Lollipop lollipop Oh lolli lolli lolli Lollipop lollipop Oh




a brand new week and some brand new chances

Hejsan alla goa och glada läsare! Lite dålig uppdateringen dom senaste dagarna men farmor och farfar har varit här så då har jag inte riktigt kännt för att sitta vid datorn och skriva hela tiden, hoppas ni förstår =)

Men, nu är det en ny vecka med långa skoldagar, tråkiga lektioner, prov och läxor som väntar igen. Fast det gäller ju bara att hålla ut en vecka för sen är det ju påsklov, hur härligt som helst! Då blir det till att först försöka få ner kompisarna från stckholm för att kunna spendera några härliga dagar med dom innan det bär av mot farmor och farfar där vi ka fira påsk i år, mysigt mysigt. Vad ska ni göra under påsk?

Ledsen hörrni men jag hinner inte srkiva mer än så här, blev ett lite konstigt inlägg den här gången men ni får helt enkelt stå ut med det! Återkommer så fort jag bara kan. Ha det bra nu hörrni! //E

It ain't over 'Til it's over

Är inte på något blogg humör för tillfället, får se om jag skriver ett inlägg lite senare. Kram //E 


Snyggt från BikBok


earth hour

Ni glömmer väll inte att ni på Lördag ska stänga va era elektroniska utrustningar mellan klockan 20.30 och 21.30 för att försöka bevisa för alla världens politiker att det är dags att vi tar tag i klimat problemen?
Jag själv har funderat på att göra det, det kanske inte gör så värst mycket för klimatet men det kanske hjälper oss lite på traven?

Har någon av er funderat på att göra detta?

T.G.I.F

Halloj alla goa läsare och bloggare där ute! Idag är det Fredag och för mig har helgen redan börjat. Sitter just nu med nyaste Chic-tidningen i famnen. Brorsan hade också köpt lite bullar uppe på bageriet så då blir det ju fika också, härligt!
Skoldagen har varit helt okej, inte så speciell men okej. Vid närmare eftertanke hände nog ingenting kul utan det var för det mesta som en helt vanlig, riktigt tråkig, skoldag brukar vara (ni vet nog vad jag menar).

Ikväll är det ju final i Let's Dance, spännande tycker jag men vem tycker ni ska vinna? Jag vet inte riktigt vem men jag motiverar mitt svar genom att säga (eller säga och säga, skriva närmare bestämt) att Laila ska vinna för att det är rättvist, hon är verkligen super duktig! Och Magnus ska vinna för att det är kul att se på, han gör Let's Dance roligt på nåt sätt!
Så med andra ord, för mig spelar det absolut inte någon roll vem som vinner! Båda blir bra vinnare fast på två helt olika sätt.

Nä hörrni nu ska jag nog gå och fota lite, får se om jag lägger ut bilderna sen. I sånna fall passar jag på att lägga ut bilderna på det jag köpte i går samtidigt. Hej då! //E


äntligen vår :)

Hejsan! Nu är jag hemma efter min dag i Malmö. Riktigt härligt va det och sicken tur vi hade med vädret! Solen sken och himlen var blå, dock blåste det till lite då och då men annars var det riktigt vår väder! Nu är det tyvärr lite gråare och ser faktiskt ut som om det är på väg att börja regna, usch och fy, vi som hade sånt fint väder tidigare idag!
Shoppingen i stan idag blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig, det blev inga randiga tröjor eftersom jag inte riktigt hittade någon jag gillade, inga cheap monday eftersom dom inte fanns i min storlek (vilket dom aldrig gör) och itne tights från GT eftersom jag tyckte jag såg lite si sådär ut i dom pga att det inte är några fickor på dom. Men, kläder blev det, i alla fall lite. Det som nu hänger i min garderob är en byxdress i svart från Lindex , ett par gladiator sandaler i brunt skinn från Zara och en kjol i aprikos från Indiska. Det låter vällan bra det också eller hur? =)
Men nu måste jag kila, har ett matte prov i morgon som jag måste plugga till. -bilder på det jag köpt kommer inom kort, bit ihop bara! Enjoy! //E ♥

