I'm back on track!

Hej bloggen! Sorry att jag inte skrivit något på så länge men jag har haft ganska fullt upp typ hela helgen så jag tänkte istället skriva ett lååååångt inlägg och hur dom senaste dagarna varit!
I fredags skulle jag, E och J sova över hemma hos E efter som hennes mamma skulle iväg på Laides night med en värninna och hennes lillebrorsa skulle bort till en kompis, så med andra ord så skulle hon vara ensam hemma så vi tänkte att vi lika gärna kunde "spendera lite tid tillsammans" nu efter det som hänt.
Det blev en ganska lång kväll (eller nja, lång och lång). Vi åt pizza och kollade på århundradets jobbigaste film (vilket ni redan borde veta om ni läst mitt förra inlägg, så jag skulle egentligen inte behöva berätta allt det här om igen men jag gör det i alla fall!). Efter att ha stängt av filmen för att fortsätta se den i morgon la vi oss i sängarna och pratade. Och det dröjde inte länge innan jag började (som vanligt) få ont i huvudet och må illa, men den här gången gick det bra!
Så det var väll ungefär det som hände när vi sov hos E. Eller vi pratade också med en kille från kalmar en stund, han va inte så kul att prata med. Vi ringde bara upp honom för att vi hade tråkigt och hoppades på att få lite roligare om vi ringde nån men så blev det inte.
I lördags åkte jag och familjen in till stan och åt på restaurang Capri (det tog lite tid innan i besätmde oss för var vi skulle äta eftersom alla ville olika, men sen så bestämde vi oss äntligen!). Jag åt en oxfile med nån pasta liknande sal med gorgonzola sås till, det var så gott! Och till dessert (eller efterrätt) så tog jag en vitchoklad pannacotta. Mmmmm!

På söndagen kunde vi inte vara i huset på grund av en viss sak (varför tänker jag inte berätta) så vi bestämde oss för att åka in till stan och äta då också och idag blev det inte Capri utan Sturehoff. Där åt jag en entrecote med pommes och bearnise sås med nån tomatsallad till. Det är skit mycket mat så jag åt typ inte ens upp hälften avdet!
Sedan till efterrätt (eller dessert) tog jag en vitchoklad pannacotta med hasselnötter och med päronterrin, lika gott det som det jag åt i lördags!
Sen efter att vi ätit åkte vi till centrum där jag hittade en super söt orange färgad, kortärmad, polotröja från HM (kanske lägger inte en bild på den i mitt nästa inlägg för er som vill se den)

I måndags (igår med andra ord) hade vi skolfoto. Ni vet, jag berättade ju om att fotografen stuckit förra gången vi skulle ha skolfoto, jag tor nog alla förväntade sig ett "förlåt" men nej då. Istället så slängde V ur sig:
"Tänker du inte säga förlåt för att du inte fotograferade oss förra gången??????"  och först då slängde han ur sig ett kort litet förlåt (jag tror personligen inte så många hörde det)
Well, resten av den historien har jag inte så stor lust att berätta just nu, kanske imorgon eller så..
Igår kväll hade vi nån föreläsning på skolan om Tonåringar och alkohol" som eleverna var tvunga att gå på men som föräldrarna fick komma på om dom ville, orättvisst?? Eller hur!
Vi barn skulle titta på en film om Tobackens barn och föräldrarna skulle få nån föreläsning om just Tonåringar och alkohol. Filmen vi såg på var ca 45 minuter lång och en kille i vår klass somnade så hur kul tror ni den var på en skala?? Från ett till tio? NOLL!

Idag hade vi en ganska vanlig skoldag, eller vi hade sov morgon eftersom vi hade haft det där kvällen innan (vi började ungefär halv elva). Annars var det en helt vanlig dag med helt vanliga lektioner så det är inte så mycket att berätta om idag egentligen.

Snart börjar ju Ugly Betty, JIPPI! Jag har förljt det sedan första avsnittet och jag tror inte jag missat ett enda avsnitt sedan dess! Jag är nog lite av en Ugly Betty nörd :P Sen är det ju Desperate Housewives också, äntligen är det lite bra program som börjar visas på TV:n igen!
En kvart kvar nu, dags att sätta sig i soffan redan nu för att få den bästa platsen. Skriver nägot i morgon, puss på er!


