Bloggpaus

Hejsan hörrni! Dagen som gått har inte vart så speciell alls. Har varit i skolan och haft en massa lektioner bara. Eller nja, bara och bara, efter skolan drog jag och J till centrum där vi träffade D (som bytt skola) för en liten egen avskedsfika bara vi.  Jag och dom bästa av vänner som jag verkligen kommer sakna nu när jag flyttar (kommer längta ihjäl mig tills vi ses igen tjejer)! Jätte kul var det att träffa henne igen =)
Men nu till saken jag faktiskt tänkt berätta för er. Jo, det är ju så att jag ska flytta i morgon och på grund av detta måste vi skaffa nytt bredband som inte kommer förrens om en vecka. Därför blir det (sorglogt nog) inget bloggande på ett bra tag framöver, dvs om jag inte får tag på någon anan dator att skriva ifrån! Tänkte i alla fall bara att ni skulle veta om detta så jag inte får massa frågor om varför jag inte bloggat på så länge sen. Så, ha det bra nu hörrni och så återkommer jag så fort jag kan! Pussar och kramar //E

It's a long story for me to tell

Tjollahoppsan allihopa! Väldigt ledsen att det inte blivit så värst mycket bloggning under helgen men jag har dels haft en hel drös med läxor och så har ju kussarna varit på besök också och då vill man ju inte sitta och hålla på med datorn hela tiden utan umgås med kussarna istället =) Men nu har jag tid och tänkte ta den (lilla) tiden jag har till att skriva lite om vad som hänt mig under dom här senaste dagarna (främst vad som hänt under dom två senaste dagarna eftersom jag redan skrvit ett litet inlägg om hur lördagen var och vad jag hittade på då).

I Söndags var det slapp och läx-dag för hela familjen, inklusive kussarna. Jag hade engelska att ta itu med och dom andra hade matte. Tråkigt till tusen, men för att göra läx läsandet lite roligare satte vi på Simpsons filmen också. Var roligare att se den nu när man inte sett den på ett tag!
När läxorna var avklarade och våra hjärnor var helt utslagna efter allt tänkande, var det dags för lunch. Och för att mamma inte orkade laga någo "riktig" lunch blev det till att hämta lite pizza istället! Yummieyummie! Tog en pizza med ost och salami som sjönk ner på ett naffs (var ju så himla hungrig efter allt pluggande och skrivande)!

Så, det var söndagen det. Ganska härlig var den även om den innehöll en del pluggande! Då var det väll dags att berätta om vad som hände mig igår (Måndag). Let's begin!
Vaknade klockan sju, även om det var sovmorgon och jag började klockan nio, eftersom jag hade en läxa att skriva ut som jag, dumt nog, suttit och skrvit på en dator där srivaren inte var installerad. Med andra ord, ingen bra start på dagen!
I alla fall, när jag skrvit ut läxan var det frukost dax! Blev dock itne så mycket eftersom jag inte är någon direkt frukost människa, så det blev bara en liten skinkemacka och ett glas mjölk för min del och det räckte gott och väll!
När frukosten var uppäten var det dax att börja göra sig i ordning. Gick riktigt fort den här gången eftersom jag lagt fram outiftten redan kvällen innan (smart gjort faktiskt, kommer abslout göra det fler gånger, så långsam som jag är på morrnarna!). Blev ett par svarta jeans med en grön och vit randig tröja bara. Orkade inte ta på mig något annat =O
Sen när jag var färdig med att göra mig ordning vr det till att springa sanbbt ut i bilen. För först skulle vi lämna brorsan och sen var vi tvunga att dra till ICA för att köpa någonting jag kunde bjuda klassen på (jag skulle bjuda på en liten avkedsfika eftersom jag flyttar nu på torsdag förstår ni). Blev en mandel och choklad tårta som,tro det eller ej, blev till en succé bland klasskompisarna! Till och med jag, som itne alls är förtjust i mörkchoklad, blev helt förälskad i den! Rekommenderar den verkligen för er som vill bjuda på en liten snabbfika (uppvärmnings tiden var bara 10 minuter!).
Efter detta har jag inte mycket mer att rapportera om skoldagen. Var bara en massa tråkiga lektioner. Förutom spanksan där vi satt och kollade på Simpsons hela lektionen, jätte kul att se dom på spanska faktiskt =)
Senare under mpndags kvällen hände inte mycket. Satt mest och gjorde läxor hela tiden och pluggade inför matte och svenska proven då det ena är imorgon och det andra nu på torsdag (typiskt, hinner precis göra svenska provet!). Blir nog till att plugga lite mer ikväll också, speciellt inför matte provet som ni vet är i morgon.

