Blekinge

Hej igen hörrni! Va ett tag sen jag bloggade nu men jag har ärligt talat inte haft tid med det.
Först var det ju en fem timmar lång bilresa ner till kusinerna och mormor i Blekinge som väntade och när jag väll kom ner så hade jag varken dator eller internet, förrens nu, när jag kom till kusinerna. Mormor har ju ingen dator så därifrån var det ju lite svårt att blogga men jag hade roligt i alla fall! Vi gick bland annat in till min mormors granne som har en kennel och kollade på hennes valpar. Super söta var dom (men väldigt tunga) och jag tog massor med bilder (lägger eventuellt in några i ett senare inlägg). Men i alla fall, jag och lillbrorsan sov över hos mormor en natt i väntan på mamma och pappa som kom idag (en dag senare än vi som åkte ner med farmor och farfar). När mamma och pappa kommit bar det av in till kussarna där jag nu sitter framför datorn och skriver. Något mer har ag nog faktiskt inte att berätta just nu. Skriver nog ett nytt inlägg imorgon igen. Ha det bra! //E

YouTube

God morgon hörrni! Klockan är halv elva och jag har varit uppe i cirka en halvtimme. Blev en liten sovmorgon idag trotts allt! Till frukost blev det en skål med Kellogs special K som jag under dom senste dagarna blivit helt förälskad i (hade dom till och med som film godis för någon dag sedan, super goda är dom =)
Vad jag ska hitta på under dagen vet jag inte, kanske blir det till att bila ner till kussarna eller så blir det till att stanna hemma och kolla på ännu en film man redan sett flera gånger och kan helt utan till. Hoppas på det där med kussarna men det beror ju på (som sagt i mitt förra inlägg, tror jag?) om pappas bil är färdig för hämtnig hos service killarna (eller var den nu är). Men vi får se! Blir i alla fall en hel del bloggning om jag inte åker till kussarna, det kan jag garantera!

Aja, just nu sitter jag i soffan med värlens största dunder förkylning och klyssnar på lite olika låtar på YouTube. Vissa är riktigt bra och andra.. Jaa, ni förstår säkert! Men nu måste jag kila och så återstår det att se om det blir något mer inlägg under dom senaste timmarna (beror på om jag sitter i bilen eler inte). om itne så hörs vi lite senare ikväll. Hej då!

nyår med kussarna? hoppas det!

Go kväll! Det är söndag kväll och fortfarande ingen skola imorgon. Med andra ord, sovmorgon för min del! Ska blir skönt att (ännu en gång) få ligga kvar i sängen och bara slappa innan man bestämer sig för att "försöka" gå upp ur sängen för att äta frukost! Eller egentligen får vi se hur det blir med den där sovmorgonen. Vi ska eventuellt ner till kussarna för att fira nyår med dom men först måste pappa få tilbaka sin bil som varit på lagning och får han inte det så får vi väll stanna hemma. Men vi håller så klart tummarna för att den blir färdig så vi får träffa våra härliga kusiner!

Mamma och pappa sitter fortfarande och håller på med sofforna. Det verkar dock som om dom äntligen bestämt sigför vilken dom ska ha, nu återstår det bara att välja tyg till den och det mina kära vänner, blir inte så lätt!
Jag tyckte om soffan redan från början och vet redan vilket tyg jag tycker vi ska ha. Det är i bruna nyanser med ett mönster på stora rosor i mörkbrunt. Bakgrunden är lite ljusare så du ska se rosorna bättre! Jätte fint tycker jag det är =)
Aja, vi får vällan hoppas på att dom bestämmer sig så fort som möjligt för vill dom ha soffan i tid så får dom skynda lite (eftersom leveranstiden är ganska lång när det gäller möbler)!

Nehe, nu ska pappa tydligen ha datorn så jag får väll ta och avsluta för idag/ikväll men jag skriver igen i morgon bitti (om jag inte sitter i bilen, då hör jag av mig när jag är framme). Ha det bra så hörs vi snart! Hej då! //E

What's in Wat's out?

