Suri (mini-kate) Cruise..

Är enligt mig kändisvärldens sötaste lilla gullunge! Hennes mamma är super snygga skådespelerskan Katie Holmes och hennes pappa är macho coola snubben Tom Cruise med samma yrke som frugan Katie. Hon lever ett liv endastbestående av lyx och flärd men som jag inte tror att hon är så himla förtjust i.  Det jag menar är att hon liksom inte får göra något, kläderna hon har på sig är absolut inga kläder att leka i och jag har bara sett henne på bilder med shoppingpåsar i handen.. Kanske är detta ett liv för dej eller mej men inte för ett litet barn som bara vill springa runt och ha kul.. Man kan säga att hon är som en mini kopia av sin minst lika världsberömda mamma Katie.     


1:a advent

Tjolla hoppsan bloggen! Idag är det 1:a advent och "bara" 4 veckor kvar till Jul, guud va jag längtar, speciellt till alla presenter man får =) Men vem gör inte det? På tal om julen, vad önskar ni er i julklapp? Själv önskar jag mig en ny dator eller en liten hund men mamma och pappa tycker det är för stort ansvar så jag får väll stryka det sista.. Synd!
I morgon har jag studiedag, jippi! Har dock en massa läxor att göra så så himla roligt blir det nog inte.. Kanske gör jag läxorna idag istället, det vill säga om jag orkar det (hehe). Tydligen ska vi göra en sprattelgubbe till science, fattar inte riktigt varför men är det läxa är det nog bäst att göra den! Har typ också nån engelska grammar uppgift till tisdag också, inte lika roligt som att göra en sprattelgubbe men som sagt: Är det en läxa är det nog bra att göra den och få godkänt än att inte göra den och inte klara den, eller vad säger ni?

På dagens lista står inget speciellt förutom att försöka göra klart läxorna (vilket inkluderar att läsa igenom om teknikens grunder som vi börjat med nu i veckan då jag varit sjuk). Ska bli kul att se mig försöka göra en sprattel gubbe, haha =)
Aja, men nu måste jag tyvärr kila/dra/gå.. Skriver ett nytt inlägg lite senare (får se vad det ska handla om bara), puss på er! //E


En sån här liten dator är det jag önskar mig, den är faktiskt riktigt praktiskt så liten som den är!

Mamma mia vilken film!

Hejsan hoppsan bloggen! Shit, har verkligen sett en dunder bra film idag, nämligen Mamma Mia. Vi hade hört sååå mycket bra om den så vi tänkte att vi lika gärna kunde köpa den och se den hemma istället för att se den på bio och shit vad bra den var! Typ århundradets bästa film som är både rolig, dramatisk och såå mycket mer! Rekomenderar den verkligen hörrni =) Men, måste dra, byebye! //E



Friday I'm in love

Tjosan hejsan bloggen! Har visserligen varit hemma ett tag men har inte riktigt haft orken till att sätta mig framför datorn och skriva, förrens nu så klart! Under dagen som gått har det inte hänt så värst mycket. Är fortfarande lite sjuk så jag var tvungen att dra till skolan för att hämta lite böcker/läxor som ska va inne på tisdag. Nu undrar ni kanske varför jag säger tisdag och inte gör dom på måndag, jo det är så att jag har studiedag på måndag. As skönt tycker jag efter den veckan jag haft, även om jag nu varit hemma cirka hela veckan p.g.a feber och ont i halsen. Så det var väll det. Nu sitter jag och kollar på Idol på tv4. Tycker lungt Kevin varit bäst. Eller nja, Alice var i och för sig ganska bra hon också, men Johan och Robin tror jag tyvärr kommer hänga löst ikväll. Jag menar inte att jag vill att du ska åka ut, dom är ju så söta allihopa! =)
Men nu hörrni ska jag busa lite med brorsan min. Ska försöka få kontroll över datorn lite senare,  pusshej! //E


En liten bild på sveriges mest omtalade jury just nu, idol juryn

Skåne, are you ready for me?

Go kväll bloggen! I morgon bär det av mot Skåne, härligt härligt! Är dock fortfarande sjuk så jag kommer säkert vara helt slut på kvällen. Kommer hem på fredag och kommer inte blogga p.g.a detta. Skriver självklart när jag kommer hem. Nä, nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på en film innan det är dags att gå till sängs, ska ju upp tidigt i morgon. Så god natt och ha två fortsatt trevliga dagar! //E




12345678

Hej bloggen! Nu har jag legat och slappat en stund här hemma på soffan så varför inte ta och sätta sig framför datorn och försöka skriva ett inlägg? Nåja, här kommer ett. Kanske blir det inte det bästa men det är ju inte så mycket som händer i min värld just nu eftersom jag är sjuk, men i alla fall..

Dagen har innnehållit mest slappande, TV tittande och tidningsläsande. Till lunch blev det en liten fralla och ett glas mjölk, med andra ord: Det blev inte så mycket mat. Annars har det liksom inte hänt så värst mycket.. Det där var liksom allt (tyävrr!).

