Snabb update

Hejsan alla läsare! Det har inte hänt mycket alls sedan jag skrev ett inlägg senast. Jag och Maja har tittat på en film och snart ska jag lägga mig och sova (jag är helt slutkörd efter idag). Även om vi inte gjort så mycket så har det ändå varit varmt ute och man (jag i alla fall) blir väldigt trött när det är väldigt varmt ute...
Aja, skriver mer i morgon.

Godnatt!

Kvällen är här

Nu börjar kvällen dra in över Stockholms skärgård. Har precis kommit från matbordet, jag åt fläskfile i nån sås med potatismos. Det var ganska gott, det känndes som om maten inte var riktigt varm så... aa, ni fattar säkert :)
Nu ska väll jag och Maja snart gå och bada borta på stranden (igen, det är typ hundrade gången bara idag!). Men jag menar varför inte? Det är 26 grader ute, solen lyser fortfarande och vattnet är super skönt (lite kallt i början men kroppen blir van efter ett tag) Undrar vad jag ska göra i morrn? Jag antar väll att vi kommer bada och sola lika mycket som idag, man orkar typ inte göra något mer när det är så himla varmt ute som det varit idag, inte för att jag klagar jag älskar när det är varmt ute! Tror tyvärr inte jag kommer skriva mer ikväll, i sånna fall bara ett litet inlägg (typ om hur det var att bada och om bromsen som varit vid stranden hela dagen fortfarande är där, det är gigantisk!)
Aja, skriver jag inte mer ikväll så skriver jag alltid något nytt i morgon :)

Puss o Kramar till er alla, Ciao!

En dag på stranden

Tjosan hoppsan! Har haft en helt underbar dag med mina kompisar. Vi har inte gjort så mycket men det har som sagt varit härligt. Vi har som mest varit och slappat vid stranden, med andra ord badat och solat. Det är ju så himla varmt så man orkar ju liksom inte göra så himla mycket, så vad är då bättre än att ligga på stranden och slappa? Det ger jag min varmaste rekommendation under varma tråkiga sommardagar! (fast det tanken kanske redan slagit vissa er, hehe...)
Well well, ha det skönt! Soliga Kramar, littlemissB

RSS 2.0