bloggtips++++

Här kommer ett litet bloggtips för er modeslavar. Bloggen ohsococo.blogspot.com drivs av ingen mindre än supermodellen Coco Rocha. Riktigt kul och underhållande blogg med en härlig blandning av bilder och videoinlägg som på ett snyggt sätt skilldrar hennes vardag från modevärlden. Read it!



Önskeoutfit



Alla kläder går att hitta på www.lagarconne.com


1:A ADVENT

Idag är det första december, alltså automatiskt sett också första advent. Idag väntar både mys med familjen och läxläsning då jag har ett manus att lära mig.. Men nu ska jag passa på att surfa lite innan jag sätter mig ner med manushäftet. Ha det gött!

"Raskens" & "New Moon"

Hemma igen efter en lång skoldag. Nu ska jag slappa lite innan jag ska ta tag i och läsa lite i boken vi fick i svenskan. Fick "Raskens" skriven av Vilhelm Moberg, den är ett riktigt sömnpiller! Ingen bok jag rekomenderar, ö-v-e-r-h-u-v-u-d-t-a-g-e-t.

Till helgen väntar sedan bio och övernattning med M. Har bokat biljetter till den omtalade uppföljaren till "Twilight", "New Moon". Har hört många olika kommentarer om den, dom flesta positiva, så den ska bli kul att kolla på :-)
Nu, tillbaka till slappandet!

Fashiontoast.com




Så otroligt skön och snygg stil den här tjejen har! Älskar varenda outfit och skulle kunna ta hela hennes garderob på not time! ;-)


Oskylidgt Dömd

Färdig! Nu blir det slapp i soffan innan jag ska lägga mig i sängen och läsa lite i svenska läxan (en bok vid namn "Raskens" skriven av Vilhelm Moberg, om ni undrade). Hur trist bok som helst. Man skulle kunna be pasienter som ska opereras läsa den för att sövas, riktigt snooze-pill! Nu, "Oskyldigt dömd".

what2do - 19:34

Tillbaka framför datorn för att fortsätta på engelska uppsattsen. Har helt stopp i huvudet då jag inte har någon som helst aning om hur jag ska få uppsattsen att vara bra både muntlig och skriftlig. HJÄLP!

Take a break..

Puh. Tyckte det var dags för en liten plugg-paus nu. Har suttit med engelska uppsatsen sedan jag kom hem från skolan. Trodde aldrig det skulle vara så knepigt att skriva en uppsats om dans! Har ni några tips på hur man kan få texten att funka muntligt och skriftligt?


ENGSPANO - 16:29

Önskar verkligen att jag hade lite mer tid att ägna till några blogg inlägg men jag har fortfarande en del läxor som väntar. Poppar eventuellt upp några inlägg här under timmarna som går, jag menar vem behöver inte en liten paus från pluggandet då och då? Ciao!

2H-HK-MU-ENG-SV-SO-MA-NO

Kort skoldag idag som verkligen flög iväg. Efter skolan bar det av hemåt för att göra lite läxa. Blev färdig med den så nu sitter jag och slappar lite framför TV:n. Sen bär det ju av till målarkursen igen med M.
Hoppas på att bli klar med målningen den här gången!

I morgon väntar en lång och tråkig skoldag. Har bland annat en två timmars lektion och ett HK-prov om kött att stå ut med. *buhu*. Får hålla tummarna för att tiden flyger iväg lika fort i morgon som den gjorde idag!
Nu ska jag ta och släng i mig lite mat. Har ju lite svårt att fokusera när magen är tom.. Tjingeling =)


ACNE PAPER





E=mc²

Så var måndagen avklarad. I alla fall skoldelen. Hände inte så värst mycket, var precis som det brukar vara.
Slutade bara för en stund sedan så jag har inte hunnit med så mycket här hemma, ligger för tillfället och slappar på soffan lite. Ett tag sedan man gjorde det!
Men sen får jag nog sätta mig och göra lite matte. Känner själv att jag ligger lite efter, not good!
Återkommer senare, hej då!


Hem & Konsumentkunskap

Slappar dag. Eller? Nej. Inte direkt. Inte för tillfället. Kom för några timmar sedan på att jag ska göra HK-provet i morgon då jag var hemma sjuk när alla andra gjorde det. Usch. Gillar verkligen inte att vänta till prov, är alltid lika skönt att ha dom gjorda så du slipper tänka på dom sen! Men. Nu var jag ju sjuk och det finns ju inte så mycket jag kan göra åt det nu om man nu ska formulera det så..
Ny vecka i morgon bestående av både det ena och det andra. Blir bland annat en tripp Blekinge för att hälsa på kussen min över helgen. Can't wait to see you darling!
Inga prov heller, så den här veckan verkar bli ganska chill. Härligt efter alla de veckor med prov i haft!
Nu ska jag dyka in i HK-boken igen. Hasta luego!