malmö♥

Godmorgen! Torsdag är det idag vilket, i det här fallet, betyder ledigt för mig och lillbrorsan. Härligt härligt!
Dagen kommer spenderas inne i Malmö för shopping, fika och lunch med mamma, mormor och brorsan. Kul det eftersom jag i princip aldrig åker in dit så därför ska jag nu passa på att köpa allt det jag inte kan köpa i köpcentrumet hos mig (observera att köpcentrumet hos mig är extremt litet!). Till exempel hade jag tänkt inhandla ett par stentvättade jeans från cheap monday, ett par jeans tights från GT och en/två vanliga randiga tröjor från GT eller Lindex (beror på vilken som är skönast och snyggast, har i alla fall hört att båda har).

Ja hörrni, det va det jag hade att skriva den här gången. Lägger eventuellt in bilder på det jag köpte i stan i mitt nästa inlägg. Ha det bra tills dess att vi hörs igen! Hej då! //E ♥


Balmain 2009



Åååh, jag skulle bara kunna slita kläderna av modellerna och slänga in dom i min garderob. Jag menar hur cool är till exempel inte den vita kavajen med  paljetter? Tänk er den till ett par svarta slitna jeans med ett par höga klackar på nästa fest? As läckert!

våffeldagen

Hejsan allihopa! Våffeldagen idag och för mig som älskar våfflor är det med andra ord den ända dagen på året jag och min familj äter våfflor. Annars brukar vi faktiskt inte göra det eftersom pappa inte är så förtjust i dom.. Gott gotti gott gott!
Dagen idag började med frukost med mamma och mormor. Blev dock inte så mycket frukost utan bara en kopp varmt te för halsen. Skönt som tusan var det att avnjuta en kopp te på morgonen!
Sen under resten av dagen här där inte hänt så mycket alls, har bara varit hemma och slappat runt, legat på soffan och kollat på TV. Med ndra ord har jag gjort sådant man brukar syssla mmed när man ligger hemma sjuk. Inte mycket..

Imorgon däremot, då blir det andra bullar för då ska jag, mamma, mormor och lillbrorsan dra in till malmö för lite shopping och lunch eftersom vi har studiedag. Mysigt mysigt ska det bli tycker jag som nästan aldrig åker in till malmö =)
Och vad jag ska kolla efter vet jag också vilket faktiskt känns toppen! Ska bland annat kolla efter ett par haremsbyxor, ett par jeans tights och sen ett par stentvättade cheap monday jag gått och sucktat efter i månader nu!
Tänk er dom t.ex. till vardags med en slapp t-shirt, ballerina skor och en skinnjacka och sen till fest med en riktigt häftig topp och ett par högklackade skor. Skit läckert enligt mig =)

Tyvärr hörrni, men nu måste jag gå. Har lite prov att plugga till (bland annat matte provet jag har nu på fredag som jag knappt pluggat till, fyfy!). Vi hörs imorgon igen! Enjoy! //E



onsdag

Tjolla hoppsan på er! Idag liggar man hemma med en stor mega förkylning. Näsan rinner, halsen kittlr och jag nyser vaar femte sekund! Jobbigt jobbigt men det är klart, har resten av sveriges drabbats av den så är väll risken att du också får det inom kort ganska så stor eller vad säger ni?
Just det! som avslut på det här inlägget tänkte jag bara passa på och tacka er som skrivit kommenatrer till mina inlägg nu under dom senaste dagarna, det är verkligen uppskattat och jag hoppas ni gillar att läsa bloggen =)
Så där ja, det får avsluta inlägget för den här gången. Återkommer snart igen. Hej då! //E


