The wow!-shoes, do they really exist? Oh yes, I can tell you that they do!

Goddagens alla glada och kanske ltie mindre glada!

Ber om ursäkt för den usla uppdateringen nu i veckan. Ska verkligen försöka skärpa mig nu när sommaren kommer osv men när det är så fint och varmt väder ute så kan man inte låta bil att sätta sig utomhus med en mode-tidning och ett glas med något kallt att dricka! Visst håller ni med?

Dagen idag har varit helt okej från my point of view. Blev först några få lektionerna (närmare bestämt tre stycken) innan klassen, inkvlusive jag, stack till golfbanan för att bland annat slå några slag ute på Driving Rangen (säger man det så?). Va riktigt kul och jag va faktiskt inte så himla dålig, även om det, för min del, var första gången med en sådan golfklubba i handen. Sen efter det cyklade jag hem en stund innan det var dags att åka iväg igen, och den här gången för att hämta mat. Plus att på vägen till mat hämtnings stället, stannade jag och mamma till i en liten sko affär där jag hittade ett par skit coola skor som nu mera bor här hemma hos mig (bild på dom finner du i slutet av detta inlägg). Och inte nog med det, för att  vara skor med klack är dom verkligen hur sköna som helst. Dom är ett par sådana wow!-skor. Inte ofta man hittar sådana under skor nu för tiden ;-)

Så (ja, det blev kort men det får duga!), ni har nu nått slutat av detta inlägg. bilderna på skorna finns här nedan. Enjoy!







jordgubbs smulpaj = en paj med jordgubbar

Hallå hallå! Dagen är Lördag och i princip hela sverige har ledigt, skönt! Vädret här nere i Skåne är på topp och lika så mitt härliga humör. Dagen har hittills verklgen varit super härlig med både fint väder och fint sällskap (mormor kom äntligen ner i går).
Dagen började med lite morgontv tittande tillsammans med lillbrorsan, pappa och mormor (Biggest Loser heter programmet). Dock vaknade jag först i slutet av programmet så jag missade en hel del (och synd var väll det eftersom brorsan sa att det va det bästa avsnittet hittills). Aja, det som är gjort är i princip gjort. Skönt var det i alla fall att sova en lite längre stund än vanligt =)
Under dagens andra timmar har jag sedan hunnit med en hel del. Har bland annat varit iväg och ökpt mig två nya t-shirts (båda från MQ) och så gjorde jag en liten makeover på ett par gamla jeans jag hittade i garderoben. Skit snyggt blev det!
Sen nu har jag precis fikat lite med hela familjen då mamma och mormor gjort hemmagjord smulpaj (där av den konstiga men sanna rubriken). Yummie!
Ja, det här är väll lite kort fattat vad som hänt mig under "början" av Lördagen. Återstår däremot att se om jag skriver ett nytt inlägg lite senare men vi får hoppas på det bästa! Ha det gött!



Vill ha från H&M



Har ni sett denna snygga klänningen från H&M? Hur snygg skulle inte den vara nu till sommarens alla fester tillsammans med ett par skyhöga klackar och ett par solbrända ben?

Spanska prov-Asi soy yo

Hola! Sitter nu här hemma med spanska boken i knäet och förbereder mig för fullt inför provet i morgon. Håller tummarna för att de ska gå så bra som möjligt, vilket jag faktiskt tror att det gör också eftersom kapitlet vi nyss gjort varit ganska så enkelt (gjorde samma sak på förra skolan så jag kunde faktiskt en hel del).
Aja, måste tillbaka till pluggandet nu så jag hinner inte skriva så mycket mer. Wish me luck!

21:a plats? Hur röstar Europa egentligen?