Hej igen! Hade tänkt börja med en Inne/Ute lista. Listan kommer uppdateras en gång varje månad och jag hoppas ni kommer njuta av den! Enjoy! //E

INNE under December:
♥ Hemmabakat
♥ Familjemys
♥ Nya filmer på vita duken
♥ Sofis Mode
♥ Lov

UTE under December:
♥ Ingen snö
♥ Ingen mobil
♥ Kompisar som reser iväg
♥ Att bara vara hemma
♥ Sjuka släktingar


s e x t i o.f y r a

Hej hallå! Har nu varit ute och provat några olika soffor. Kom hem för en stund sedan men har inte hunnit blogga förrens nu eftersom vi typ skulle äta direkt när vi kom innanför dörren, men nu är jag färdig och sitter här framför datorn med ostyrliga fingrar som bara längtat efter att få trycka på tangenterna!
Men i alla fall. Under dom två senaste dagarna har antalet läsare minskatt, mycket. Från cirka sextio stycken till fyra på bara två dagar. Inte så bra det inte. Undrar däröfr om det är någon av er (få) läsare som har något tips till att få fler läsare? Vet inte riktigt själv vad man ska göra så jag vore tacksam av att få lite "hjälp". Men nu ska jag nog pausa med bloggandet en liten stund, men jag åter kommer inom kort! Herrå! //E


furniture stores, here I come!

Nu är jag färdig! Har både bytt kläder, borstat tänderna och borstat håret. Helt klar! Har också hunnit fått reda på vad vi ska göra idag och som jag nämnde i mitt förra inlägg så blir det till att prova en hel drös med soffor nu under dagen. Ganska roligt är det men man blir (som sagt) trött på det efter ett tag! Men, det är väll bara till att bita ihop!
Nu måste jag kila, tror vi ska bege oss snart. Skriver några nya rader sen när jag kommer hem. Ha det bra! //E


Return to me

Guten morgen allihopa! Vaknade för ungefär en timme sen och har kollat på en film sedans dess. Return to me heter den och handlar om en kille vars fru dog i en bilolycka. "Samtidigt" som hon dog var det en tjej (i ungefär samma ålder som hans fru) som hade en hjärtsjukdom och behövde ett nytt hjärta, då fick hon hans döda frus hjärta.
Sen börjar dom två (killen vars fru dog och tjejen som fick hans frus hjärta) träffas. Längre har jag inte sett men ni förstår va? Haha, får hoppas det! Bra är den i alla fall, jag rekommenderar den verkligen!

Ja, vad ska jag då göra idag undrar ni nog? Jo, det är så att jag.. faktiskt inte har en blekaste aning om vad jag ska göra.
Mamma ville typ åka till någon möbel affär och kolla på soffor och lite annat. Låter ganska kul. Jag menar lite kul är det i början att provsitta alla soffor och fotöljer men sen blir det alltid tråkigare och tråkigare för varenda soffa man sitter i och tillslut, så vill man hellre prova sängar!
Men nu måste jag fortsätta kolla lite på filmen och sen göra mig i ordning. Skriver säkert ett nytt inlägg lite senare. Hej då!

en liten bild på dom två huvudrollerna i filmen Return to me

skaldjurs lunch á la farfar

Hej igen alla ni som faktiskt läser denna blogg! Här kommer det där inlägget jag lovade er för några timmar sedan!
Vad jag ska skriva om vet jag inte eftersom det inte hänt så mycket under dom senate timmarna men jag kommer garanterat hitta på någonting att skriva om. Lite kortfattat kan jag ju skriva om det lila som hänt under dom 2-4 timmar som gått. Vi har ätit en sen lunch på skaldjur som pappa och farfar åkte och köpte. Bland dessa skaldjur fanns både hummer och räkor. Farfar hade också köpt en créps med räkor, lök och lite annat i. Är själv inte så värst förtjust i créps överhuvudtaget men lillebrorsan, han åt minsann så man trodde han skulle sprängas! Efter en stunds lunchande med familjen sate jag mig ner vid datorn och kollade in lite olika bloggar. Ändrade också bakgrund på bloggen, snygg va? =)
Men i alla fall. Kollade som sagt in lite olika bloggar för att få både inspiration till mina kommande inlägg och några goda skratt (inte så att bloggarna är dåliga, tvärt om, dom är faktiskt både bra och roliga!).
Så där ja, då var väll det här inlägget färdigt. Får väll se om jag skriver ett nytt igen nu under kvällen (beror på om jag orkar eller inte, är ganska trött). Om inte så hörs vi imorgon! Enjoy! //E


