma tog mer än gärna emot resten!
Funderar på att börja lägga in lite mer bilder, kanske blir det roligare att läsa då? Jag vet jag har funderat/skrivit det mååånga gånger men tro mig, den här gången ska jag bestämma mig! Vad tycker ? Är det e bra idé (Kommentera gärna!)?
Hmm, snart måste jag nog ringa S och kolla om vi nu skulle göra något i morgon vad vi ska göra. Vi kommer förmodligen vara hos mig så kanske skriver jag en rad eller två ;)

Kanske ska jag byta utseende på bloggen? Typ byta header, färger på texten, bakgrund m.m.
Vad tycker ni? I sånna fall blir det nog en enfärgad bakgrund och sen en cool header med lite mer färger på, typ rosa och sådant..
Men som sagt, vi får se. I sånna fall lovar jag att byta tills i morgon! Måste dra nu, kramar till er alla <33

Thank god it's friday!

Hejsan hörrni! Hur mår ni? Själv mår jag bra, lite förkyld kanske men annars är det prima ballerina! Sitter just nu och myser nej mig i pojkvännens sköna hood-tröja (som jag lånade på slöjden idag och som han inte fick tillbaka p.g.a för att den var så himla mjuk och skön!). Jag lovar, han ska få tillbaka den (på måndag faktiskt!).
Skolan idag var helt vanlig. Första lektionen var mentor time. Då pratade vår lärare med oss om varför vi är pratiga på lektionerna (jag lovar, skulle det finnas OS i pratigaste klassen skulle vi luuuungt ta guld..). Ingen av oss vet varför vi är sånna, vi har väll bara alltid något att prata om (vilket i och för sig är bra men ändå inte)!
Men tänker men efter riktigt noga så finnns det nog ingen klass som aldrig pratar under en lektion, eller vad säger ni??
Annars var väll lektionerna bra, vi hade science, engelska och slöjd sen sluta vi. När vi slutat stack jag till centrum där brorsan var och klippte sig med mamma och oj vilken skillnad det var på honom före och efter klippningen! Ni skulle bara se honom, och snyggt blev det också ;)
Nu ska jag nog ta och sätta mig i soffan och mysa en stund innnan min farfar kommer (ja han kommer och ja jag vet att jag glömde skriva det, men nu vet ni det i alla fall!). PUSSPÅER!


Prov, prov och mera prov (!)

Hejhej! Idag hade vi prov i skolan, två stycken närmare bestämt. Ett i so och ett i svenska. Det gick ganska bra på båda två, so:n var lite svårare än svenskan men som sagt, det gick bra. Jag tror i alla fall att jag kommer klara proven.
Hade också science läxa (eller tre men vi är en grupp och jag skulle bara göra en av dom tre uppgifterna!). Av dom te uppgifterna skulle jag fixa labraporten, lika "enkelt" som vanligt! J o D hade inte gjort klart en av sakerna men däremot den andra så vi får hoppas att dom gör det tills i morgon!
Men nu måste jag gå, mamma ropar. Vi hörs!

RSS 2.0