Ja hörrni, den frågan är nog värd att ställa sig själv efter vårt totala fiasko igår under Eurovision song contest. Jag menar kom igen, 21:a plats? Okej, vi kanske inte var bland dom bästa men att vi nästan kom sist var, enligt min åsikt, väll att ta i lite för mycket. Jag som hade hoppats på att änsta år skulle bli ett år utan kvalning och allt.. Skit också.
Men, kul blev det i alla fall för Norge som tog sig enda in på plats 1 av 25 (betydligt bättre än platsen vi blev tilldelade). Så grattis till er i Norge! Ser fram emot att höra ert omtalade bidrag :)




Eurovision song contest 2009

Ikväll är det äntligen dags för vår egna Malena Ernman att sätlla sig upp på scenen i Moskwa och sjunga för kung och fosterland. Hon startar som fyra, vilket för min del är ganska bra eftersom jag itne orkar sitta och titta på det allt för länge (blir lätt uttråkad av dessa program). Sen minskar väll spänningen lite nu när hela europas befolkning tror att Norge kommer vinna med sitt bidrag. Har ju däremot inte hört det själv så jag vet inte hur det låter, så det blir spännande!
Annars tror jag vi har en ganska stor chans att slippa kvala nästa år, vilket är ganska positivt efter alla dessa år med kvalning (finns det ordet verkligen?). I alla fall..

Ge järnet nu Malena! Håller tummarna för dig :)








Say hello to Friday!

Hej på er! Dagen är fredag och helgen har, för in och brorsans del, redan börjat! Härligt härligt om jag får säga det själv :)
Hittills har dagen spenderats på två ställen, mer eller indre kända som skolan och hemma. Just nu hemma (där jag förmodligen kommer spendera resten av dagen också eftersom M ligger hemma sjuk, krya på dig!).
Vad händer i helgen då? Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt ingen blekaste aning. Har jag nästan aldrig när det gäller helgaktiviteter. Men något kommer jag nog komma på!
Återkommer inomkort med ännu ett inlägg, så sitt kvar och gå ingenstans! (okej, kan ta ett tag inna jag skriver igen)

Hinner inte!

Hallå där hemma! Har under dagarna inte skrivits så mycket här på bloggen och jag ber verklligen om ursäkt för detta, ska försöka bli bättre på att uppdatera! Men det kan jag tyvärr inte börja med just nu eftersom jag om typ 1 minut måste ut och hämta cykeln. Men vi ses!


Sjukling :(

Ingen kul dag idag. Ligger här hemma sjuk på soffan. Usch och fy för att vara sjuk säger jag bara!

Je t’aime, amour, quand j’entends la voix

Goddagens! Dagen är tisdag och jag kom hem för ungefär en timme sen, var i centrum och köpte en super snygg jeans väst på MQ som jag lägger upp en bild på sen. Fick dock ta en storlek större än vanligt eftersom min storlek var slut.
Så har jag ju varit i skolan idag också. Kanske inte fullt lika kul som att shoppa men det var väll ganska okej antar jag.

Ikväll är det ju dags för Semi Finalen i Eurovision song contest där sveriges bidrag är med (för typ tredje eller fjärde året i rad, hur lyckas vi?) Malena Ernman med opera låten La Voix. Hållet självklart tummarna för att det ska gå bra, får dock se om jag kollar på det eller inte. Ugly Betty är ju samtidigt (I know, though choice!). Men som tidigare sagt så håller jag verkligen tummarna för dig Malena!


HISS eller DISS



Vad tycker ni om dessa snyggingar från Topshop? Blev själv väldigt förtjust i dom men vad ni tycker vet man ju aldrig!
Så frågan är, hiss eller diss?