11109876543210

Hejsan bloggen! Haha, har faktiskt fått en del kommentarer sen det där inlägget. Tack till er som tog er tid till att skriva en liten kommentar! Hade också nytt rekord på läsare igår, hela 58 stycken checkade in bloggen igår! Inte så lite eller hur?
Okej, det kanske inte är lika mycket läsare som typ Blondinbella och dom har men det är i alla fall över 50 =)

Vaknade vid tio idag. Super skönt var det att sova lite längre efter att ha vaknat klockan halv 9 varenda dag. Men i alla fall.
Det första jag gjorde när jag gick upp var att äta frukost. Det blev Special K (flingor) med mjölk. Världens godaste flingor, är helt kär i dom! Hade dom till och med som filmgodis igår när jag satt och kollade på SATC serien.
Påtal om SATC serien. Gud vilken skillnad det är på dom då och nu! Liksom inte (verkligen inte) samma snygga kläder, inte lika snyggt smink eller någonting! Verkligen verkligen stor skillnad! Men serien är självklart bra i alla fall.

Tro det eller ej men jag kom faktiskt hem för en 30 minuter sen. Jag och mamma tog ännu en svöng ner till centrum och mellandags rean. Hade lite ärenden att göra förstår ni. Skulle först och främst få ett larm borttaget på en tröja vi köpt till farmor (dom i affären hade glömt ta bort färglarmet). Sen skulle vi köpa kuvert och skrivarpappereftersom pappa behövde det och sen skulle vi kolla efter ett par skor till min kusin (vi tror att vi hittat dom men vi är inte 100 på att det är rätt). Tog också en liten titt i några klädaffärer men det blev inget. Fanns inte så mycket kul kvar efter det att ran började igår och inte idag (men ändå var det lååånga köer nästan överallt!).

Ja, det här var lite kortfattat om hur min dag sett ut så här långt. Har inte mycket mer att skriva om nu men jag skriver säkert (garanterat) ett nytt inlägg igen lite senare. HA det bra tills des! Många kramar, E


K OM ME N TA R ER !

Go kväll kära ni! Är så glad över att jag fått lite högre läsarsiffror (observeraatt jag dock inte har över 100)! Lite tråkigt är det däremot att nästan ingen skriver kommentarer. Skulle vara mycket roligt ifall ni som läser bloggen skriver en kommentar då och då. Håller tummarna för att ni verkligen börjar skriva lite fler kommentarer nu! Vi hörs snart igen! //E


Annandag Jul

Hejsan hoppsan bloggen! Fredag idag, känns faktiskt skönt även fast det är lov och man är ledig varenda eviga dag.
Idag började ju den så kallade mellandags rean i dom flesta affärerna och självklart tog jag och mamma en liten åktur till centrum för att kolla om vi kunde hitta något intressant. Och självklart gjorde vi det! Mamma hittade två tunikor och jag hittade två tjocktröjor och en lite längre svart (riktigt snygg) t-shirt man kan ha till både tights och jeans. Super nöjd är jag!
Köpte också en ny film. The love guru med Mike Myers som jag och lillebrorsan legat och kollat på. Riktigt rolig var den faktiskt! Lite knäpp humor men enligt min mamma är det den humorn som gäller för både mig och brorsan =)

Ikväll börjar Körslaget, äntligen! Tyckte det var jätte bra förra året så jag har verkligen längtat tills det börjar igen! Har dock inte riktig koll på vilka körledarna är, någon som vet? Berätta gärna i sånna fall!
Idag är det ju också Annandag jul. Inte så värst speciellt egentligen. Ville typ bara få det sagt (antar jag?).
Men nu hörrni, måste jag gå. Hade tänkt börja titta lite på 1:a CD:n i SATC-boxen jag fick i julklapp. Skriver igen lite senare. Hej då!

ABBA, that's the sound that makes me wanna dance!

Go kväll bloggen! Skulle ju, som jag nämnde i mitt förra inlägg, lägga in bilder på mina julklappar i det här inlägget men jag har tyvärr inte hunnit föra över dom till datorn så dom får vi se imorogn istället!
Sitter nu och kollar på ABBA-The Mamma Mia! story på TV3. Är ju själv ett litet ABBA fan så det här får man ju inte missa!
Om ni nu undrar vad den handlar om så handlar den om deras tid i rampljuset (hur dan den var och vad som hände) och hur idén om musikalen och filmen kom till. Har sett både musikalen här i Sverige och filmen (den har säkert många av er också sett). Tycker båda är tiktigt bra men filmen är nog faktiskt bäst, tycker lilla jag i alla fall =)
Har ni också sett båda? I sånna fall, vilken tycker ni är bäst?
Jaou, det var väll lite kort om det jag håller på med just nu. Skriver ett nytt inlägg igen fast kanske lite senare. Hej då! //E


My x-mas and x-mas presents!