my s e c o n d skin





s e c o n d h a n d

Goddagens! Har varit en si sådär kort skoldag för min del, slutade redan vid kvart i två, "dock" va ju sista lektionen so.
Men nu till det jag tänkt skriva om, second hand affären/loppisen snett över gatan från min skola. Sicken lyx va? Jag, mamma och mormor kikade in där en liten snabbis idag och den var verkligen helt underbar! Där fanns dolce & gabbana, Odd Molly, Chanel och massa andra märken. Det var, så att säga, himlen för second hand kläder!
Och (inte helt oväntat) går jag inte där ifrån utan en påse i handen. Vad gömde sig i påsen? Jo, det gjorde en brun, lite lagom sliten skinnjacka från Rock and Blue (ska försöka lägga in en bild på den lite senare). Super häftig är den och jag är verkligen jätte jätte nöjd med den! Den kommer garanterat användas flitigt nu under våren =)

another day passing by my window

Hello sunshines! Ledsen för den lite dåliga uppdateringen men jag har under dagarna som gått inte haft någon som helst lust till att blogga, vilket enligt mig är riktigt konstigt för mig som brukar uppdatera dagligen! 
I alla fall,  nu ska jag minsann försöka skärpa mig och verkligen ta tag i det här med bloggningen igen, det lovar jag er =)

Måndag idag erbjuder kallt och regnit väder här nere i det annars så gröna och härliga Skåne och så skola för min och lillbrorsans del. Tråkigt. Var nära på att somna under i princip varenda lektion! Och då förstår ni nog alla på en skala, ungefär hur tråkigt det i själva verket va (okej, låter kanske lite nedlåtande men det var verkligen så tråkigt).
Men nu sitter jag i alla fall hemma hos mig framför den varma dator i mjukisbrallor, favvo tröjan med Rolling Stone's tryck jag köpte under förra semestern i London och håret uppsatt i en stor och härlig boll på huvudet. Måste bara säga att det här feels kind of good! Som jag längtat efter en stund som den här, kände som om det va månader sen allt kändes så här härligt och.. bra helt enkelt!

Men nu är det här härliga inlägget tyvärrr slut, återkommer (så snart om möjligt) med ett nytt och eventuellt härligare inlägg. Men ha det bra nu tills vi hörs igen, puss hej! //E

20090320

Hejsan hoppsan! Tjena mors! Hej Hej! Idag är det fredag och för mig har helgen redan börjat, gud va skönt det känns!
Till att börja med så blir det tyvärr ingen bio för min del ikväll, vi skulle tydligen få gäster och därför kände jag inte riktigt för att vara borta just nu när dom kommer hit på besök. Får väll istället försöka få den här kvällen till att bli något riktigt riktigt bra, lycka och speciellt med bästa kussen! =)

Sen Imorgon blir det nog Malmö för mig, familjen, kussarna och mormor (som faktiskt också kommer hit, fast imorgon bitti Aja, nu måste jag i alla fall ta och packa ihop för den här gången. Skriver nytt inlägg imorgon igen! Ha det bra! //E

torsdagtorsdasgtorsdag

Goddagens! Torsdag idag och för mig en helt vanlig (inte så värst speciell) dag.
Nej, har verkligen inte alls hänt mycket idag. Har varit jätte trött i princip hela dagen och har under dagen inte gjort så många knop (p.g.a "detta"). Men nu börjar jag bli lite piggare, kanske är det för att jag fått i mig lite mer energi? Jag menar, jag åt ju inte så mycket i skolan idag, det va ärtsoppa (usch!). Aja, ska försöka vila upp mig lite nu under den tid som är kvar av dagen. Vi hörs för hoppningsvis imorgon. Hej då! //E 


~en shopaholics bekännelser~

Hejsan alla underbara läsare! Hur har ni haft det? Jag har haft det jätte härligt, både hemma och i nya klassen/skolan! Allt har verkligen varit toppen =)

Till och börja med var det ju bandy turnering i skolan igår (men observera att det bara var min årskurs somm var med). Tjejer spelade för sig och killar för sig (dock klassvis). Vi spelade två matcher och vann alla, härligt eftersom vi då vann hela turneringen. Efter det kom nästa goda nyhet, killarna vann sin turnering så hela våran klass blev mästare, mohaha!