Ulgy Betty


Desperate housewives

Lördag kväll

Hej bloggen! Åååå va skönt det är att vara hemma! Har typ bara varit hemma i nån timme. Först sov jag borta. Vi (jag och J) sov hemma hos E. Vi hade fan skit kul, best time ever! Sen när jag skulle gå hem så sa mamma att vi skulle ut och äta inne i stan på nån restaurang. Det tog typ en timme för oss att hitta en restaurang eftersom det inte fanns någon plats på dom flesta. Men sen, efter att gått runt en timme så bestämmde vi oss för att gå till restaurang Capri på Östermalm. Jag tog nån oxfilé´med potatis, gorgonzolasås och sallad. Det var faktiskt överraskande gott eftersom förra gången vi åt där blev vi ganska onöjda med maten vi fick in. Men som sagt, den här gången var den riktigt riktigt god!
I går sov jag, E och J över hemma hos E. Det var as kul! Vi kolla visserligen på århundradets sämsta film men annars var det kul! Filmen hette typ "vantage point" och handlar om en president som blir skjuten och så spolar dom tillbaka så att man får se hur en massa olika personer tog det och hur dom reagerade, skit tråkigt!
Men, tills nästa gång vet vi alla fall att vi inte ska se den filmen!
Tyvärr måste jag dra ju pussgurkor men jag lovar att skriva ett inlägg i morgon. SES!

Snart fredag!

Tjena bloggen! Snart är det helg, jippi! Gud det ska bli så skönt. Efter en jobbig skolvecka är det alltid skönt när helgen väl kommer. Jag menar du får tid till andra saker du känner för att hitta på, som att till exempel hänga lite med kompisarna å du inte har läxor att göra, verkligen vila ut dig så du kommer pigg och kry till skolan på måndag (inte för att jag längtar tills måndag så mycket men i alla fall, det är ju nåt du kan göra!). Eller varför inte passa på och spendera lite tid med pojkvännen om ni nu har nån?
Shit, jag låter som nån himla journalist på en tidning som skriver "veckans helgtips" eller något, tro mig, aldrig mer ;)
I morgon kommer äntligen S tillbaka till skolan efter att ha varit sjuk i typ en och en halv vecka eller nåt, gud va jag längata efter honom! Vi har typ inte träffats på en och en halv vecka (haha, det kanske itne låter som så mycket men tro mig, det känns som mycket mer!). Just det, imorgon ska jag ju också sova över med J och E så jag kommer typ inte hinna skriva något inlägg när jag kommer hem, jag kan eventuellt skriva något litet snabb-inlägg innan jag drar till skolan i morgon men jag tror tyvärr inte jag hinner det heller så jag får helt enkelt skriva ett inlägg på lörag när jag kommer hem. Då har jag säkert mycket att berätta om!
Jaa, nu har jag nog skrivit om det mesta (tyvärr) men som sagt, om jag hinner så skriver jag något i morgon bitti.

WITH LOVE, E

P.S. snälla ni som nu läser min blogg, skriv hemskt hemskt gärna en kommentar om vad ni tycker om bloggen och om det är något ni tycker jag måste förbättra. Det skulle vara till så mycket hjälp!

Torsdag

Hej bloggen! Kollade nyss in statistiken för antalet besökare min blogg har och det är väll intenågot att hurra för..
Nu hade jag typ 1 läsare och igår hade jag ca 17 (lite skillnad va?) emndet är ju inte så många som vet om att den här bloggen existerar så, ja. Det lilla problemet är kommentarerna. Jag skulle super duper gärna vilja att ni som läst den, efter att ni läst den, skriva en liten kommentar om vad just DU tycker om bloggen. Är det något jag ska tabort eller förändra? Det är ganska skönt att få höra det av någon annan än dom man känner.
Dagen har inte varit så speciell, har avrit i skolan helt enkelt! I morgon ska jag, "J" och "E" sova över hos "E". Gu va jag längtar! Men jag måste typ gå nu så det här blev ett ganska kort inlägg. Vi hörs!

Home sweet home!

Tjenixen! Kom precis hem från cheerleadingen. Vi hade en träning för "alla", både vi som varit med innan och dom nya (med andra ord dom som vill vara med!). Vi ska tydligen ha en uttagning för dom som vill vara med i år och vi ska vara "jury", kul va ;) ? Men nog om det, jag hade ju skoldag också och den var.. inget speciell (ovanligt eller vad säger ni?). Vi hade som sagt lektioner, vi slutade redan vid 13.25 och cheerleadingen började vid 15.00 så jag åkte en stund till centrum med bästa vännerna "J" och "D". Det va sådär, vi gjorde inte precis det vi skulle göra men ganska kul va det. Vi gick i lite affärer och kolla lite, det var typ allt vi gjorde.
Stackars "S" är fortfarnde sjuk (han har varit det i typ en vecka nu, stackare!). I morgon är det typ min senaste dag, jag minns inte när vi slutar, någon gång vid tre är det typ. Ååå, vi har gympa också. Är inget stort fan av gympa men vill man vara fin (hålla sig i from vill säga) måste man lida pin så det är bara att bita ihop och kämpa!
Vi får se om jag är med i morgon, har känt lite i halsen idag och så är jag förkyld också, men men..
Ska nog gå och ringa "S" nu och kolla hur han mår, kommer snart!