Go morgon kära ni! Blev ju inget bloggande igår kväll så jag får väll ta och sammanfatta min julaftons kväll nu istället!
Det började ju såklart vid klockan 3 då alla kommit och han den där julvärden (kommer inte på vad han heter) tände ljuset. När vi kollat färdigt på Kalle Anka och allt annat så kom ju tomten (hehe) med lite presenter . Fick ett paket och i paket var det ett spel, tjejsnack heter det. Har aldrig hörttalas om det förut men det verkar roligt!
Men i alla fall. Sen när tomten hade gått så gick vi alla in och öppnade resten av paketen. Tycker själv bara jag fick bra presenter och alla var sånna jag hade önskat mig! Härligt härligt =)

Nu undrar ni säkert vad jag fick för presenter, eller hur? Jo. Ja fick följande presenter:
♥ Alla säsonger/avsnitt av SATC (sex and the city)
♥Två designade kuddar (det var typ någon designer som hade gjort trycket på dom) från åhlens
♥ Den gråa mjukisdräkten jag från Juicy Couture jag velat ha så länge
♥ Christina Aguileras nya parfym med tillhörande Body Lotion och Duschkräm
♥ En tavla med Audrey Hepburn
♥ En ny berlock till mitt armband
♥ Spelet tjejspel jag fick av tomten (hehe)
♥ En super fin borste i trä med blommor på

Så där ja. Det var mina presenter det. Vad fick ni för något? Just det, bilder på dom kommer i nästa inlägg! Nä, nu måste jag äta frukost. Skriver sen igen lite senare. Puss på er! //E

Julafton!

Hejsan hörrni! Idag är det julafton, äntligen! Men detta får mig inte att sluta blogga utan här kommer ett litet kort inlägg!
Idag är det som sagt julafton, som man längtat! Har inte öppnat presenterna än, det brukar vi alltid göra efter Kalle Anka.
Hoppas jag får några bra presenter. Önskade mig bland annat en mysdräckt från Juicy Couture i grått och pengar $.
Men nu måste jag kila hörrni. Kankse skriver ett nytt inlägg ikväll när allt är färdigt. Hoppas ni får en fortsatt trevlig jul! Kramar, E

God Jul!

Tjenixen bloggen och alla härliga bloggläsare! Ska visserligen inte gå ner och lägga mig i sängen ännu men det här blir nog dagens/Kvällens sista inlägg (och jag kommer nog itne blogga i morgon) så jag tänkte vara lite omtänksam och önska alla er härliga läsare en riktigt God Jul! Skriver kanske ett inlägg lite senare på kvällen när vi är färdiga med alla presenter och maten är uppäten (vilket den garanterat inte blir, kommer säkert räcka i flera veckor)!
Så hörrni, nu avslutar jag inlägget för den här gånngen och önskar er än en gång en riktigt God Jul! Pussar och kramar, E

GOD JUL!

Så ska det låta

Hej hallå kära bloggläsare! Vad hittar ni på? Själv sittar man och kollar på gamla inspelade avsnitt av Så ska det låta. Dels för att det inte fanns något annat att kolla på och dels för att det är ett bra program.
Ikväll blir det middag med min farbror och hans fru som kommer hem hit till oss om en liten stund. Har inte riktigt koll på vad vi ska äta men det blir garanterat gott (dvs om vi orkar äta någon stor middag ikväll efter vår dag i stan)!
Just det hörrni, imorgon är det ju julafton. Kul kul! Konstigt nog så längtar man alltid i början och vill att tiden ska gå fortare men efteråt så vill du att tiden ska spolas tillbaka så du får göra allt det där roliga en gång till. Förtstår inte varför, men nu är det ju så det är!
funderar på att göra en ny header till bloggen eftersom den förra inte blev så värst lyckad men vi får se! Funderar som sagt bara. Idag har jag hittills bara haft 15 läsare vilket är lite mindre än dom 37 jag hade igår. Gör egentligen inte så mycket att jag inte har så många utan det jag vill ha en kommentarer av er som läser. Ni vet, med tips om vad just NI tycker är bra med bloggen och om det kanske är något NI tycker jag ska förbättra. Enkla men bra tips het enkelt! Men nu ska jag ta och avsluta inlägget för den här gången. Vi hörs lite senare! Pusshej! //E