Matthew Williamson for H&M-part 2

Om bara några dagar är det dags för releasen av Matthew Williamsons andra del av kollektionen för H&M att släppas. 
Har kollat på några bilder av vad som finns med och jag är verkligen förälskad! Tror, uturligt nog, inte att jag kommer ha lika mycket tur den här gången när det gäller storlekar som på del 1. Synd, men jag hålla tumamrna i alla fall för vem vet, kanske har jag turen med mig ännu en gång? =)


One step at a time

Goddagens! Eller nja, god kväll får man väll säga! Söndagen börjar gå mot sitt slut och dagen har inte varit allt för full med händelser. Har nog, mer eller mindre, varit en rejäl slappar dag. Skönt men inte allt för roligt.
Imorgon är det däremot måndag, vilket dess värre betyder skola för min och lillbrorsans del. Snark. Men man får väll helt enkelt stå ut med det, man har ju inte precis något andra val.
Förutom detta händer väll inget speciellt under veckan. Har i alla fall inte något inplanerat just nu, inte ens läxor (njut av det så länge det går!). Så vi får se om jag möjligtvis cyklar till lilla fiket med M och E imorgon eller hittar på något annat kul. Något ska jag nog i alla fall kunna hitta på!


Linn Gustafsson

Har under veckan som gått fått en del frågor från kompisarna om vem min stilförebild är. Har varit en svår fråga att svara på men nu har jag faktiskt, efter en hel del tänkande, kommit fram till vem denne är..
Självaste Linn Gustafsson! Jag menar hon kan få ett par slita jeans och en gammal t-shirt att se hur snyggt ut som helst bara genom att sätta på sig en skinnjacka och ett par snygga ballerinas.
Sen är väll inte resten av stilen så pjåkig, skulle göra i princip vad som helst för att få hennes kläder!

Så nu vet ni att om jag skulle byta garderob med någon i sverige, skulle det lungt bli fröken Gustafsson!





bilderna kommer från Linns blogg och google.se

Hallå där!

Dagen är lördag, jag är på toppen humör och vädret utomhus är verkligen så bra det kan bli! Bättre än så här kan det väll knappast bli?

Jo, det kan det säkert men just nu känns det verkligen inte som att det är möjligt. Jag menar tempen visar omkring 20° i skuggan, poolen är snart klar för ärets första dopp, blommorna är utslagna och lika så knopparna på träden. Lovely!
Dagen har hittills varit riktigt lyckad, först lite shopping (dock efter utemöbler, kanske inte så jätte kul), efter det en härlig lunch ute som sedan avslutades med en lång och härlig cykeltur med hela famljen. Riktigt härligt.
Í kväll blir det sen lite famlijemys med (förhoppningsvis) grillning. För dock se hur det blir med det sista, är fortfarande spymätt efter lunchen idag! 
Ja ni, det blir väll inte mer än så här just för tillfället. Uppdaterar eventuellt ikväll! See ya! ♥



9876543210



Blogg makeover

Så där ja, nu är jag klar med den nya bloggdesignen (okej, design kanske man inte ska säga utan mer den nya headern). Är jätte nöjd, blev liksom enkelt men snyggt =) Vad tycker ni läsare?


Just like a record baby, keep on spining!




Hellu sweeties! Blev inte så värst mycket bloggning under helgen eftersom den spenderades hos farmor och farfar ute på landet landet lite längre upp i landet, jätte mysigt hade vi det!
Idag var det skola igen, super tråkigt som vanligt (jodå, kul är inte ett ord man använder ofta när man har en konversation om skolan). Däremot var det väll ganska kul under lunchen när jag och M stack hem till henne och gjorde Toast, och som den toast galning jag är var det självklart super gott!
I alla fall, när skolan var slut var jag och E kvar en stund för att försöka göra klart våran redovisning som vi ska göra på onsdag, vi satt där en lång stund och tänkte så hjärnan börja glöda.. Men ändå blev vi inte klara utan nu sitter jag här hemma och försöka skriva en bit på den. Snark. -.-

Nej hörrni, nu måste jag nog fortsätta med redovisning jag näde nyss. Har lovat mig jsälv att skriva klart allt det jag skulle skriva ikväll så jag slipper göra det imorgon. Ha det bra!

Puss o Kram

Littlemissbrownie ♥

RSS 2.0