Nehe, han svara inte. Kanske han ligger och sover? Ä, jag vet inte jag får prova att ringa honom lite senare helt enkelt :) !
Haha, som ni märkt kanske inte det här är ett av mina bästa inlägg jag menar jag har inte bloggat så länge och det är lite rörigt just nu. Men som sagt, jag har bett er kommentera efter att ni läst bloggen och snälla, va inte rädda för att säga/skriva vad ni tycker, jag tål lite kritik!

Ska dra nu, hasta luego!

Vad ska man hitta på..

Tjena bloggen! Sitter och funderar på vad det är jag vill/måste köpa när jag åker och shoppar nästa gång. Vill ni veta? Aja, här kommer i alla fall en liten lista över dom sakerna:
>Rutig oversized skjorta, gärna i någon cool färg som typ blått eller rött
>Nya jeans, typ ett par blå stuprör (använder det så mycket så det skadar inte om jag inskaffar ett par till!)
>Filmen "27 dresses", någon som sett den? Undrar om den är så bra som min kompis sa?
>Ett par strumpbyxor i nån häftig färg, vad sägs som lila?
>Några linnen att ha under tröjor och till tights/strumpbyxor i färgerna vitt, svart, lila och blått (eventuellt rött)
>En mjukglass från Donken med chokladsås (om det nu räknas för gott är det i alla fall!)
Nå vad sägs? Låter det som en bra lista? Kanske det kanske ;)
Men nu ska vi typ åka och hämta mat (pappa ska bort på middag och mamma har jobbat så mycket att hon inte orkar laga mat!) Det blir förmodligen Burger King eller Taco Bar (då väljer jag nog Taco Bar). Och med detta avslutar jag för den här gången, puss på er!


Flip or flop?

Hejsan bloggen! Satt nyss och kollade igenom en skvallerblaska. Har ni sett Victoria Beckhams nya klipp? Faktiskt riktigt snyggt enligt mig, hon passar i det. Undrar hur hon fick för sig att bara klippa det SÅ kort helt plötsligt? Aja, snyggt var det i alla fall ;)                                                                                                                                               


Fröken Beckhams nya kort frilla, vad tycks?
P.S. ni som läser min blogg, kommentera gärna efter det att ni läst den! 

Tisdag

Hej bloggen! Kom hem från plugget för ungefär en timme sen, slutade nämligen klockan 2 idag. Skönt (ännu skönare i morgon eftersom jag slutar vid klockan halv två, men jag har typ cheerleading efter skolan i morgon så jag får inte gå hem förräns den slutar).
Idag hade vi matte prov och deadline för engelska läxan. Matte provet kändes ganska bra, lite svårt men det går säkert bra! Och engelska läxan var fin och färdig för inlämning idag :) allt klart i tid med andra ord, skönt skönt! 
Men, det var väll i princip det som hänt mig idag. Skriver mer lite senare, puss! 

Hello!

Hur mås det? Jag mår toppen. Har precis gjort klart engelska läxan, tog ganska låg tid men blev nu äntligen klar! Men tyvärr så är det inte den ända läxan jag har tills i morgon, vi har matte prov också. Det är visserligen inte så svårt men det är aldrig roligt att göra läxan! "J" földe med mig hem en stund idag för att vi bestämmt oss för att göra läxor,  gissa hur det gick? Nja, inte så bra med andra ord. Vi satt mest och skrattade åt dom dumma och knäppa sakerna vi gjorde. Får se hur det går för oss på provet i morgon, det blir kul att se!
Jag får väll läsa igenom lite i morgon bitti innan jag åker, kanske hinner jag till och med kolla igenom innan själva provet är? Aja, vi får se. Håll tummarna ;)
Är ganska trött nu så jag går väll snart och myser ner mig bland mitt gosiga täcke och sätter på TVn en stund. Blir väll antagligen vänner, jag menar hur många gånger man än ser dom så hittar man nästan alltid något nytt att skratta åt!
I morgon följer väll "S" med mig hem en stund också, kul eftersom vi inte kunde göra något idag...
Well, see ya babes!

Skola i morgon...