Update/17:10/

Inga foton den här gången, tyvärr. Kom nyss på att jag glömt ladda den lilla kameran. Typiskt mig!


Movie/Evening/E²+M/..

Lördag idag och kvällens stora aktivitet är filmkväll hos E. Fick ett lastminute call och kunde helt klart inte tacka nej till detta härliga erbjudande, haha. Ska möta M vid sju tiden så jag ger mig nog av vid fem i eller något liknande.. Vet inte riktigt vilken film vi ska se men jag antar att det blir någon bra!
Hör av mig i morgon igen och förhoppningsvis har jag några bilder att bjuda på! Have a great evening folks!

"Nu är det dags för fredags mys..."

Fredag, äntligen! Så skönt att det är helgen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men inte ska jag spendera den hemma på soffan. Nu blir det fredagsmys med familjen. Vad ska ni hitta på ikväll? =)

Torsdag


Skolan idag var inte så tråkig. Var en hel del kul lektioner så tiden riktigt rann iväg, härligt!
Efter skolan bar det av in till Malmö med E för lite shopping. För min del blev det ett par nya blåjeans från favvo-märket Cheap Monday, super snygga är dom och jag är hur nöjd som helst. Lägger eventuellt in en bild på dom senare! Nu ska jag bänka mig framför TV:n för att kolla på "Mammas pojkar" på tv4. Någon annan som slaviskt följer detta program?


200911111907

Matte provet idag gick som en dans! Var inte heller så nervös som jag brukar vara, kanske var det därför?
I morrn blir det i alla fall skola igen *snark*. Får hoppas att M är tillbaka. Tomt utan henne nu när hon är sjuk :( Men som tur är så har jag ju E!
Nu ska jag kika lite på spanska glosorna vi har tills i morgon. Pust, alltid något nytt att läsa på.. Ciao!
  

200911101713

Tick tack tick tack tick tack. Varför känns det alltid som att tiden går hundra gånger långsammare när man väntar på att något ska hända? Usch, fy, blä vad trisst det är att vänta på saker! =(


200911101447

Sjukt seg dag idag. Är visserligen frisk men vem skulle någonsin tycka att det är en höjdare att komma tillbaka till skolan? Inte jag i alla fall. Men, i kväll ska jag och M på målarkurs. Alltid lika roligt. Har dock två problem.

1. Jag har ett matteprov i morgon som jag verkligen måste plugga till
2. Jag blev klar med min andra målning förra veckan så nu vet jag inte vad jag ska måla. Något tips?

But now, back to the studying and the searching after a picture. Ciao!


All you´ll need is some chains and palettes


Hittade den här bilden när jag var inne på Fashiontoast.com och fastnade vid den här bilden. Otroligt tufft tycker jag. Kom då på att jag faktiskt köpte några kedjor och paljetter i en tygaffär för någon vecka sedan utan att riktigt veta vad jag skulle ha dom till. Ett hett tips är väl kanske att göra något liknande av en gammal hoodie som förmodligen ligger slängd i garderoben, eller vad tycker ni? =)

0911091107

Hemma idag p.g.a sjukdom. Hur boring som helst att inte kunna hitta på något. Musklerna värker och kroppen känns tung som bly. Blä vad tråkigt det är att vara sjuk :(

---

Good morning folks! Jahapp, söndag är det idag. Sista dagen på helgen. Usch, vad tråkigt att vakna upp idag och bara tänka "i morgon ska jag till skolan, glöm inte att plugga till hemkunskaps-provet" osv. Blä.
Men, lite roligare blir det väl då jag ska hem till M idag med E. Alltid lika kul att hänga med er girls! =)
Nu blir det frukost. Hör hur magen vrålar nu när den inte fått någon mat, haha. See ya!

18:25/Idol/

Idol i kväll. Läste på en annan blogg att idolerna själva ska välja vilken låt dom vill framträda ikväll. Ska bli kul att se vilka låtar dom valt, ska ni också kolla på Idol ikväll? =)


16:12 - FRiDAY

Shit. Är jag ursämt på att blogga eller? Var veckor sedan jag satt framför datorn sist. Men, jag lovar er att jag nu är på bättringsvägen när det gäller bloggandet! Hinner dock inte just nu men jag hör av mig senare ikväll, bye! =)

RSS 2.0