Sen idag har det nog inte hänt så mycket spciellt, har mest varit som en vanlig skoldag.. Har pratat lite med E och M om fredag då vi eventuellt lyckats få tag på biljetter till premiären för "en shopaholics bekännelser" (eventuellt blev det eftersom E inte vet om bokningen gick igenom eller ej, hennes dator va "så himla seg"). Den gick lite väl sent här nere tyckte vi först men som kom vi på att de va på fredag vi skulle gå så då fick det bli så här, det blir nog bra (hoppas vi).

Imorgon är det onsdaag och fortsättning på filmen "troja" som vi börjat kolla på under So lektionen (blev den filmen eftersom vi nu håller på och läser om Antiken). Riktigt spännande är den faktiskt, trodde i alla fall att den skulle vara lite mer blodig och så än den i själva verket är. Den är nog något jag rekommenderar för er som gillar blodiga, men inte så värst blodiga eller våldsamma, filmer!

Nepp hörrni, nu är det dags för mig att försöka börja avsluta inlägget för den här gången. Är tillbaka så fort som möjligt med ett nytt och härligt inlägg om mitt liv LIVE ner ifrån från soliga härliga Skåne! Så har det så bra som mäjligt nu allihopa så hoppas jag vi hörs snart igen! Puss hej! //E




Surprise surprise!

Tjenamors allihopa! Puuh, vilken dag det var igår hörrni! Verkligen fullt ös kvällen lång! Varför då? Jo, det ska jag minsann berätta för er (dvs för er som är intresserade av att läsa)..
Ni som läser bloggen vet ju att jag, i ett tidigare inlägg, skrivit att jag eventuellt skulle åkt upp till stockholm i torsdags för att träffa "gamla" klassen? Tyvärr fick ju jag "förhinder" och kunde därför inte åka upp (tråkigt tråkigt).
Men, det var helt och hållet lögn! I själva verket var flygbiljetten redan bokad och jag var färdig packad, hur kul var det då inte när man kom till skolan och såg hela klassens min när dom insåg att det var jag? Verkligen, you should really try it some time! Det är verkligen värt att se hur glada dom blir =)

I alla fall, efter en dag tillbaka i gamla skolan bar det sen av mot stället där vi skulle övernatta. Tog ett bra tag att komma/åka dit eftersom det låg någonstans ute i now were, men när vi väll var framme så.. Aa, då var vi ju framme!
Sen under kvällen/natten mellan fredag och lördag hade vi hur trevligt som helst! Vi pratatde, åt gott (?) och kollade på en skräckfilm (Dead Silence tror jag den hette) som jag, feg som jag är, knappt klarade av att kolla på (jag vet, wimp).
Men, jag är ju ärligt talat inte alls så mycket för skräckfilmer, är mer för komedier eller typ romantiska filmer eller nåt!
However, när allt det här var gjort så gick vi alla upp för att lägga oss ner och prata lite, ni vet om lite sånna där.. olika saker som hänt en själv eller bara något roligt man hört (med andra ord, vi pratade om lite allt möjligt)!

Ja ni, efter dessa två dagar bar det sen av hem mot skåne för min del (sorgligt nog)! Var så klart riktigt svårt att åka ifrån alla ännu en gång men måste man så måste man och det samma gäller ju med bloggning också! Måste man sluta så måste man sluta! Enjoy! //E

Yesterday, all my troubles seemed so far away

Hej hej allihopa! Hur har ni det? Själv har jag det hur härligt som helst här nere i skåne, riktigt vår väder med sol, fåglar som kvittrar, knoppar på nästan vartenda träd och blommor som nu börjar sticka upp lite här och var, I just love it!
Förutom detta underbara väder har dagen, vid närmare eftertanke, inte alls varit så speciell. Finns därför inte heller något att berätta om dagen som gått..