Hej bloggen! Nå, vad tycktes om önskelistan? Visst är klänningarna rena drömmen? Jag menar vem skulle inte göra vad som helst för att få en sådan klänning? Du kan visserligen inte ha dom i skolan men dom är grrrymt snygga att ha till festen eller vad tycker ni?
Jeansen var det inget fel på heller, dom gråa (eller vad det nu är för färg) tycker jag nog är snyggast, dom är väldigt snygga att ha tillsammans med en färgglad tröja och ett halsband. Dom andra (dom blåa med hög midja) är snygga till en oversized t-shirt. Men men, nu är det saker jag önskar mig inte saker jag har.
I morgon ska jag och "S" hitta på något efter skolan. Senare på kvällen har vår skola någon himla föreläsning. Tonågringar och Alkohol heter den tydligen. Föräldrarna får komma om dom vill men eleverna där emot måste komma. Och det är inte så väsrt tidigt heller, vi ska typ vara där 19.00 och så slutar det 20.45 och allt vi elever (eller studerande som vissa kallar det) ska göra är att titta på en film och lyssna på några gubbar som står och pratar, snark -.-
Idag har det inte varit så speciellt. Vi har åkt en runda och hållit på ute på balkongen (eller rättare sagt mamma och pappa har hållit på med balkongen medans jag och lillebrorsan suttit och slappat i soffan och kollat på TV)
Gjorde också klart engelska läxan tills på tisdag idag, plugga till matteprovet får jag göra i morgon, det orkar jag inte hålla på med nu ikväll. Just det, ni vet att min klass fotografering inte blev av eftersom fotografen stuckit? Mmm, nu ska vi tyligen ta foto den 29 september! Det är ju för tusan om en hel vecka, vem orkar vänta så himla länge för att bli fotograferad?? Aa inte jag i alla fall, men nu får jag helt enkelt vänta eftersom det var ända tiden/dagen fotografen kunde typ. Hmm, vad ska jag skriva om nu? Jag har skrivit om önskelistan, fotot, tonåringar och alkohol saken, "S", min dag m.m. Kanske är det dags att sluta för i kväll? Nja, det blir nog så. Jag får hitta på något nytt att sysselsätta mig med nu innan jag ska gå och lägga mig. Herrå!

Önskelistan

Hejsan bloggen! Här kommer den där "önskelistan" jag lovade er i mitt förra inlägg:

Betsey Johsnon:










Urban outfitters:





Topshop:



Monki:



Ja, det var väll det för den här gången. Kanske ska jag börja lägga in en önskelista i slutet av varje månad?


Tråkigt

Hej bloggen! Har inte så mycket blogglust just nu och inte heller så värst mycket att skriva om. Kanske lägger in en "månadens önskelista" med bilder på kläder jag gärna skulle gå runt i lite senare. Vi får se!

Hej då!

Lördag

Hej bloggen!
Hur mår ni alla? -jag mår bra om ni undrar. Sitter och har lite tråkigt just nu men jag kommer säkert på något roligt att göra snart!
I går kom ju "R" hem till mig för att vi skulle sova över, shit va tråkigt vi hade, ni vill inte ens veta...
Nej, jag skojja bara. Vi (jag i alla fall) hade typ den bästa kvällen på länge! Vi skrattade i princip hela tiden :)
Sen idag åkte vi till centrum en stund för min mamma sagt till mig att det var en modevisning där idag, men det var det inte. Den var tydligen inte föräns nästa helg, så vi får väll dra oss ner då istället :) (lovar att ta lite bilder, den kanske inte är så speciell men i alla fall).
Åååå, jag är själv ganska nöjd  med hur jag skriver bloggen men mina kompisar "gnäller" på en sak. Brist på bilder. Dom vill med andra ord att jag lägger in lite mer bilder så att det blir roligare att läsa. Vad tycker ni? Är det roligare att läsa om bloggaren lägger in mer bilder på sig själv eller annat?
I och för sig är det ju ganska kul att titta på bilder medans man läser men jag vet inte, vi får se!
Nu ska jag snart äta så jag avlsutar för ikväll och återkommer i morgon, nej jag skojjar bara! Vi hörs lite senare!

Ciao!

"Rekord" (!)

Hej bloggen! En liten "glad nyhet" bara. Kollade just min statestik över läsare och gissa vad? Det är ett nytt rekord, hela 19 personer har läst bloggen under dom 3 senaste dagarna! Härligt va? En sak bara, snälla, skriv gärna en liten kommentar om vad du tycker om bloggen. Är det något speciellt du gillar med den eller något du tycker jag ska ändra? Så som sagt, skriv en rad eller två! :)

Ciao!