Jaa ni, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Har liksom skrivit om det som hänt under dagen (så här långt i alla fall). Kanske återkommer med ännu ett inlägg lite senare, hej då så länge! //E

Bloggpaus? Nej då!

Just det, tänkte bara säga att jag ska resa bort i ca två dagar och kommer därför inte blogga under dessa två dagar. Jaa, bara så ni vet helt enkelt! Pusshej! //E

OBS! observera att detta inte innebär nån direkt bloggpaus, börjar självklart blogga igen när jag kommer hem =)
 

anotherdayathome

Goddag bloggen! Blev en dag hemma nu igen, mamma tyckte inte jag var riktigt frisk. Blir inte så mycket som händer idag då, mamma kommer säkert be mig städa mitt rum, men vi får se om jag orkar! Har ju ingen läxa att göra och inget om-prov att plugga till heller så jag kan ta det ganska lungt, har dock en engelska läxa tills på måndag, vilket påminner mig opm att jag måste hämta böckerna i skolan, oops!
Nä hörrni, nu ska jag försöka få i mig lite frukost, i alla fall ett stort glas kall mjölk. Skriver förmodligen ett nytt inlägg lite senare. Herrå! //E

VG on da science test!

FICK VG PÅ VÅRT SCIENCE PROV VI HADE FÖR NÅN VEKCA SEDAN, DET VAR GANSKA SVÅRT SÅ JAG E GANSKA NÖJD =) YES! MOHAHAHAHAHA //E


Still sick..

Hejsan hoppsan bloggen! Mår tyvärr fortfarande lite så där så jag kanske blir hemma i morgon också. Typiskt, jag som har cheerleading i morgon =( Har egentligen inte kännt mig så vidare bra på hela dagen, har liksom varit helt slö i hela kroppen. Håller både tummar och tår i hopp om att bli fri från febern. Skriver kanske sen, om jag inte somna, herrå! //E

Jag, mamma och hemmabakade bullar

Tjollahoppsan bloggen! Nu har jag satt mig här framför datorn igen för att skriva ännu ett inlägg, precis som jag lovade! Men, nu är jag ju sjuk också så då finns det ju inte så mycket annat att hitta på än att blogga. Inte för att jag tycker det är tråkigt, det tråkiga med att vara sjuk och bara blogga är att du måste vara hemma och inte göra någonting. Vi får väll hoppas att jag blir frisk tills imorgon så jag kan vara lite med polarna i alla fall!

Idag är det tisdag och hos mig betyder tisdagar att tjejerna har kontroll över TV:n, yes! En kväll med båda Desperate Housewives och Ugly Betty, bättre än så kan det nog inte bli. Har ju inga läxor den här veckan heller så jag får mycket tid till att blogga. Härligt härligt =)

Nu ska jag och mamma "försöka" gå upp till bageriet och köpa lite gott, skriver lite senare. Herrå! //E


Åååh, va gott! =)

Feberontihalsen

Hej bloggen! Idag blev det ingen skola för mig inte. Vaknade i morse med feber och ont i halsen, inte bra att gå till skolan då enligt min mamma. Så nu sitter jag här hemma och har tråkigt istället för att vara med kompisarna i skolan.. Typiskt att man ska bli sjuk när man planerat massa saker med polarna, men, jag får väll lära mig att leva med det!

Igår blev det inget kollande på Beverly Hills eftersom mamma och pappa inte ville att jag skulle kolla på det, med andra ord så trodde dom att det bara var skit/ingenting att kolla på. Istället fick jag sitta och kolla på förstaandratredje, inte så roligt som det låter (om det nu låter roligt?).

Jaa, nu ska jag äta frukost (eller nja, kanske ska man kalla det lunch) och kolla lite på TV, kanske sätter på en bra film eller nåt. Skriver ett nytt inlägg sen! Varma kramar //E

10987654321

Godagens bloggen! Snön ligger vit och kall utanför fönstret och själv sitter jag framför datorn, ner gosad i en filt. Mysigare en så kan det väll inte bli? Eller jo kanske, om jag hade en brasa och en kopp varmchoklad (aah, nu blev jag sugen på det också!). Men i alla fall, dagen har varit ganska långtråkig. Tråkiga lektioner som känndes suuuper långa. Spanskan var ganska kul, vi kollade på en serie (som inte är den bästa men vem säger nej till att kolla på film hela lektionen??), minns tyvärr inte vad den heter men den är på spanska (woow, really??). Annars var det, som sagt, trååååkigt. Och inte nog med skolan utan sen skulle jag gå hem också, i det kalla snöovädret (snöoväder+Jag=Brrr!). Men, jag tog mig hem helskinnad, utan skador. Eller nja, kanske liten stel men annars så =)
Ska ni också se Beverly Hills 90210 ikväll på Tv400? Hade själv tänkt kolla om det var nåt eller inte (det vill säga OM jag får tag på fjärrkontrollen innan brorsan och pappa). Vem vet, kanske är det en ny favvo-serie?