Idag var det skola igen, som vanligt kul att träffa alla kompisar men väldigt tråkigt att sitta och lyssna på en ny lärare typ varenda eviga timme (tror inte heller att jag är speciellt ensam om att tycka så här)! BORING! Med andra ord, inte någonting att rapportera om dagen som gått. Så mycket mer än så här blir det inte om idag i alla fall!
Nu som avslutning, angående det där med flytten nu på Torsdag.
Jo det är så att som v´ni redan vet har jag bott i Stockholm ett bra tag med min familj. Men nu är det så att vi ska flytta. Och det är ingen liten "ort-till-ort" flytt utan snarare en "landksap-till-landksaps" flytt. Vi ska namligen flytta från
Stockholm till Skåne. En riktigt stor flytt enligt mig men nu vet jag ju inte vad ni tycker men jag tror nog att ni tycker lite som jag gör i det här fallet =)

Jaa, nu vet ni om vad som hänt mig under dom senaste dagarna och också om min stora flytt som väntar mig på Torsdag! I hope you enojyed reading it! Men nu måste jag sluta, måste sätta mi ner och plugga ett tag nu innan det är middags dax. Får se om jag skriver något inlägg sen innan jag flyttar men det är gränns fall. Om inte hör jag av mig med ett nytt inlägg i från mitt nya hus i Skåne på torsdag kväll! Hare bra nu hörrni! Ciao!

Goodbye Stockholm...




And hello Skåne!


It's my day off!

Hejsan kära ni! Gud vad det har kännts konstigt att inte blogga på så "många" dagar! Har ju tyvärr haft mycket annat att göra så orsaken till denna"paus" är läxor, prov och skolan (inte kul). Idag fick jag i alla fall en ledig dag till att göra lite vad jag ville innan det imorgon är dags för en massa läxor igen. Blev därför en liten tripp till centrum med mamma, kussen och faster där jag köpte en skjorta (blå, vit randig från GT), en slipover (också från GT), en kavaj (från GT den med) och ett par svart gåra jeans med vita sömmar från Cheap Monday. Sitter som en smäck alltihopa!
Sen imorgon blir det som sagt en hel del pluggande. Har en engelska läxa som ska in, science, svenska och matte (dom två sista är prov). Är nästan så man får göra en checklista för alla dessa saker (har ju också en del annat att hållla koll på men som jag dock lätt glömmer bort). Aja, får väll försöka komma ihåg det i alla fall!
Ikväll däremot ska det bli fullrulle! Kussarna är ju här och då är det god tid för att lira lite Guitar Hero och annat skojj (håll era tummar på att jag vinner)! Efter allt dettta är jag nog rätt slut så jag kommer inte skriva något mer under kvällen men jag ska försöka hinna med ett inlägg innan jag sätter igång med pluggandet i morgon! Ha en super bra kväll nu hörrni! Herrå! //E