Torsdag

Tja bloggen! Kom för en stund sen hem från skolan. Vi skulle ju haft skolfotografering idag men blev det något av det? NEJ! Fotografen hade gått hem innan i skulle fotas. Men tänk er, nästan hela NO lektionen fick vi till att göra oss i ordning och fika och så när vi ska fotas, ja då är fotografen inte där!? Shit vad alla blev sura, speciellt tjejerna som hade ansträngt sig mycket för att se bra ut på bilden.
Lektionerna var annars inte så speciella, dom var i princip helt vanliga.. Ååå va skönt att det äntligen är fredag i morgon!
Dels för att det är helg när skolan slutat och dels för att "R" ska sova över hos mig :)
I morgon i skolan (på mentor time) har vi fika, man får baka om man vill men jag vet inte om jag hinner göra det, i sånna fall bakar jag nog bara en satts chokladmuffins, mmmm!
Har fortfarnade inte börjat träna inför proven nästa vecka, HJÄLP! Jag måste verkligen börja med det så jag inte får "underkänt" eller vad man nu ska kalla det :S
Men, tillbaka till imorgon (fredag). Det ska verkligen bli kul att sova över med "R", har aldrig sovit över med henne men kul blir det säkert! Vad ska ni göra i morgon?
Har märkt att vissa bloggare har en fråge stund efter några månader, va tycker ni? Är det något man borde ha??
Aja, får väll ta och tänka över saken så får vi se vad som händer, kanske kanske inte som sagt ;)
Måste dra nu, puss på er alla!

I'm walking on sunshine (?)

Tjena bloggen! Kom precis hem efter att gått hem från skolan, kom hem lite sent eftersom vi hade möte med cheerleading gruppen (eller vad man nu ska kalla det?) och det tog som sagt lite tid..
Men nu är jag äntligen hemma efter att gåt i kyla hem från skolan! Skolan har varit vanlig, vi slutade ganska tidigt men det var inget speciellt som hände under lektionerna. Vi hade engelska, matte, so och bild idag (vi fick också veta att vår bildlärare/mentor för halva klassen, ska sluta, bara sådär typ, konstigt eller vad?) Har dans ikväll men jag kan tyvärr inte gå eftersom jag inte kan ta mig dit, men som tur var så har jag några kompisar att fråga om vi nu lärt oss några nya "moves". När jag skrivit klart måste jag göra lite läxor (funderar också på att ändra utseende på blogggen, va tycker ni?). T.ex. har jag en science labraport att göra tills i morgon, so är jag redan klar med, jag måste också börja plugga till proven vi har änsta vecka. Det är ett i matte och ett i svenska, kul eller vad säger ni? Nja, knappats :$
Ååå vad gott, nu kom borosan och mormor hem med pasta, mmmmm! jag beställde en pasta med ost på och den är verkligen så god. Den heter typ Fettuccine Colombo (det är typ italienska så jag vet inte vad det betyder..)
Men nu måste jag äta och göra lite homework, PUSSOKRAM!


Läxor, läxor, läxor....

Hej bloggen! En läxa (av flera stycken) är nu avklarad! Blev precis klar med SO-läxan, puh, va skönt att äntligen bli klar med den (vi skulle svara på 28 frågor om jordens inre och yttre) och så äntligen är jag färdig! Då har jag tid för lite annat, i alla fall en stund.. Sen har jag NO, matte och svenska att plugga. Kul va? Hah, no, I don't think sooo ;)
Orkar inte skriva så mycket nu ikväll, är ganska trött (därav det att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva) så jag ska nog ta och avsluta det här inlägget nu. Puss på er!

God kväll!

Vad gör ni allaihopa? Själv sitter jag och väntar på ett "viktigt" sms från en kompis, eller nej det gör jag egentligen inte men vi säger att jag gör det ;)
Gud, för en stund sen trodde jag verkligen att världen (i alla fall min) skulle gå under. Jag hade precis pratat klart med min kompis i telefon (viktigt samtal, som vanligt) och när jag kommer in till rummet där b.la. min mamma och pappa så säger min pappa helt plötsligt:
"Hörru, du håller väll reda på din mobilräkning och hur mycket du har ringt och smsat för?". Jag blev helt chockad men svarade sedan med en svag och "orolig" röst:
"neeeej, borde jag det??? eller?". Svaret på min fråga var:"Aa det borde du nog eftersom jag inte känner för att betala men räkning på 1000kr bara för att du suttit och babblat i telefon med dina kompisar ;)". Och mitt bästa och sista svar: "Okej då, jag lovar att skärpa mig när det gäller mobilen, okej?", och sen dess har det varit tyst om det :)

Ååå, jag vet att det bara är måndag idag men gud va jag längtar till fredag! Då ska "R" och jag sova över hemma hos mig :) roligt roligt, vi ska förmodligen titta på film, snacka, titta på ännu en film, snacka lite mer och äta godis som dom äkta gottegrisar vi är!

Nu ska jag stänga av datorn för ikväll och krypa ner i sängen och sätta "Vänner". Dom är verkligen super bra! Även om man redan sett alla avsnitt i varenda säsong så tröttnar man licksom aldrig på dom, man hittar alltid något nytt att skratta åt :)

Ciao!