På fredag ska gamla klassen i Stockholm på klassresa, önskar att jag kunde vara där med dom men, tyvärr så hinner jag inte med det (vilket är himla himla synd eftersom jag så gärna skulle vilja träffa alla igen och seciellt mina bästa vänner, ni vet vilka ni är!). Får väll istället hoppas att dom får det bra där uppe i det numera vita stockholm medans jag får göra det bästa av situationen här nere i gröna sköna skåne =)

Jaa, det är inlägget börjar tyvärr lida mot sitt slut. Avslutar därför med en riktigt häftig illustration jag hittade på
Linn Gustafssons blogg (som ni säkert känner till). Puss på er!


dvb victoria beckham

Tjolla hoppsan! Har ni saknat mig? Jag har i alla fall saknast både er och bloggandet super mycket nu under dessa dagar då jag inte riktigt haft tid till bloggning.. Men kära ni, nu har jag minsann laddat upp batterierna och är redo för en ny och härlig start inom bloggning!

Idag är det lördag och helg, skönt (tycker i alla fall jag efter den skolveckan jag haft). Dagen har varit helt okej, vi har ju gäster så därför tog vi en liten sväng på stan (vilket vi oftast gör när vi får besök, haha). Bland annat åkte vi till en affär här nere som har lite blandade märkeskläader, en så kallad outlett. Köpte faktiskt inget men nästa gån vi åker dit ska jag nog slå till på ett par jeans jag provade idag från Victoria Beckahm's kollektion hon gjorde för ett tag sen.

Det konstiga med dom var att dom var vida ner till, vilket inte brukar tilltala mig så värst mycket, men den här gången var det verkligen LOVE AT FIRST SIGHT! Jag blev som förtrollad och kunde verkligen inte sluta tänka på dom, haha ;)

Efter en stunds shopping (eller rättare sagt fönstershopping) var det dags för lunch. och eftersom vi redan var ute så blev det, tro det eller ej, en lunch ute (förvånade?). Tog både varmrätt och efterrätt, och oj så gott det var! Men så var jag ju också hungrig som en varg!


Nä hörrni, nu hinner jag inte skriva mer. Har ju lite gäster att ta hand om nu ikväll så det är nog bäst att jag slutar för den här gången, men självklart kommer jag snart tillbaka med ännu ett nytt härligt inlägg men tills dess så får ni ha det så bra! Hej då! //E


Kul morgon?

Hej igen hörrni! Förlåt att jag inte bloggat på några dagar men jag har varit så trött att jag helt enkelt glömt bort att blogga (eller som jag nog hellre skulle säga det, har inte riktigt pallat göra det)! Väldigt ledsen för detta och jag ska verkligen försöka skriva betydligt mycket mer än jag gjort innan, promise!

I morse hände nog det märkligaste/läskigaste som nästan någonsin hänt mig! Det var så här:
Jag, mamma och lillbrorsan stod och sa hej då till pappa eftersom han kommer vara borta under några dagar. Medans vi stod där och sa hej då (observera att ytterdörren var öppen) så gick det förbi två personer med deras hundar, en rottweiler och en jack russell (jag vet, två helt olika hundar!).
I alla fall, när vi nu står där, med dörren öppen och allt, kommer helt plötsligt den där lilla hunden springandes rakt emot oss i typ 100 km/h. Mamma försöker få bort den men det går inte, så istället springer den in i huset, rundar trappen två gånger och sen stannar den vid mig och börjar hoppa på mitt ben (sorry, kommer inte på nåt annat sätt att skriva det på) innan den rusar ut genom dörren lika fort som den rusade in.
Själv står man där helt chokad efter det lilla som hänt, men samtidigt lättad över att det inte var den stora 50 kilos brottar/vakt hunden som kom inrusandes och började hoppa på mitt ben! Lite kul start på dagen eller vad säger ni?

Nåväl, efter denna märkliga morgonen bar det av mot skolan för en dag med lektioner, lunch och kompisar (vilket inte alls är så märkvärdigt eller konstigt eftersom det faktiskt är måndag och därmed vanlig skoldag för min del!).
När skolan var slut bar det av hemåt igen. När jag väl var hemma satte jag mig först ner och körde spelade lite kort med brosan innan jag bestämde mig för att göra lite av matte läxan jag har tills på fredag (tänkte att det var skönt att inte ha så mycket kvar att göra på den eftersom jag har en del andra läxor att göra också).

Well well poeple, I think it's time for me to say Good Bye and see ya guys next time! Enjoy! //E

RSS 2.0