Ni får ursäkta att jag är så dålig på att lägga ut bilder men min pappa är inget stort fan av det. Ska försöka prata med honom och se om det hjälper, lovar!

Nu i veckan blir det ännu en tripp till sköna "gröna" skåne! Det verkar typ vara ett sånt där ställe där man alltid träffar nån man känner när man är ute på stan, älskar det verkligen! Kära vänner, det var nog allt för den här gången. Skriver till er i morgon, ha det bra tills dess! Pusshej <3 //E


Det nya 90210-gänget, verkar riktigt härliga! Eller vad säger ni? Nu återstår det bara att se om serien är lika härlig =)

Snart är det JUL!

Tjollahoppsan bloggen! Nu sitter jag här framför datorn igen för att skriva några rader om min dag. Den har egentligen inte varit så speciell men jag hittar garanterat något att skriva om!
Nu är det bara 4 veckor kvar tills det är JUL och som jag längtar! Ni vet, alla presenterna, godiset, dekorationerna, maten, familjen osv, det är allt så himla härligt =) Vet inte riktigt vad jag önskar mig i julklapp, men don't worry, jag kommer säkert på något! Haha, det var väll typ det som blev inlägget för den här gången. Vi hörs! //E


Sunday, sunday, sunday!

Tjosan hoppsan bloggen! Snön ligger vit och kall ut medans brasan här inne gör det varmt som en bastu här inne. Fryser bara jag tittar ut genom fönstret, brrrrr! Dagen blev som sagt inge speciell, jag åkte hem ifrån en gång med det var bara för att köpa mer ved. Annars har jag spelat lite Wii med brorsan och legat på soffan och myst framför TV:n. SItter just nu och kollar in lite andra bloggar, vissa är verkligen bra!
Gaah! Måste välja vad jag ska ha på mig i morgon, jobbigt jobbigt. Kan ta säkert 3 timmar innan jag inte orkar mer och går till skolan i det jag har på mig, kanske (men bara kanske) lägger in en bild på outfitten sen. Aja, först måste jag väll välja något =) Herrå! //E

Inte det bästa inlägget, men det får gå!

Guten Morgen bloggen! Mer söndag än det är hos mig just nu kan det nog inte bli! Med andra ord, vi sitter i soffan, kollar på TV och gör inget annat på hela dan. Om pappa nu inte vill åka till nån teknikaffär men det tror jag inte.
SItter och kollar på datorer, funderar på att köpa en ny istället för att hålla på och dela med min "kära" lillebror. Snyggast är i alla fall dom där Apple (eller vad dom nu heter), men dom är ju liksom lite mer internet datorer och inte så mycket spel datorer (inte för att jag spelar spel men i alla fall!). Vi får väll se, nu är det dags för mig att dra. Vi ses! //E


Devote.se V.S Blogg.se

Vet fortfarande inte om jag ska byta till devote.se eller inte. Jag vill i alla fall veta om du måste skriva in allt som står där (liksom adress och namn) när du ska skapa ett konto och om det är graits. Någon som vet? I sånna fall, skriv en kommentar! //E


"Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väll roligt HURRA!"

Hejsan bloggen! Snö snö och mera snö, nu är det helt vitt ute! Enligt väderkillen på tv4 så har vintern kommit och man ser barn med pulkor och föräldrar överallt! Mysigt =) Trodde inte att jag skulle få se snö till vintern i år men den kom redan nu! Det är såå fint när det är helt vitt ute, lite kyligt är det allt men det är det värt! //E

thisismyday,howaboutyours?

Nu bloggen ska jag nog försöka skriva ett bättre och lite längre inlägg än det förra, misslyckade!
Varför inte börja med en liten kort historia om skoldagen? Jag började klockan åtta idag (tidigt tidigt) så jag var tyvärr tvungen att gå upp klockan kvart i sju (usch och fy!). Efter en stunds velande drog jag mig äntligen upp ur sängen för att "försöka" bestämma vad jag skulle ha på mig idag. Det tog en bra stund så jag han i princip inte äta någon frukost, not good at all!

När jag kom till skolan sprang mina kompisar omkring lite här och var som vanligt. Vissa av dom var i aulan och andra vid klassrummet, själv bestämde jag mig för att dra mot klassrummet. När jag börjar närma mig klassrummet så känner jag lukten av något bränt, mer eller mindre bränd plast. Lärare gick runt och kollade om det var någonting som brann (greps lite av panik bara så ni vet..). Lite senare kom dom fram till slutsattsen om att det inte var något, pju!

Nåja, när alla samlat ihop sig var det dags för en halvtimmes mentorstid innan det var dags för oss (klassen) att ge sig av mot föreläsningen vi skulle på. Den varade i 100min och det känndes som om den ALDRIG skulle ta slut. Med andra ord, den var hur tråkig som helst. Men, nu fick jag helt enkelt stå ut med den!