Gamla goa gänget, eller vad säger  ni?

Tjena!

Hur mår ni alla? Själv mår man toppen :) Kom precis hem efter en stund i centrum med några kompisar (och "S") vilket va lite sådär eftersom jag och "S" typ höll på hela tiden, vi va typ skit sura på varann hela tiden och gnällde på varann, eller med andra ord var det jag som var sur på honom och jag som gnällde på honom så, aa, det var det som hände där nere helt enkelt (vi är vänner nu igen så att alla vet det!)
Idag i skolan var det tyst eftersom det hänt en sak som berör nästan hela klassen (vad som hänt tänker jag inte berätta). Ungefär dom första två-tre lektionerna var klassen nästan helt tyst (vilket lärarna säkert tyckte va skönt eftersom vi är den klassen som typ brukar prata mest under lektionerna). Just det, måste snart ringa "R", vi funderar på att sova över på ¨fredag, funny funny :) Och så måste jag få tag på "S" också för att kolla så vi verkligen ska göra något på torsdag så han inte bara sa att vi kunde göra något då så jag inte skulle sluta tjata om hur sur jag var för att han sagt att han "tyvärr" inte kunde göra något idag (det var dels därför jag blev skit sur på honom i centrum idag och dels också för att han dissa mig hela tiden!)
Ååååå, jag vet inte va jag ska hitta på, snart måste jag också läsa lite science (jag ska tydligen läsa två sidor om "Physics-Time and Movement", låter kul va?) Men sluta skriva mitt inlägg nu tänker jag inte göra, om jag nu inte kommer upp med nåt att skriva om, då måste jag nog tyvärr sluta skriva för idag :(
Kanske kan jag berätta vilka mina favorit filmer är? Eller? Litle konstigt låter det att bara göra det så här i ett inlägg men jag vill skriva ett så långt inlägg som möjligt så det är lika bra att jag skriver om det som poppar upp ur i mitt huvud, eller vad säger ni?

1. Favvo filmen just nu är nog-"Hitch"-jag har sett den många gånger men den är lika bra varje gång man ser den!
2. Tvåa ligger nog-"Legally blonde 2"- Det är nästan samma som gäller med den som med ettan men enligt mig är ettan mycket roligare!
3. På tredje (och sista) plats hittar ni-"Legally blonde"-lika rolig varje gång men håller inte riktigt måttet :)

Så, det var min topp 3 över filmer jag gillar just nu! Vilka filmer finns på er topp 3? Skriv en kommentar och berätta vettja!
Well, nu ska jag nog sluta, ganska lågt blev nog inlägget i alla fall :)

PUSSOKRAM!

Söndag

Hej bloggen! Har inte kunnat skriva p.g.a av att jag haft liet fullt upp nu under helgen (med vad är hemligt). När jag loggade in nu kollade jag om jag fått nån kommentar, och n hade jag minsann fått, från Louise. Hon tror tydligen inte på att jag måste ha min lillebrorsas byxor eftersom mina har blivit förstora nu under sommaren, men jag lovar, det är sant upp till 100%! Haha, det kan låta lite konstigt men så är läget ;)
Annars har det inte hänt så mycket, i Fredags var jag på fest hos Issa, väldigt roligt :) sen sov julia över och det var lika kul det! Men nu måste jag sluta, lillebrorsan ropar, PUSSOKRAM!

Studiedag! :)

Hejsan bloggen! Idag har vi studiedag, JIPPI! Jag vet ännu inte riktigt vad jag ska göra, men det lutar åt att dra ned mamma till centrum för att höstshoppa lite, och tro mig, gör vi det är ett par nya jeans ett måste (lillebrorsan börjar tröttna på att jag tar hans byxor hela tiden eftersom mina är förstora)! I sånna fall blir det nog ett/två par "Cheap Monday", det är typ mitt favorit märke, dom  är alltid lika sköna att ha på sig och alltid minst lika snygga också ;). Vilka är era favorit märken?
Hade nytt rekord på läsare igår, "hela" 13 stycken har läst in blogg! Okej så många är det inte, men det är i alla fall nytt rekord för mig, kul! :) Ååå, som min kompis sa så måste jag nog skärpa mig lite när det gäller bilder och börja lägga in lite dagens outfits och så, kanske blir det roligare att läsa då? Jag vet inte, men jag lovar att idag lägger jag in en bild på dagens outfit, vad jag köpte och på vad jag ska ha på mig på festen i kväll!
Mmm, åt just världens godaste frukost, nybakat bröd, rostat med bara smör och ett glas mjölk. Åååå så gott det va!
Men, nu ropar mamma, hon behöver säkert hjälp med att ta ner sakerna från vinden. Jag får väll erbjuda lite hjälp...

