Valborgsmässoafton

Tjolla hoppsan! Torsdag är det idag ja.. Har jag faktiskt inte tänkt på utan har istället gått runt och trott att det är fredag i princip hela dagen (ni vet, eftersom vi är lediga imorgon). Men så mötte jag av mamma som direkt påminde mig om att det är torsdag och inte fredag, dumma lilla jag haha! :-)
Men men, lätt kommet lätt förgånget!

Ikväll är det i alla fall härligt valborgsfirande med "The gang" som står högst upp på att göra-listan. Blir först lite god mat hemma hos M, tätt följt av en härlig brasa där vi ska träffa J, L och K innan kvällen avslutas med filmmys hemma hos M.
Längtar redan och ska verkligen försöka ta några bilder nu när jag har THE camera (mer eller mindre känd som Nikon D90). Återstår väll sen att se om jag får användning av dom eller inte, mohaha ;-)

Nä hörrni, måste kila. Ska försöka bli klar med den där himla bloggdesignen och så måste jag packa inför kvällen också. Ska försöka hinna med ett inlägg innan jag drar. Kisses!


Hannah Montana-The movie

God dagens på er! Sorry för att det inte blev något inlägg igår men jag satt med läxor ett ganska bra tag och när jag väl sen var färdig så var det dags för Ugly Betty (tätt följt av Desperate Housewives) och det vill man ju inte missa =)
Idag var det i alla fall skola som gällde för min del. Där hände inget speciellt utan alla satt bara taggade och väntandes inför morgon dagen som blir sista skoldagen för den här veckan. Varför? Jo, för att fredag är en röd dag här i sverige och eftersom vi nu har denna lediga dag hade jag och M tänkt gå på bio. Får se vilken film det blir men just nu lutar det åt Hannah Montana-The movie (jag vet, lite barnsligt men det verkar faktiskt ganska bra).
Aja, nu måste jag i alla fall gå. Ska försöka bli klar med bloggdesignen som jag knappt haft tid att börja med (oops).

xoxo

Littlemissbrownie


Ursäkta röran!

Håller på att designa om bloggen lite så ni för ursäkta att det ser lite mysko ut för tillfället. Lovar dock att den nya designen blir klar inom kort!

Kramar

Littlemissbrownie ♥

Gott&Blandat

Hallå där! Ber så hemskt mycket om ursäkt för den usla uppdateringen nu under dom senaste två veckorna (?).
Har dels inte haft tid och dels inte riktigt varit i någon direkt "blogg-form" om ni förstår vad jag menar.
Men nu är jag minsann tillbaka upp på fötterna, full laddad med nya bloggkrafter och redo för att överrösa bloggen med nya härliga inlägg!

Ja hörrni, snart är sommaren här vilket tyder på att det i skolan snart är dags för utvecklingssamtal vilket också betyder att man inomkort bör ha fått sina skriftliga omdömen i dom olika ämnena.
Själv fick vi dom i går (fredag) efter sista lektionen och eftersom jag bara gått på den här nya skolan i cirka två månader trodde jag att mina betyg skulle vara urkassa men när jag öppna kuveret och fråga kompisarna (som vet lite mer om hur dom sätter betygen osv) om vilka betyg jag fått var dom tydligen bland det högsta man kan få! Blev så cockad över att jag, den nya eleven, ens kunde få sånna bra betyg.
Så stolt som en tupp kan ni räkna med att jag va när jag gick ut från skolan i fredags, haha =)

I Torsdags var det dags för Matthew Williamson att släppa sin färgsprakande kollektion för H&M. Själv bad jag mamma ta en liten tripp in till stan för att kolla om det möjligtvis kunde finnas kvar något snyggt från den omtalade kollektionen i min storlek (skickade mamma eftersom jag var i skolan). Men, där fanns ingen långklänning. Ingen skinnjacka. Ingen byxdress. I princip ingenting. Men, så fick mamma för sig att kolla en extra gång bara för säkerthets skull och där hängde dom. Dom rosa korta siden shortsen och den skit coola på fågel mönstrade tröjan, sista paret och båda i min storlek! Kan ni tänka er vilken tur jag har? Jag menar kvinnor står och trängs utanör affärerna för att kunna slåss om kläderna för att sedan kunna sälja dom vidare på blocket för att tjäna pengar. Knäppt.

Tja hörrni, det var det för den här gången. Får se om det blir något mer inlägg ikväll, annars blir det garanterat ett nytt imorgon! Enjoy!

Kramar, E ♥

(P.S. ni glömmer väll inte bort Del 2 av Matthew Williamson's kollektion som släpps den 7 Maj?)






Bloggpaus?

Har funderat på att ta en liten paus med bloggandet. Vet inte riktigt om jag hinner med det nu med den nya skolan och allt. Får se hur det blir med det men eventuellt återkommer jag redan i morgon med ett inlägg, förhoppningsvis lika pigg och glad som vanligt!