Efter föreläsningen var det bara lektioner, lunch och sen var skoldagen slut! När jag kom hem satte jag mig direkt framför datorn för att skriva ett inlägg (som ni vet inte blev så bra). Annars har jag nog inte gjort så mycket, har liksom slappat så mycket som möjligt. Men nu måste jag dra, ska hjälpa farmor och farfar med maten, herrå! //E

Next: Devote.se?

Tjena bloggen! Äntligen är det fredag och två dagar utan skola, YES! Dagen har hittills inte varit så speciell. Har varit i skolan och på en 100min lång föreläsning (trodde jag skulle somna). I kväll blir det bara jag, brorsan, farmor och farfar hemma eftersom mamma och pappa ska iväg nder helgen. Vi får väll se va vi hittar på för skojjigt ^^

Nu är det en sak jag funderat på. Att börja blogga från devote.se istället. Men jag är inte riktigt säker, jag menar är det graits? Är det bra? Jag vet liksom inte.. Aja, vi får vällan se!

Jaa ni, dagens inlägg blev kort och väldigt väldigt konstigt (hehe..). Ska försöka skriva ett bättre lite senare. Vi hörs! //E

Not enough inspiration

Hej bloggen, är lite nere så jag har ingen inspiration till ett inlägg just nu. Skriver ett när jag är på lite bättre humör. HA det bra tills dess //E


Vem ska jag tro på? Vems sida ska jag stå på?

Ååhh, va ska man göra när man har en pojkvän som säger att det hans kompisar säger inte är sant men att hans kompisar lovar att det är sant? Vems sida ska jag stå på? Vem ska jag tro på? Jag menar han är ju min pojkvän och jag borde ju tro på honom och ínte hans två konstiga kompisar, eller? HJÄLP MIG! //E 


Fullt upp!

Hejsan bloggen! Nu har jag både pluggat klart och äntligen fått till gång till datorn efter en stunds velande, så varför inte ta sig lite tid till att skriva ett inlägg nu när jag äntligen har tid? Dagen har varit i princip helt normal, om bortser från science provet jag hade före lunch, men den har som sagt annars varit helt normal. Scince provet var det ingen som hann göra färdigt så vi får fortsätta på torsdag. Jag vet, blev också lite chockad när läraren sa det men jag menar varför inte? Du får ju två extra dagar till att plugga och det är ju inte helt fel! Imorgon är det cheerleading efter skolan, kul kul =)Läxan tills imorgon är jag redan klar med så nu vet jag riktigt vad jag ska hitta på.. Tittar på Ugly Betty nu och sen är det ju Desperate Housewifves (vet fortfarande inte säkert hur man stavar det). Just därför älskar jag tisdag kvällar, då är det ju liksom tjejkväll (med andra ord jag och mamma som har kontroll över TV:n).
Jaa kära ni, det här var väl typ min dag.Fråtttde inte blivitså mycket biler inaga nu på senaste tiden men det kommer, det lovar jag er! Men, nu är det dags för mig att kila. Skriver en rad eller två imorgon. Herrå! //E


 


When the night comes falling

Go kväll bloggen (och bloggläsare)! Har inte varit så mycket uppdateringar/inlägg under dagen, har tyvärr inte haft tid. Vii science-prov nu på tisdag så jag var tvungen att plugga lite inför det, men nu är jag färdig och har lite tid över till att skriva ett litet inlägg till er! Eller, egentligen finns det nog inte så värst mycket att skriva om, jag har liksom varit hemma hela dagen förutom när jag åkte med mamma och köpte ved till brasan. Annars har jag pluggat, kollat på film och helt enkelt bara slappat. Riktigt skönt har det varit, förutom det där med pluggandet, men vem gillar det egentligen?
I mo är det skola igen efter en härlig slappar helg. Det är inget speciellt som händer då heller, i alla fall inte nåt som jag vet om. Just det, att tången jag köpte var skit bra! Det gick typ på några sekunder så gick håret från vågigt/lockigtt till plattt/rakt. Tycker nog jag är snyggare i platt/rakt hår, men vi får väll se vad kompisarna i skolan säger =)
Veckan ser ut som vanligt, inte så speciell med andra ord. Har ganska mycket tid till att göra lite andra saker än läxor nu i veckan i alla fall, skönt! Jaa gott folk, det var väll i princip det här jag hade att skriva för den här gången.
Får jag tid i morgon så skriver jag nog ett nytt inlägg då också. Laters! //E

P.S. ni som läsaer min blogg får gärna skriva en kommentar och be sina kompisar kika in nån gång då och då!


Blir säkert en hel del tidnings läsande nu i veckan! I alla fall som det ser ut nu med läxor och allt..