Hasta luego!

"E"

Jag är fri! (för en dag i alla fall)

Hejhej bloggen! Har inte hunnit skriva under dom två (tror jag) senaste dagar p.g.a mycket läxor. Eller nja, det var typ två läxor (science och so) men science läxan var ganska svår om jag får lov att erkänna. Vi hade mätt längden och bredden i vårt klassrum för att sedan räkna ut arean och skriva en så kallad Labrapport. Först skrev jag och Valleri en men den var ttydligen inte bra så då fick vi skriva om den. När jag hade skrivit klart den andra (för Valleri va sjuk) så visade jag den för min pappa, och så säger han att jag måste ändra den också, gissa om jag blev förbannad! Licksom där har man suttit i nästan en timme och skrivit på en ny Labrapport och så kommer ens pappa och säger att du måste ändra den också, då vill man helt enkelt bara lägga sig ner och dö. Men det gjorde jag inte, hur mycket jag än ville så bet jag tillslut ihop och fortsatte med rapporten, den blev tillslut ca 3 sidor lång. I går (tror jag det va om jag minns rätt) så fyllde Isabelle 13år, så det är väll bara till att säga grattis i efterskott, hoppas du hade en underbar dag! Vi tjejer i klassen hade i alla fall kul när vi skulle sjunga för dig i matsalen, du skulle sett hur röd du blev :) men erkänn, lite kul va det väll allt?
Idag var skolan som vanligt, med andra ord tråkig. Förutom på gympan. Haha, jag var visserligen inte med men det var minst lika kul att titta på, tro mig!
Det var två killar i min klass (mer kända som Daniel och Chrisse) som skulle värma upp tillsammans med resten av klassen, man skulle typ göra någon parövning och då skulle dom två så klart vara tillsammans. Det blir nog lite svårt att förklara hur övningen gick till, men jag ska försöka att förklara så gott som det går!
Nå, som sagt så skulle då Daniel och Chrisse göra övningen tillsammans och övningen gick ut på att den ene skulle lägga sig ner och ha armarna upp mot taket, sen skulle den personen ta den andres fötter och så skulle den andra "lägga" sig i samma position fast "upp och ner" och med huvudet mot andra hållet och sen skulle dom göra ermhävningar tillsammans på något konstigt sätt. behöver jag ens berätta hur korkade Daniel och Chrisse såg ut när dom båda tillslut låg som en hög tillsammans på golvet eller kan ni tänka er det framför er? För seriöst, dom såg verkligen helt utblåsta ut där dom låg där, hahaha, det glömmer jag nog aldrig :)
Så det var väll lite om min dag, nu sitter jag och bloggar, tittar på TV och kollar på mamma och mormor som håller på att röja bort från bilden, det är faktiskt ganska kul, dom har bland annat hittat en av mina första små baddräkter (jag kan försöka lägga in en bild på den lite senare om ni önskar). Den är verkligen sååå himla söt! Den är typ gul med blommor i lite olika färger på. Just det, Emma ringde nyss också och sa att det var nån kille som typ förföljt henne, jag frågade henne om han satt bakom henne på bussen men då skrek hon i luren: "MEN SHIT DET KAN JAG JU INTE KOLLA, TÄNKT OM HAN KÄNNER IGEN MIG OCH BÖRJAR PRATA MED MIG!?". Det läskiga var nog att han redan visste vad hon hette, shit jag skulle fått panik.
Men nu måste jag gå, vi ska hämta mat nu tror jag eftersom pappa kommer sent och mamma inte orkar laga mat.

-PuSSAR, "E"

Hooola!

Hejhej! Ååå, jag både älskar och hatar måndagar. Dels för att det är den dagen då jag inte börjar förens klockan 9.00 så jag får som morgon och också är det ju det där lilla "hatet" med måndagar, att jag tyvärr inte slutar föräns klockan 14.50 (det kanske inte låter så sent för vissa av er men för mig känns det ganska sent, jag har viserligen en senare dag men men) Just det, måste snart göra engelska läxan också. Vi ska ställa 6 frågor till våra föräldrar om saker vi vill ha reda på om oss när vi var yngre eftersom vi lite senare ska skriva en så kallad "självbiografi" fast på engelska. Varför förstår jag inte, jag menar vi är bara 13 bast så vi har inte så mycket att skriva om... Men nu är det det vår lärare sagt att vi ska göra så då får vi väll göra det (man får väll "förlänga" det lite genom att skriva mer om alla saker du har att berätta).
Sitter också och äter en underbart god chokladmuffin min lillebror bakat idag, verkligen, den är så god att det nästan känns som om den smällter i munnen! Mmmmm... Idag fick jag också reda på att jag har studiedag på fredag, JIPPI! Jag vet inte vad jag ska göra då men något kul ska jag minsann göra!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som gäller (förutom att gå till skolan). Kanske ska jag va med "S", kanske åker jag till centrum vi får helt enkelt se! En sak är säker, nu i veckan måste jag verkligen köpa ett par nya jeans (eller två!) eftersom alla mina jeans blivit för stora. Lillebrorsan röstar nog också för att jag ska skaffa mig ett par nya jeans så jag slipper låna hans jeans hela tiden, hehe =) 
Åååå va tråkigt jag har, jag måste i och för sig göra läxan så helt sysslolös är jag ju inte. Well, I´m off!

Snabb inlägg

Hejsan bloggen!
Har inte skrivit på dom senaste dagarna (mest p.g.a att mina föräldrar varit bortresta så minn mormor har vaktat oss och också det att jag inte haft något att skriva om). I morgon är det skolan som gäller (börjar som vanligt klockan 9.00, skönt) och efter skolan ska jag väll försöka få med mig mamma till centrum för att shoppa lite (får allt se hur det går!). Nu ska jag nog gå och lägga mig, jag är helt slutkörd (varför vet jag inte?) men jag skriver någon rad när jag kommer hem från skolan i morgon.

God natt!

Dancing queen!

Tjo bloggen! Kom nyss hem från min dans lektion (andra gången faktiskt, asså den här terminen). Det är verkligen kul att dansa så jag rekommenderar det (jag menar fick jag "E" att dansa så kan jag nog få er att göra det med)!
Skoldagen var ganska kort idag (slutade redan klockan 13.25, min tidigaste dag!) men kanske inte den roligaste.
Aja, nu ska jag titta på IDOL (det är så kul att se dom som kommer dit och som verkligen gör bort sig TOTALT inför juryn)

Vi hörs!

Myspys!

Hej bloggen! Skoldagen var faktiskt rätt så okej idag (det va i alla fall inte så tråkigt att jag skulle somna). Svenska lektionen var roligast efter som vi hade vår förra engelska lärare som vikarie. Hon försökte prata svenska men sen gav hon upp och började prata lite mer engelska istället. Dom första 30min läste vi och jobbade i böckerna och dom andra 30min lekte vi lite lekar :)
Sen hade jag väll lite tråkigare när jag slutat eftersom jag fick följa med "S", "I", "C" och "F" (alla fyra killar) till centrum en stund innan jag och "S" bestämde oss för att åka hem till mig. Vi gjorde det gamla vanliga (med andra ord, vi tittade påå film och mysade!). Men som alltid så blev han hämtad för en stund sen av sin pappa och nu sitter jag här och bloggar, för mig själv i mörkret och funderar på varför just jag är så ensam...
Hahaha, nä jag skojja bara! :) well, nu ska mamma snart på utvecklingssamtal på lillebrorsans skola så det är nog dags för mig att avrunda här också.

C-ya later!

Måndag

Hej bloggen! Kom precis hem från Centrum där jag gick en stund med "E", "I", "F" och "S". Men sen så behövde dom åka hem så jag fick gå en stund ensam innan jag själv bestämde mig för att ta bussen hem.
Så här sitter jag nu och klor framför datorn, lika kul som vanligt :) Eller så tråkigt är det inte, men alla tycker väll det är lite tråkigt när man inte har så många läsare (vikket jag tyvärr inte har eftersom så många inte vet om att jag har en blogg)
Men men, ni som läser den kanske kan berätta för dom ni känner om den? I alla fall kan väll ni som tycker den är bra göra det :) I skolan idag så hade vi vanliga lektioner med våra vanliga lärare i våra vanliga klass rum, till lunch va det nån (äcklig) soppa som dom sa att det va morötter i men jag vet inte vad jag ska tro, den såg i alla fall inte god ut.
Det var väll lite kort om min dag, skriver nytt inlägg i morgon innan skolan om jag hinner.

Catch ya later babes!

Vad håller jag på med!?

Hejsan bloggen! Vad håller jag på med egentligen? Jag börjar klockan 9.00 och sitter nu här och bloggar medans jag hade kunnat ligga kvar i sängen tills i alla fall 8.00?? Aja, gjort är gjort :)
Dagens outfit är inte så spec, jag har bara på mig ett par jeans från cheap monday och en t-shirt från gina tricot.'
Jag vet inte va jag ska ha för skolväska idag eftersom jag gillar att byta väska ganska ofta men det löser sig nog, det är bara att börja kolla igenom vilka väskor jag har :)
Nu måste jag äta frukost och sen ska jag till skolan så jag får väll skriva ett nytt inlägg när jag kommer hem!

Kram "E"

RSS 2.0