Kramar //E


Can you feel it, it's in the air

Hello sunshines! Har haft fullt upp under veckan och därför blev det ingen bloggning. Men nu när lovet är över är jag tillbaka laddad med nya krafter, redo för att skriva tills tangenterna glöder! =)

Fredag är det idag ja och helgen är här. Blev en rätt så kort vecka eftersom vi var ledig i måndags (inte för att det gjorde något, va bara skönt att få en liten extra dag ledigt). Skoldagen har varit i princip lika kort den men däremot inte så värst speciell. Ikväll blir det nog lite familjemys med både grillning och mysigt filmtittande i soffan. hur mysigt kommer inte det bli? =)
Ja hörrni, blev inte mycket mer än så här för den här gången men jag lovar er att så snart jag får nys om något att skriva om kan ni inom kort läsa det här på bloggen! Enjoy! ♥ 


Dagens Önskeoutfit

Så där ja! Då var dagens goda gärning avklarad, tog en hel timme till att städa vartenda hörn i mitt rum så det är fint till i morgon då J, hennes mamma och lillasyster kommer och sover hos oss. Längtar efter dig super mycket honey! ♥
Resten av dagen ska nog användas till att slappa på soffan. Eller fota lite. Har inte riktigt bestämt mig så vi får se vad det blir =) Hade i alla fall tänkt avsluta inlägget för den här gången nu, återkommer inomkort med ännu ett inlägg! 

See ya babes! ♥ 


Wake Me up Before you Go-Go

Hallå allihopa! Solen skiner utomhus och det är PÅSKLOV! Så skönt, helt ledig i en hel låång vecka till, Love it! ♥
Dock kommer nog den här dagen spenderas framför TV:n eftersom mamma fortfarande ligger sjuk hemma på soffan. Men, det ska inte hindra mig från att göra något kul. Har bland annat funderat på att gå ut i det fina vädret skånska vår vädret och fota lite. Blir säkert några riktigt härliga bilder nu när våren verkligen kommit! =)
Återstår däremot att se om jag lägger in någon av dom på bloggen. Men hoppas kan ni ju alltid göra!
Men nu måste jag kila, sitter fortfarande i pyjamasen och klockan börjar närma sig 11. Hej då!

Georgia May Jagger


SATC II PREMIÈRE


Har kommit över en riktigt glad nyhet för alla oss Sex and the City-fans! Dags för er att ta fram kalendrarna och ringa in den 28 Maj för år 2010 för då mina kära vänner är det dags för världspremiär av den mycket efter längtade uppföljaren.
Alla dom fyra skådespelerskorna från serien och den förra filmen kommer än en gång tillbaka till vita duken som Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte. Den nya filmen kommer regisseras av mannen bakom SATC, Michael Patrick King som också regisserade den första. Dock har dom inte släppt ut så mycket information om vad filmen kommer handla om men ryktena går om att det nu är dags för Carrie att skaffa barn. Spännande spännande...

Ja hörrni, efter denna fantastiska nyhet kan jag nog inget annat säga än att jag nog inte är den enda som redan ringat in datumet i kalendern och knappt kan bärja mig tills ridån än en gång rullas upp för en ny och förhoppningsvis lika fantastisk SATC film.

Kram ♥

Balmain fortsätter att inspirera


20090404

Lördag idag & påsklov! Shit va härligt säger jag bara!
Dagen kommer nog spenderas ute en hel del eftersom vi har sånt himla fint väder här nere. Måst bland annat till apoteket med brorsan och pappa för att hämta lite medicin till mamma som ligger sjuk här hemma på soffan. Stackare :(
Men nu måste jag dra (blev inte mycket mer än så här denna gången), måste ju göra mig i ordning innan vi åker iväg! //E

Kate Moss+Topshop=♥

I går var det dags för premiär av Kate Moss nya kollektion för klädkedjan Topshop. Denna kollektion (vilket är hennes andra) sägs gå i 70-tals hippie chic stil och rock chic. Den här gången är det också första gången som hennes kollektion sälj i USA, blir kul att se om den tas i mot lika väl där som i resten av världen!

     

1:a April

Onsdag idag och första April, blivit lurade en hel del idag va? Själv har det inte varit så mycket lurande för min del, var bara i morse när lillbrorsan lurade mig om att mamma skulle vara med i TV och lätt lurad som jag är går jag på det och blir för några sekunder överlycklig innan jag får höra DE två orden, April April. Hur lättlurad får man egentligen va? Haha =)

Förutom det, för brorsan i alla fall, riktigt lyckade aprilskämtet i morse har dagen varit ganska normal. Råkade inte ut för så värst många skämt i skolan och dom många lektionerna var helt normala.
I morgon är det prov i spanska som gäller för min del, har pluggat lite men känner att jag inte är helt 100 på allt så jag får ta och läsa lite till. Får se om det blir något mer inlägg sen ikväll, beror på hur lång tid det kommer ta för mig att plugga in all spanska i hjärnan. Återkommer annars imorgon, hej då!


RSS 2.0