Media Markt och skaldjurs lunch

Hola bloggen! Dagen blev faktiskt inte så misslyckad som jag trodde att den skulle bli. Vi stack till Media Markt (vilket inte var så roligt som det kanske låter), gick in och gick runt där lite i typ en timme, med mig hem i en påse följde en ny plattång från Tony&Guy och filmen 27Dresses (har hört så mycket om den så jag tänkte, var för inte?).
I alla fall, när vi var klara där satte vi oss i bilen och åkte till centrum för att inskaffa oss lite skaldjur att äta till lunch. Vi stod och velade ett tag och det slutade med att det blev varsinn halv krabba, varsinn havskräfta oh sen lite rökt ål osv. När vi kom hem satte vi oss direkt och åt, riktigt gott var det =)
Sen nu lite senare har vi inte gjort nåt speciellt, vi har pratat lite om allt möjligt och ätit lite smått och gott (typ godis, heh). Nu ska jag nog lägga mig och softa lite på soffan med en bra tidning, vi hörs! //E

BOOM!

Tjollahoppsan bloggen! På dagens schema finns inget speciellt, pappa vill åka till Media-Markt och kolla på ny TV men det vill typ ingen annan så vi får vällan se =) Jag har i alla fall att göra (enligt mamma), jag måste ta tag i att städa på mitt rum (just nu ser det ut som ett bombnedslag!). Enligt mig har jag en sak att göra (som jag tycker är viktigt), försöka välja ut vad jag ska ha på mig idag, viktigt eller hur? Haha =)
Aja, måste dra nu om jag ska städa i ordning lite på rummet (+göra mig i ordning) men jag lägger typ in en bild på dagens outfit sen (om jag hinner). Vi hörs! //E

My friends, It's a hard decision to make..

Halloj bloggen! Sitter här och funder (konstigt nog) på vad jag ska ha på mig i morgon. Har tänkt på det ett tag nu men har fortfarande inte kommit fram till vad, jobbigt jobbigt. Men jag kommer säkert fram till något, har ni några snygga outfitts att få inspiration ifrån? Aja, skriver sen (lägger kanske in en bild om jag valt nån outfit). Laters //E


Haha, önskar att det var så här fint i min garderob (ser ut som kriget i min!)


IDOL

Tjosann bloggen och alla härliga bloggande och obloggande läsare! Sitter bänkad framför TV:n och kollar på den action speckade filmen Jagad. Lite av en film för killar som verkligen gillar sånt här med vapen och coola poliser men kanske inte så mycket för mig. Men jag får väll fortsätta kolla på den, för brorsans (min) skull =)
Ikväll är det IDOL på tv4, YES! Lästa i tidningen att dom ska sjunga duetter i kvällens program. Paren är Robin E och Johan, Alice och Robin B (eller vad han nu heter) och Kevin sjunger med Anna. Min favvo (överhuvudtaget) är nog Johan, eller Kevin. Dom är bra på olika sätt. Annars är jag inte sådär mega imponerad över årets deltagare, jag menar inte att dom är dåliga men det är ju ingen som kan bli den nya Madonna eller så.. Aja, så länge man inte får ont i öronen av att lyssna på dom så är det Ok =)
Nu ska brorsan ha datorn (igen), är nog bäst att ge den till honom innan han blir på dåligt humör. Skriver så fort jag får chansen igen, hej då! //E


"It's friday, I'm in love!"

Hejsan bloggen! YES, nu är det äntligen helg, JIPPI! Har visserligen haft helg sen typ halv ett idag men nu är jag hemma och då känns det ännu mer "helgigt" eller vad man nu ska säga =) I alla fall, helgens schema är i princip helt tomt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske blir det en tripp till Stockholm city för lite god lunch och shopping eller så får jag ringa nån kompis och kolla om dom känner för att hitta på något. Men vi får se! Har redan börjat fundera på att ringa R och kolla om hon vill dra på bio eller nåt men jag vet inte.. Vill kanske bara sitta hemma och chilla lite ikväll. Aja, nu är det nog dags för mig att avsluta skrivandet för den här gången men vi hörs (så snart som möjligt), herrå! //E


lite lätt irriterande..

Tjo bloggen! I morgon är det fredag och helg efter det, gud va skönt! Har visserligen ingen läxa att göra tills i morgon men det känns ändå som om det är NÅGOT jag har att göra, kommer inte på vad.. Read my lips, I-R-R-I-T-E-R-A-N-D-E
Men, snart kommer jag väll på det (får vi hoppas i alla fall). Kanske är det inget? Utan jag bara sitter här och tänker på att det är något? Aja, vi får vällan se =)

Nu måste jag gå och hjälpa mamma med maten, det blir grillad kyckling med potatissallad, yummie! Laters //E

From their hand, to my hand!

Hola bloggen! Skolan idag var inte så speciell, det var gympa och lektioner. Slutade ju klockan två idag, när jag slutat och äntligen kommit ut från skolan åkte jag och mamma till en Second-Hand affär. Innan vi kom in trodde jag verkligen inte att jag skulle hita några snygga fynd, men guess what? Jag kom ut ur affären med en snygg pälsjacka (som jag letat efter en!) och en Louis Vuitton väska i brunt. Dom är så snygga så man tror inte det är sant, är skit nöjd med båda två =) Lägger in bilder på dom här nedan för. Dags att dra, puss! //E


Min nya, snygga pälsjacka. Vad tycks? You like it?


Här är väskan från Louis Vuttion, pretty nice huh? =)

That's hot!

Jaa bloggen (och bloggläsare), det var det för idag. Kommer självklart att skriva imorgon! Jag menar vad vore världen utan bloggar och dess bloggare? Avslutar med en liten outfit bild tagen av mig, herrå! ♥ //E


Inte världens snyggaste bild men det var den enda jag hittade..Klänningen med fransar är från H&M,
Kavajen är från Gina Tricot och strumbyxorna är ifrån Lindex (outfitten hade jag i lördags!)

Guess how much I miss you!



SKÅNE, I MISS YOU! ♥

CopyCat!

Tjena bloggen! Skolan idag var helt normal, ni vet, lektoner lektioner och lite mer lektioner. Eller nja, ganska normal var den i alla fall, hade ju prov i historia (SO). Det var faktiskt svårare än jag trodde men det gick säkert bra =) Cheerleading blev det ingen idag, fick ont i huvudet och då är det ju inte så bra att hoppa runt till hög musik..
Men, hehe, det blev ett litet stopp i centrum på vägen hem. Köpte ett par UGG-imitationer från Shepherd. Ser egentligen ingen stor skillnad mellan dom, bara att dom jag köpte var lite billigare =) Aja, sköna var dom i alla fall!

Så här sitter jag nu framför datorn med huvudvärk i min sköna mjukisdress från Gina Tricot, skönt nog har jag inga läxor till resten av veckan, härligt härligt! Skolan i morgon blir inte såspeciell, slutar klockan 2 vilket är typ 1 timme tidigare. Det är lite speciellt i alla fall. Efter skolan blir det nog en liten tripp på stan, typ till Second Hand-affären vid centrum eller något. Ni vet, bara för att kolla läget lite! Nu ska lillebrorsan ha datorn lite, bäst att ge honom den innan han får ett utbrott (tro mig, han är ingen att leka med!). Så jag får väll skriva ett nytt inlägg lite senare när han är klar med datorn.
Laters! ♥
 //E

                                             
Sånna är det jag köpt (ungefär, dom på bilden är UGG's dom jag köpte är från Shepherd. men det är typ ingen skillnad!)

Good night sweetie pies, sleep tight!

Hej bloggen! Nu, är jag klar med pluggandet. Känns fortfarande inte som om det sitter riktigt men jag har ju lite tid innan lektionen i morgon, får väll se till att jag hinner med lunch bara så jag inte sitter med en pinsamt kurrande mage på lektionerna. Sen i morgon är det cheerleading-träning efter skolan i typ en timme, roligt roligt! Får bara hoppas att det blir träning och inte bara ett möte, är mycket roligare med träning =)
Kollar ni också på Ugly Betty? Det gör jag i alla fall. Är en riktigt UglyBetty-nörd, har typ inte missat en avsnitt sen det första visades. Sen är det ju desperate housewivfes (eller hur man nu stavar det, har lite svårt för det), älskar verkligen tisdagar. Finns alltid något att kolla på! Men, nu mpste jag försöka plocka fram något att ha på mig i morgon. Men vi ses
Love //E

So far, so good

Hello dudes! Här kommer ett litet snabbt inlägg om min dag så långt.
Idag är det ju tisdag (=skola) vilket betydde att jag inte hade så himla lång dag som jag brukar (gick bara till 14.00). Men vi hade en del lektioner och inte så mycket rast, så lite tråkigt var det i alla fall.. Men, i morgon är det SO-prov så jag måste typ plugga lite snart. Provet är på antikens Rom, Grekland och Egypten (ssnark!), men vad gör man inte för att få godkänt? Nåja, nu är det nog (tyvärr) dags att sluta. Men jag ska försöka plugga så fort som möjligt för att få tid att skriva ett inlägg. Vi hörs! //E


Comme des Garçons, what do you think?

Tjosanhoppsan alla härliga bloggare och bloggläsare! Har just gjort klart engelska läxan tills i morgon (hade redan gjort den men jag behövde ändra lite saker!). Vi skulle skriva minst 1/2 sída om en person vi ser upp till. Jag valde designern Karl Lagerfeld. Vill ju själv bli designer så vem vet, om 10 år kanske jag är den nya Lagerfeld? Haha =)
Just det, var just inne på skolans sida för att kolla mitt resultat på graf-provet vi hade i fredags. Fick riktigt bra faktiskt. "mer än väll nåt målen"=YES JAG KLARADE DET, JAG ÄR BÄST! Hoppas självklart det gick bra för er andra också!
Har ni sett H&M's nya kollektion? Ni vet, dom har ju en stjärndesigner som får designa åt dom typ lite då och då. I år är det ju något som heter Comme des Garçons, tycker personligen inte kollektionen är den snyggaste (den är ju lite speciell) men klart att det finns vissa som gillar den. Lägger in några bilder från kollektionen här nedan för, CIAO!




Liten koll på H&M's nya kollektion, vad tycker ni? 

Dåligt med uppdateringar..

Hej bloggen! Förlåt att det varit lite dåligt med inlägg nu över helgen men kussarna har varit här och jag har haft läxor att göra så jag har därför inte haft så mycket tid till att skriva inlägg. Men nu är jag klar med läxorna och har äntligen lite tid över så jag tänkte lite snabbt sammanfatta min helg!
I fredags var jag i skolan till klockan 14.00 (ungefär). På kvällen kollade jag och kussen på lite film och sånt där man brukar göra (så det var inte så speciellt). I lördags var jag i centrum en stund innan det var dags att ge sig iväg på fest, min farbrors fru fyllde ju nämligen 30, GRATTIS! Vi hade jätte trevligt, vi sjöng (jag och min kusin sjöng Halleluhja eller hur man nu stavar den), åt gott och pratade om mycket. Super kul! =)
Idag har varit riktigt slappar dag med filmer, hämtad mat från närmaste kina restaurang och mycket godis (är en riktig godisgris!), och lite läxa eftersom jag har en liten engelska uppsatts som ska in på tisdag men jag tänkte lämna in den imorgon istället. Imorgon ska jag till skolan, när jag kommer hem ska jag plugga (roligt eller hur?), har två prov nu i veckan. Ett i so/historia och ett i science, tråkigt tråkigt..
Så, det var min lilla sammanfattning av hur dom senaste dagarna varit för mig. Nu måste jag nog säga hej då innan kusinen börjar undra var jag är för någonstans (tihihi), HERRÅ!


Åååh va skönt med sol och värme, hellre ligga på en strand än att gå runt att frysa här i kalla sverige.. BRRR!

I'm finally trough the bog pile of books!

Tjenixen bloggen! Sitter här i vardagsrummet och försöker hjälpa min ksuin med hennes lite konstiga men vulgära historia hon har skrvit. Det är ganska svårt att hjälpa henne eftersom hon vägrar byta story eller hur man nu ska säga.. Aja, wish me luck with it! =)
Nåja, innan jag började med den saken var det en hel HÖG med läxor som bara väntade på mig. Jobbigt och tråkigt..
Men vem tycker inte det?? Är klar nu i alla fall och tänkte skriva ett litet inlägg, nu när jag äntligen har lite tid över! =)
Dagen har varit helt vanlig (haha, inte så spännade som det lät va? eller nja, så spännade lät det nog inte). Jag har haft lektioner, pluggat, varit med kompisarna osv osv.. När jag kom hem satte jag mig och pluggade direkt eftersom vi har prov på grafer i morgon på science (tro mig, det är svårare än det låter!). Så, så har min dag varit. Hur har eran dag varit? Hoppas den varit lika bra som min (om man nu ska kalla min för bra?). Nu ska jag nog avrunda för ikväll, skriver i morgon. See ya later guys! //E

Min dag (?)

Hejsan bloggen! Så där ja, nu har jag gjort klart läxorna för ikväll (i alla fall enligt mig!) och har därför tänkt skriva ett litet inlägg om hur min dag har varit =) Men.. så finns det ju inte så mycket att berätta.. Hade först skola (med lektioner och sådant), efter skolan var det möte med cheerleadingen. Tog en liten stund eftersom vi skulle prata om en hel hög med massa olika saker =P
Efter mötet med cheer-gruppen drog jag kosan hemåt för att plugga lite (i alla fall ta tag i några av dom läxorna jag har!). Det har jag hållit på med tills nu, ganska länge huh? Aja, nu måste jag runda av. Det här blev verkligen inte mitt bästa inlägg eller något inlägg jag är stolt över.. Blir säkert bättre nästa gång =) Nu ska jag försöka bestämma vad jag ska ha på mig i morgon, herrå! //E

(just det, är väldigt ledsen men min kamera hade slut på batteri så jag kunde inte lägga in bilden jag lovade er. Men ska försöka lägga in en så fort som möjligt, good bye!)

To much to deal with!

Hej bloggen! Hinner inte skriva ett helt inlägg eller lägga in bilder eftersom jag har så mycket läxor att ta tag i, men jag lovar att skriva sen så fort jag får tid över =) Ha det bra så länge, pussar! //E

Nu får det va nog!

Go kväll bloggen och alla läsare! Nej, nu har jag verkligen bestämt mig. Imorgon ska jag lägga in min första dagens outfit, och gör jag inte det så... så... får jag fundera ut nåt för att gått göra er =) Men men, nu ska jag fortsätta kolla på TV, det är ju snart Desperate Housewivfes (eller hur det nu stavas). Vi hörs, ciao! //E

Darling, why wont you be mine?