R I C H E

Dan före dopparedan har jag spenderat inne i Stockholm City. Närmare bestämt på restaurang Riche vid stureplan där jag och familjen åt en liten lunch tillsammans. Innan lunchen blev det en liten runda på stan där vi b.la. tog ett litet stopp vid NK där vi gick runt en stund och kollade. Hittade en super fin pälsjacka (tror ej den var äkta) från Juicy Couture i svart. Riktigt fin var den och super skön! Fick den dock inte men varför klaga? Det är ju julafton i morgon och vem vet vad man får i present? Ne hörrni, nu ska jag lägga mig lite i soffan och kolla på TV. Skriver ett nytt inlägg igen lite senare. Puss! //E

I still don't know what 2 do

Hej igen bloggen! Vet fortfarande inte vad jag ska hitta på idag eftersom ingen svarar när jag ställer frågan. Det ända jag gjort är att hjälpa farmor göra köttbullar genom att vara provsmakare. Super goda var dom/är dom!
Men men, kanske är det lika bra att börja göra sig i ordning nu. Ni vet, ifall ifall. Får väll se om jag skriver ett nytt inlägg lite senare, beror på om vi är hemma då eller inte. Annars skriver jag ett nytt igen när jag kommer hem. Hej då så länge! //E

dan före dopparedan

Go morron bloggen! Gick upp för cirka en halvtimme sen och har nyss ätit frukost. Blev bara en macka och ett glas Oboy.
På dagens "att göra"-lista står hittills inget speciellt. Hade i alla fall inte tänkt att sitta hemma hela långa dagen. Kanske blir det en tripp in till NK eller något? Aja, vi får väll se! Tänker som sagt inte vara hemma hela dagen!
Idag är det dan före dopparedan vilket betyder att i morgon är det julafton, aaaah! Som jag längtat efter att bara riva upp paketen under granen. Jul maten har jag väll inte längtat så värst mycket efter men den är ju ändå en del av julen.
Nu måste jag kila, ska kolla lite med päronen va hitta på idag, hej då! //E


what am I going to do?

Go kväll bloggen! Har nu än en gång satt mig här framför datorn får att skriva några rader. Har egentligen inte hänt något speciellt under dom senaste timmarna så jag har ju faktiskt ingenting att skriva om.
Mobilen är "ur funktion" så smsa kan jag inte göra, jag har ingen film att kolla på och jag har inget att blogga om. Den stora frågan i det hela är så klart: Vad ska jag göra? Kan i och för sig fråga farmor om hon vill köra ett parti kinaschack annars blir det nog till att spela Wii. En sak är i alla fall säker, det här blir dagens sista inlägg. Skriver självklart ett nytt inlägg i morgon bitti så fort jag piggnat till lite. God natt och ha en fortsatt trevlig kväll! //E

dan före dan före dopparedan

Hallå hallå! Fortfarande inga kommentarer om den nya deisgnen men man får väll hoppas på att dom kommer inom kort! Sitter just nu nerkrupen i soffan och kollar på film. Hitch heter den och är en komedi med Will Smith. Orkar inte berätta vad den handlar om men jag rekomenderar den starkt och den är perfekt för kvällar som den här, då det inte finns någonting annat att se på TV.

Idag är det ju faktiskt dan före dan före dopparedan och med andra ord bara 2 dagar kvar till julafton. Vill att tiden ska gå fortare men det konstiga är att när alla presenterna är öppnade så vill man spola tillbaka och göra det igen. Weird..
Jaa hörrni, nu ska jag fortsätta kolla på filmen. skriver ett nytt inlägg igen lite senare. Hej då! //E

n e w l o o k p e o p l e !

Hej igen bloggen! Så hörrni, vad tycks om bloggens nya "look"? Är själv ganska nöjd med den men det är alltid roligt att få höra vad ni tycker! Med andra ord: kommentera gärna! Pusshej! //E

ny header på gång!

Hej på er! Är nu äntligen klar med alla julklappar,skönt! Kom hem för en liten stund sedan och har inte hunnit mer än att byta om till myskläder. Mamma är uppe och handlar lite ingredienser vi behövde för att göra knäck. Vet inte riktigt om jag ska vara med och göra dom, är lite trött förstår ni. