Grattis på 1-års dagen!

Idag fyller bloggen hela 1-år! Kan ni tänka er att det redan gått ett helt, 365 dagar långt, år sedan jag startade den här bloggen? Är dock inte så värst säker på att det var just det här datumet men att det var under Juli är jag 100% säker på ;-)

Är verkligen kul att hålla på med bloggen och har absolut inte planerat att lägga av, i alla fall inte pga brist på läsare, för vem vet? Kanske ändrar det sig någon gång..
Men några läsare har jag minsann haft och er vill jag tacka för att ni tagit er tid till att titta in här lite då och då, keep up the good work people!

Och med detta avslutar jag för den här gången och så håller jag både tummar och stortår och hoppas att det kommande blogg året kommer bli lika kul och lyckat som det förra och att ni läsare fortsätter att följa mig här på bloggen! 
 
Love, E



>Tur och Retur<

Tjena!

Då va man hemma igen efter några dagar ute på det stora blå. Har varit några blåsiga och gråa men ändå helt underbara dagar spenderade i det närliggande grannlandet Danmark där vi bland annat passade på att besöka Tivoli, Amalienborgden lille havfrue och Magasin du Nord (vilket är som NK här i Sverige) där det för min del blev ett par nya svarta byxor i harems modell (bild på dom kommer inom kort) som jag verkligen är jätte nöjd med då man kan bära dom vid vilket tillfälle som helst, dvs så länge man matchar dom rätt ;-)
Sen, ganska tidigt imorse, bar det av hem till syd Sverige för att göra i ordning lite här hemma innan släkten landar här hemma lite senare i veckan.

Och med det avslutar jag för den här gången för att försöka ta mig upp till rummet och ta tag i att städa upp efter det så kallade bombnedslaget som ägde rum några timmar innan det bar av till Spanien. Återstår att se om jag överlever det hela eller inte. Wish me luck!

Semesterfeber - nej, spansk hetta!

Buenos dias people!
Då va man, efter fyra långa veckors semester i det heta och mesta dels torra Spanien, tillbaka i det lika gröna (men lite kyligare) sommar Sverige! Va verkligen en riktigt härlig semester med familjen innehållande allting från glass ätande ute i den starkt skinande solen till lite mindre roligare saker som t.ex. fåglar i håret (ja, det är sant) och brännmaneter.
Och så var det ju det där med värmen också. Fy tusan va varmt det va! Kan garantera er alla att det va över 30 grader varenda eviga dag. Försök att tänka er den värmen utan aircondition i huset! H-O-T
Men som sagt, var ändå en riktigt härlig semester som jag absolut kan tänka mig att göra om någon gång i framtiden.

Fast självklart var det lika skönt att komma hem till den helt underbara svenska sommaren som väntade mig här i Skåne. Som jag, under semestern, saknade allt som har med Sverige att göra. Det vill säga, även om IKEA's avdelning med svensk mat var ganska inbjudande.

Idag var det en tripp till Malmö som gällde för att köpa några grejor till båten (typ sjökort, nya flytvästar och så lite annat).
Sedan blev det en härlig sommar lunch på en restaurang en liten bit från där vi bor. Blev för min del några rökta räkor till förrätt, hälleflundra filé till varmrätt och hallon med citronsorbet till dessert. Sjukt gott var det!
Resten av dagen spenderas hemma vid poolen med familjen, böst att passa på nu medans man har dom alla samlade under hela veckan! Ha det gött //E


RSS 2.0