Wednesday

Hej allihopa! Har inte bloggat på en dag eller två, ledsen, man det har varit väldigt mycket pluggande (och är fortfarande). Har ju två prov den här veckan och två nästa vecka, plus en hel bunt med läxor. Hur kul på en skala mellan 1-10? 0.
Aja, har i alla fall lite tid över nu så jag tänkte skriva ett bra, men kortfattat, inlägg om hur dagen min har varit.
Gick upp klockan 7.00. Eller nja, gick upp och gick upp, blev snarare väckt av mamma (självklart sur som en ettika när jag väl tagit mig upp ur sängen). Plockade sen fort fram en tröja och ett par jeans att ha idag (tro mig, inte den bästa outiftten jag haft precis). Efter det var det frukost. Blev inte så mycket, bara ett glas mjölk och en rostad macka, yummie!
I alla fall. Sen bar det helt enkelt av mot skolan där man som vanligt (vid entren) blir bemött av en massa härliga kramar från klasskompisarna (tjejerna alltså).
Första lektionen var engelska. Var inte så jätte kul men så himla tråkig var den inte. Vi ska göra något informationsblad om skillnaderna mellan Sverige och Indien. Att rita på pappret-kul att skriva-nej tack. När engelska lektion sen var slut var det matte dax. Jobbade rikigt bra idag och var "stolt" när lektionen var över (kom faktiskt riktigt långt idag, är snart färdig med hela kapitlet)! Under lunchen hände inte mycket. Umgicks med polarna och gick runt lite. En helt vanlig lunch var det (blev biffstroganoff med ris och grönsaker, inte så gott)!  
Efter lunch var det bara två lektioner kvar. So och Bild. Båda riktigt tråkiga och inte så mycket att rapportera om (fick dock riktigt mycket beröm på bilden eftersom jag jobbade så bra, nice!).
Efter skolan åkte jag till centrum en stund med två kompisar. Köpte inget men det var roligt i alla fall (did I or did I not just write that?).
Japp, det var det. Dagen har annars inte varit så speciell. Har varit helt normal. Rolig men inte så speciell. Får se om jag återkommer med ännu ett inlägg i morgon, beror på om jag hinner eller inte (har ju som sagt en del att göra). Skriver annars nytt på söndag (hoppas vi)! Hej då!

Kusse =)

Hejsan! Känner att det var nån dag sedan jag bloggande. Ber om ursäkt men det har varit så mycket att göra under helgen. Som att göra läxor och hälsa på min nya kusin som kom till världen i fredags. Jätte liten och gullig är hon! Känns nästan lite läskigt att sitta och hålla någon som är typ 150cm kortare än vad du själv är. Men klagar gör jag minsann inte!
I alla fall. Har ju också varit (och är) en del saker att göra i skolan. Allt från att svara på några f¨rågor i SO till att plugga till proven i Spanska, Science, Svenska och Matte (puh, det var mycket det!). Nej hörrni, nu måste jag tyvärr sluta. Har ju (vilket ni säkert redan vet) lite skolsaker att ta itu med =) Hej då!


BikBok-Never Denim

Är det någon mer än jag som blivit helt tok förälskad i BikBoks nya kollektion Never Denim? Läste om den för första gången på Amanda Bergs blogg (ni vet, inlägget hon skrev när hon kommit hem från Istanbul?) och det blv verkligen love at first sight för mig och alla dessa underbara kläder gjorda i Denim (jeans). Skulle mer än gärna köpa hela kollektionen! Och vet ni vad? Det är inte bara jeans som kommer tillhöra kollektionen utan också kavajer, shorts (okej, shorts är ganska självklart), skjortor och massa annat (observera att dessa kläder också är gjorda i denim tyg!). Hur snyggt vore det inte att (t.ex.) matcha en lite oversized jeansskjorta (eller kavaj) med ett par vita shorts och ett linne till sommarn? Har i alla fall plannerat att inskaffa ett par slitna jeans i alla fall =)



 


Bilderna är tagna från Amanda Bergs och Elin Klings bloggar.



 


Curacao Västindien.

Gud va härligt att bara byta ut Sverige mot Västindien i typ en månad eller två! Att bara slippa det här kalla och tråkiga vinter/höst (?) vädret vi har här hemma och ligga på stranden och slappa hela långa dagen. Avis till tusen är jag på dom som just nu ligger och sover (tror jag i alla fall) någonstans där dom på morgonen bara kan springa ut i det klarblå vattnet och bada för att sedan ligga och bli bruna som pepparkakor på stranden. Hur skönt låter inte detta??





Ouch! ¡Ay!

Hej allihopa! Idag är det verkligen synd om mig. Kan inte ta ett steg utan att det gör ont! Har gjort illa benet på något konstigt sätt så jag knappt inte kan gå på det så där för är jag hemma idag. Stackars stackars lilla mig =(
Men men, får väll försöka göra det bästa av situtationen. Får ju faktiskt en extra dag till att göra klart läxorna jag inte blev riktigt färdig med igår och det är ju ganska bra i alla fall. Sen kan jag ju vila upp mig nu inför helgen (det är ju fredag idag). Jaa, det finns nog ganska mycket jag skulle kunna göra men itne mycket jag hinner eller vill (konstigt nog). Vi får helt enkelt se vad jag och mamma hittar på idag. Ha det bra hörrni! Pusshej!


To much to handle!

Hej! Hinner tyvärr inte skriva något inlägg nu eftersom jag har så många läxor som väntar på mig ute på köksbordet. Ska dock försöka bli klar så jag kan skriva ett imorgon och säkert en del under helgen. Tänkte bara att ni skulle veta. Hej då!


30%, 50% and so on!

Tjena tjena! Kom precis hem efter en liten shopping tur med mamma i centrum. Blev några riktigt bra köp den här gången och bland dessa hittar du ett par nya gummistövlar från Juicy Couture (hittade dom på 30%), ett par leopard strumpbyxor och en blå leopard mönstrad klänning (hittade den för halvapriset). Jätte nöjd är jag och kanske lägger jag ut bilder på dom sen. Det vill säga om jag hinner, har ganska mycket läxor att göra just nu så vi får som sagt se =)
Skoldagen har varit ganska normal. Eller för att vara helt exakt har den varit helt normal.
Haha, efter tt jag bara skriver att det aldrig händer nåt på skolan får ni kanske intrycket av att det är sämsta skolan någonsin, men så dålig är den inte. Händer bara inte så mycket saker nu för tillfället. Men så är det ju ibland!
Nehe hörrni. Nu måste jag ta och avsluta. Har en hel bunt med läxor som väntar (buhu*) men jag skriver nog sen igen om jag hinner. Hej då! //E


tjugohundranio ett tretton

Hej allihopa! Ledsen är jag att jag inte bloggat under dom två senaste dagarna men jag har varit helt slut när jag kommit hem från skolan och har därför inte orkat sätta mig vid datorn. Men nu har jag lite mer energi så några rader blir det nog!
Sitter just nu med nyaste ELLE framför mig. Ska jag vara ärlig är det nog nya favorit tidningen för min del. Har börjat läsa den som en galning! Älskar den verkligen, plus att man får massa inspiration inom både mode och foto. 2 i 1 kan man väll nästan säga va? Under dagen har det annars inte hänt så mycket. Med andra ord, har itne mycket mer kvar att skriva om (snyfft). Sorry för detta men imorgon ska det bli ett dunder inlägg det kan jag lova! Hörs i morgon, hej då!

soffsöndag

Hejsan allihopa! Sorry att jag inte bloggat tidigare idag men jag har (ärligt talat) inte haft orken till att sätta mig framför datorn. Har itne haft inspiration nog till ett helt inlägg heller och då är det ju ingen ide att skriva något eller hur?
Men nu har jag lite mer ork i kroppen och inspritation så det räcker till helt helt inlägg (hoppas jag i alla fall så ni får något att läsa under kvällen)! Under dagen som gått har det inte hänt så mycket. Jag och familjen var ute och åt en liten snabblunch och sen har vi egentligen bara suttit i soffan och slöat hela dagen. Riktigt skönt har det varit, att göra ingenting utan bara ligga och slöa i pyjamasen hela långa dan, sååå skönt! Men, det varade ju bara idag för i morgon och dags för en hel drös med lektioner och lärare igen. Dock inga läxor eller prov under veckan och det är ju skönt att inte behöva tänka på det utan bara kunna göra sånt man vill efter skolan istället!  Ska nog därför passa på att vara lite mer med kompisarna nu när jag (vi/dom/alla) har tid. Ska blir roligt!
Ne, nu måste jag gå ner till rummet oh (försöka) plocka fram morgondagens outfit. Håller tummarna för att jag inte tar för lång tid på mig den är gången. Herrå!

Circus

Hej bloggen! Kom hem för en stund sen och har suttit och ätit en liten lunch tills nu med mamma, pappa och brorsan.
Var först en stund i cetnrum där jag, otroligt nog, köpte en CD skiva (vilket jag inte gjort på ett bra tag). Blev Britney Spears nya skiva Circus som just nu spelas genom högtalarna. Riktigt bra är den och jag rekommenderar den starkt!
Ikväll blir det fisk, marulk för att vara mer exakt. Är inget stort fan av fisk men jag får väll bita ihop (för ikväll i alla fall).
Måste gå, har lite saker att ta itu med. Skriver nytt inlägg lite senare. Hej då! //E


Äntligen helg!

Hejsan allihopa! Äntligen är det helg, yes! Har ju egentligen bara haft två skoldagar men torsdagen känndes som två eftersom den var så lång (och tråkig på en och samma gång). Idag var däremot mycket bättre. Hade faktiskt roligt på varenda lektion (speciellt spanskan och science)! Slöjden var också kul men spanskan tar nog priset!
Ikväll är det Let's Dance, JA! Tycker det är ett jätte kul program och har längtat jätte mycket efter att det ska börja igen och nu börjar det, äntligen. Deltagarna verkar intressanta i år. Blir kul att se Blondinbella ute på dansgolvet också! Och vem vet, nästa år kanske det blir Kenza som blir uppbjuden för dans inför sveriges tv-tittare? Kan en bloggerska, så kan garanterat en annan! Ne, nu ska jag nog ta och avsluta. Är snart dags för middag och det luktar verkligen gott! Skriver kanske ett inlägg en stund innan Let's Dance, annars får ni hålla er tills imorgon! Ha det bra! //E

first school day!

Hejsan hörrni! Sorry att jag inte bloggat lite tidigare men jag har haft fullt upp med så mycket annat. Som att göra matte och spela ett spel med brorsan typ en miljon gånger. Sen har jag också lagt fram morgondagens oufit så jag slipper hålla på med det imorgon. Skönt!
Idag var det första dagen i skolan. Jätte kul var det att träffa kompisarna igen men inte så kul att få reda på att vi ska gå hela dagen (som en vanlig skoldag). Slutade inte förrens 15.15. Jag som trodde vi skulle gå halvdag och sluta vid lunch och så blev det så här istället. Tråkigt till tusen att bara sitta lektion efter lektion och lyssna på när läraren pratar på om allt möjligt! Var super trött när jag kom hem hem från skolan. Tur att jag slutar lite tidigare imorgon! Eller lite. Slutar ju faktiskt redan vid kvart i två och sista lektionen är ju faktiskt slöjd (har träslöld i år, buhu).
 Nu har jag faktiskt slut på saker att berätta om dagen som gått. Synd synd men jag återkommer med ett nytt och härligt inälägg i morgon igen. Ha det bra tills dess! Hej då! //E

jag tackar och niger

Hej hörrni! Ska bara börja med att tacka Moa och Louise som för en stund sen skrev två riktigt härliga kommentarer! Tackar så mycket för båda två och hoppas ni tycker om bloggen =)
Just nu sitter jag här i soffan och läsaer lite klädkataloger. Bland annat La Redoute och Ellos. Ellos var förvånansvärt dålig tycker jag. Hittade absolut nada som föll mig i smaken (vilket är lite konstigt eftersom jag alltid brukar hitta något där). Aja, har ju fortfarande en hel katalog kvar att läsa så vi får väll se om jag hittar något där istället =)
Angående bilderna på kläderna jag köpte idag så kommer dom nog tyvärr inte in förrens imorgon eftersom jag inte är på något foto/kamera humör idag. Är så himla trött efter att ha gått runt i stna hela tiden. Men dom kommer som sagt in imorgon så fort som möjligt! Jaa, det var det för den här gången. Ha det gött! //E

Shopping dag i city

Hejsan hörrni! Har precis kommit hem från ett iskallt Stockholm City. Blev lite nytt att lägga i garderoben men det var faktiskt itne så värst mycket annat som föll mig i smaken! Blev bland annat en vit tröja med ett svart bälte till, ett par boyfriend jeans i mörkblått från H&M och sen ett bälte och en tröja, också dessa från H&M. Jätte fint är det och jag lovar att lägga in bilder så fort kamerans batteri är färdig laddat!
Imorgon börjar skolan igen. Gud va kul det ska bli att träffa alla goa glada kompisar igen nu efter jollovet! Har nästan längtat ihjäl mig efter att få se dom igen nu när jag itne träffat någon av dom under lovet =)
Dock blir det väll inte lika kul att börja ha lektioner, få läxor, prov och massa andra skolsaker igen. Det är ju inte något man längtar efter så värst mycket eller vad säger ni? Aja, jag får väll bita ihop. Det är ju ändå sportlov snart =)
Nu måste jag gå. Ha det bra! Hej då! //E

E and the City

God morgon! Sitter här i soffan med datorn i knät och kollar på nyheterna. Äter också frukost fast det är bara en skål flingor med mjölk. Idag ska jag och mamma in till city och kolla lite på reorna som håller på lite här och där. Bland annat ska vi ta oss lite tid till att springa runt på NK och kolla om vi kan hitta några härliga fynd. För ibland så har man ju tur när det gäller sånt och hittar riktiga pang fynd (märkes kläder som det typ är 50% på). Tyvärr kan ju storlekarna ta slut ganska fort, speciellt dom lite mindre (tycker jag) eftersom det aldrig brukar finnas kvar något i min storlek. Aja, vi håller tummarna för att storlekarna finns den här gången! =)
Nej gud kolla klockan! Är nog bäst att jag sätter lite fart om vi ska komma i tid. Skriver sen! Puss hej! //E

5:e platsen går till... sverige!

Kollade ni på skidtävligen från Zagreb som precis slutade? Det gjorde jag och gud va spännande det var! Satt och hoppade upp och ner i fotöljen när svensken kommit 1:a och det bara var dom svåra (eliten) kvar som skulle åka.
Det slutade ju med att han kom 5:a. Ganska bra är det väll men 1:a hade varit much better!Aja, vi får väll vara glada för att inte alla svenskar kom bland dom sista eller hur?


Walking in a winter wonderland!

Hejsan kära ni! Har tyvärr inte tagit några bilder eftersom kamerans batteri dog precis när jag skulle ta bilden. Otur eller vad? I alla fall. Ska sätta kameran på laddning nu och jag lovar att bilderna kommer in inom kort!
Imorgon står det inget speciellt på schemat. Blir nog centrum igen med mamma för en god lunch och lite shopping kan jag tänka mig. Om inte blir det nog mys hemma i soffan med en bra film, en brasa och en kopp varm choklad. Inte helt fel det heller om jag får säga det själv. Eller vad säger ni? (kan tänka mig att ni känner som jag gör)
Snöar det hos er? Hos mig snöar det i alla fall för fullt! Är helt vitt ute vid det här laget och det har säkert kommit en deciemter snö! Hur mycket vinterkänsla för man inte av detta? Min är i alla fall uppe på max med både brasa, mysande med filmer i soffan och en helt vit trädgård utanför fönstret. Mys mys mys!

På torsdag börjar skolan igen. Jätte kul blir det att träffa kompisarna igen fast kanske inte lika kul att få läxor och prov igen. Lite plus är det i alla fall eftersom vi inte ska få några stora prov eller läxor i science under januari (eftersom i håller på med ett grupp arbete där man ska hitta på en uppfinning och sen bygga den). Härligt!
Nu ska jag nog gå och fortsätta pyssla lite med min kalender (håller på och göra i ordningen den lite förstår ni!). Får se om det blir några fler inlägg under kvällen, beror på om jag har något att skriva om eller inte. Om inte så blir det garanterat ett nytt i morgon bitti! Hej då!

chinos . t-shirt

Hej hörrni! Sorry att jag inte skrivit lite tidigare men jag har inte hunnit. Blev väckt redan klockan tio idag av mamma som tyckte jag skulle gå upp lite tidigare, ni vet, så jag blir van vid det (igen) nu när skolan börjar. I alla fall. Blev lite små sur och vägrade gå upp men sen så tog jag täcket med mig upp och la mig i soffan, mysigt =)
Till frukost blev det en youghurt och två kokta ägg. Gott men dock inte så mycket. är inte nån direkt frukost människa om ni förstår vad jag menar!
När frukosten var uppäten var det dags att göra sig i ordning eftersom vi skulle åka till centrum så att pappa och brorsan fick klippa sig. Självklart väntade inte jag hos frisören utan jag gick och kollade runt i några affärer. Bland annat MQ som hade 50% på i princip allting! Hittade både en tröja från Levi's och ett par chinos från Sunshine för super bra priser som jag lägger in bilder på i nästa inlägg. Är jätte nöjd med dom och tro mig, dom ska användas mycket!
Nu är lunchen färdig och jag måste gå. Skriver nytt inlägg sen igen. Ha det bra! Hej då! //E

text

Hejsan hörrni! Har varit hemma ett bra tag nu men har inte riktigt haft orken till att sätta mig framför datorn och skriva förrens nu. Blev ingen soffa idag heller. Mamma och Pappa har verkligen svårt att bestäma sig när de gäller möbler. Har alltid haft det kommer alltid att ha det. Jag och brorsan däremot har redan bestämt oss vilken vi vill ha. Det gjorde vi redan i början =) Men nu är det ju föräldrarna som bestämmer i slutändan vad vi än tycker om just det beslutet.
Imorgon håller jag tummarna för att det blir shopping i stan med mamma. Hade bland annat tänkt dra med henne till Weekday för att kolla om dom har några snygga jeans från favvo märket Cheap Monday på rean (i rätt storlek). Sen blir det väll till att kolla lite på NK, man ska ju passa på att köpa märkeskläder när det är rea vet ni! Chansen finns ju alltid att man hittar ett riktigt kap bland dom lite dyrare. Japp, det var det men nu måste jag gå. Hej då! //E


sovmorgon för mig!

God morgon! Idag blev det sovmorgon för min del. Vaknade för 20 minuter sedan så det blev som sagt en del sovande!
Idag blir det nog in till stan fast dock ingen shopping, vi ska kolla på soffor igen eftersom dom fortfarande inte bestämt sig för en. Tråkigt tycker både jag och brorsan men det är väll bara till att försöka bita ihop!
Imorgon blir det nog stan igen, i alla fall för min och mammas del eftersom vi sa att vi skulle åka in och kolla rean innan jag börjar skolan. Får dock se om det blir imorgon eller på onsdag =)
Nu ,åste jag nog börja göra mig i ordning lite innan vi ger oss av. Ha det bra så skriver jag ett nytt inlägg lite senare! Herrå!

Brrrrrr!

Hej på er! Ikväll finns det verkligen ingenting att se på TV:n. Varken några bra filmer eller serier eller andra program. Man har ju liksom sett det mesta av det som går. Tur nog så fick jag ju SATC-boxen i julklapp så vi får se om jag kanske kryper ner i sängen och sätter på den lite senare. Skulle i alla fall vara skönt att gosa ner sig under täcket nu när det är så himla kyligt ute. Blev änstan lite chockad när jag såg att det var -12 grader här när jag kom upp. Det var så kallt så det blev is på insidan av bilrutorna. Brrr! Vi får väll se om det blir lite skridskoåkning med nån kompis i morgon eftersom mamma sa att vi inte skulle in till city förrens på tisdag. Är inte precis nån höjdare när det kommer till att åka skridskor men jag åker ju inte det så himla ofta. Men lite roligt tycker jag det är att några få gånger under vintern åka ut på isen!
Aja, vi får se. Annars blir det nog mys hemma i soffan med brasa och någon bra film och en kopp varmchoklad (mmm!).
Nu måste jag kila. Skriver nog inget mer ikväll utan jag skriver ett nytt inlägg i morgon istället. Ha det bra! Hej då! //E


Weekday 50% off

Nu är jag äntligen, efter cirka 5 timmars bilåkande, hemma i det nu lite vitare Stockholm. Trodde faktiskt aldrig jag skulle tycka det var så skönt att komma hem och lägga sig i sin egna soffa för att slappa lite men det är verkligen jätte skönt!
Självklart var det kul nere hos släkten men nu ska jag försöka hinna vara lite med kompisarna nu dom sista dagarna innan jag börjar skolan. Men imorgon hinner jag nog dessvärre inte, ska in till stan med mamma och kolla runt lite på NK. Föresten, är det någon av er läsare som vet var Weekday ligger här i Stockholm? Skulle uppskatta svar!
I alla fall. Får väll se om jag hittar något som faller mig i smaken annars kommer väll vår kollektionerna in snart och då hittar jag ju säkert något snyggt att ha när det blivit lite varmare!
Nehe, det var väll det det. Nu ska jag kolla om mamma behöver hjälp med maten. Skriver kanske någon gång lite senare. Hej då! //E

I guess that's just life

Tjena! Sorry att jag inte bloggat under dan men jag har haft ganska fullt upp (om man nu ska kalla det så). Först var det pulkaåkning och lunch hos farmor och farfar och sen har jag liksom bara inte haft tid eftersom jag gjort så mycket annat. Men nu har jag minsann tid till att skriva lite! Kommer faktiskt nyss från soffan där jag suttit och kollat på Körslaget. Tycker luungt att Nanne Grönvall och Robert Wells körer är bäst, vem tycker ni? I alla fall, det var ju LaGaylia (?) som åkte ut. Tyckte inte det var riktigt rätt, jag "röstade" för att Magnus Calrssons kör skulle åka men självklart så blev det inte så. Typiskt. Men, sånt är livet ibland. Varken Robert Wells eller Nanne åkte ut och det var ju i alla fall bra. Tyckte ni det var rätt att LaGaylia åkte ut ? Ne hörrni, nu ska vi nog åka tillbaka till mormor så det är nog bäst att jag slutar om jag nu ska följa med. Åker som sagt hem imorgon så det blir inget bloggande under dagen men jag skriver säkert ett inlägg när jag kommit hem igen. Ha det bra så hörs vi snart! Hej då! //E

goals for year 2009

Hej igen hörrni! Tänkte bara att nu när jag faktiskt har tillgång till en dator så kan jag ju ta lite tid till att skriva några "mål" jag har nu under det nya året. Så här kommer dom!

- Få fler läsare på bloggen (målet är i alla fall 100)
- Bli bättre på att hålla ording i mitt rum
- Inte äta godis
- Motionera och träna mera så man får lite muskler
- Spendera mer tid med mina vänner
- Få bra betyg i skolan
- Bli lite tuffare när det gäller att våga prata inför folk och säga vad jag tycker
- (kanske) bli lite snällare mot lillbrorsan
- Bli bättre på att lägga in bilder här på bloggen
- (eventuellt) inte shoppa lika mycket men det kan jag faktiskt inte lova!


Så där ja, det var alla mina mål det (eller nja, alla och alla men i alla fall)! Nu är det dags för mig att avsluta. Skriver igen så fort jag fått tag på en nya dator (hoppas det blir snart). Hej då! //E


Gott Nytt År allihopa!

Hejsan allihopa! Nu har jag fått tag på en dator igen för att kunna skriva några rader. Har ju faktiskt inte hänt så mycket nu under det nya året så vi får se hur mycket det blir! Gott nytt år får man väll börja med att säga! Nu är det ju faktiskt 2009 och ett helt nytt år. I år blev det två styken nyårs löften. motionera mera och sluta äta godis (hela familjen hade dessa löften). Hade ni några löften för det nya året? Hur löd dom? Igår var det slappardag för mig och familjen. Kollade på filmer, körde rockband och åt kebab. Den ena filmen vi såg var Brudens Bäste Man med Patrik Dempsey (tror jag det stavas?) från Grey's Anatomy. Tyckte själv inte filmen var så bra (man visste liksom vad som skulle hända hela tiden, tråkigt) men kusinen min gillade den starkt! Efter filmen blev det till att köra rockband med lillabrosan och kussarna. Gick sådär men jag kör ju inte det så himla ofta som dom gör =)

Gud va kallt det har börjat bli ute nu! Hörde på nyheterna att det varit -12 grader uppe i Stockholm och folk varit ute och åkt skridskor för glatta livet på nästan varenda sjö (men dock ingen snö)! Låter faktiskt riktigt skoj (tycker till och med jag som knappt kan stå på ett par skridskor). Någon av er läsare som tagit fram skrillorna och dragit ut på isen? Här nere är det ganska kallt men inte direkt nån is på sjöarna så att åka skridskor går ju tyvärr inte. Och inte går det att åka pulkar heller. Och som ni säkert förstår har jag ju inte varit ute så mycket (pga brist på saker att hitta på), istället har jag varit inne och myst framför en brasa och spelat lite spel (bla rockband vilket ni redan vet).
Nä nu måste jag kila, är hos farmor och farfar och då kan man ju inte sitta framför datorn hela tiden! Men jag ska försöka få tag på en annan dator sen igen och skriva några nya rader då! Ha det bra! //E


Happy New Year!

RSS 2.0