Åååh va jag vill ha en ny dator! Min nuvarande har ju gått sönder så den jag bloggar ifrån nu är en gammal fast (typ?).
Jag spelar ju inte så mycket spel utan bloggar för det mesta så så länge jag har en dator jag kan blogga ifrån är jag nog nöjd (snygg ska den ju också va så klart)! Kanske en Apple 15-inch MacBook Pro (den finns också i en mindre version)? Verkar faktiskt ganska bra, och snygg är den ju också! Nåja, vi får vällan se =) Skriver förmodligen något inlägg senare, nu måste jag plugga. Herrå! //E


Så här snygg är den lilla laptopen jag vill ha. Åååh, varför vill du inte bli min??

No inspiration!!

Hej bloggen! Har inte så mycket inspiration för att skriva just nu så det här blir ett riktigt kort inlägg.. Dagen har inte varit så speciell. Har varit i skolan och så tog jag en liten runda i centrum och kom hem för en stund sen. Funderar på att designa om bloggen lite (eller nja, göra det jag kan!). Ska försöka skriva ett bättre inlägg sen, hej då! //E


Önskelista under november

Kom just på att jag inte skrvit nån månadens önskelista (lista över kläder jag vill ha) så här kommer en, Enjoy! //E

      

























































Så, det var väll det. Blev inte så mycket men jag har ju inte hittat så mycket heller. Skriver lite senare, hej då!


Back to school people!

Japp, idag var det back to school efter att lite tråkigt men ändå härligt höstlov! Självklart var det klart att träffa alla kompisar nu efter en hel vecka utan dom men som sagt, hur skönt är det inte att få ledigt?? Nåja, annars var det ju lektioner och sånna där vanliga saker i skolan. Efter skolan skulle jag och J hitta på något, det gjorde vi också om ni undrar =) Vi gick hem till mig, kollade på film, skrattade och pratade (inte så speciellt med andra ord, det var som vanligt helt enkelt!) Men, nu har hon åkt hem och jag sitter här och bloggar lite. Haha, inlägget kanske inte är det bästa men jag har inte så mycket inspiration eller hur man nu ska säga till inlägget men det kommer nog! 
I'll write a line or two later, until then.. have fun! //E

Just det, en liten efterlysning eller vad jag nu ska kalla det! Är ute efter en snygg och skön pälsjacka att ha på sig nu när det blir lite lägre temperaturer ute, vet ni nån affär (observera att den ska vara i fejk päls!) i stockholm som säljer sånna? Skriv då en kommentar med affärens namn och adress. Det var allt, hej då! =)


typ en sån här är det jag är ute efter, nån som vet var man kan få tag på en till ett bra pris?


The vacation's over!

Hej bloggen! Sorry att jag inte skrivit nu under helgen men jag har haft fullt upp med en kompis som kom och sov över, och sen har jag ju spenderat en del tid i bilen också! Men nu ska jag minsann skriva ett litet inlägg så ni läsare får något nytt att läsa =)
Jo, som jag sa hade jag en kompis som sov över. R. Hon kom igår ungefär en timme efter att vi kommit hem från Karlskrona och direkt efter att hon kommit skulle vi gå ut i den kalla, mörka höstkvällen och möta killarna. Vi var lite långsamma så dom dom hade redan börjat gå (med andra ord, vi mötte dom på vägen). Och inte gick dom att missa heller (S hade på sig en knall röd jacka som verkligen sken i mörkret!) så att gömma sig med honom var ju ingen ide! =)
När vi kom hem va vi nere på mitt rum och kolla lite på Casino Royale innan vi bestämde oss för att göra lite mat. Vi gjorde sån där pizza man köper med färdig deg i ett paket, det blev faktiskt rigtigt gott (åt typ 2 bitar!)
När vi ätit klart fortsatte vi med filmen och sen var det dags för dom att gå. Dom skulle tydligen bli hämtade där vi mötte dom så vi följde med dom. Haha, påvägen dit fick jag typ panik (eller nja). Det var typ nån katt som följde efter mig hela tiden och sen snubbla jag på isen när jag försökte springa ifrån den, ajajaj! =(
Men, när dom blivit hämtade och jag och R kommit hem hade vi lite av en tjejkväll. Vi kollade på SATC-filmen, åt lite godis och snackade lite tjejsnack. Allt detta blev tyvärr inte så länge eftersom jag var så trött att jag somna, sorry R!
Sen nu idag gjorde vi läxan vi har tills i morgon och snackade (lite mer och utan att jag somnade!) innan hon åkte hem. Och nu sitter jag här, lika trött som igår och i princip redo att bara lägga mig och sova i soffan. Så jag väljer nog att avsluta här, jag skriver i morgon. God natt! //E


RSS 2.0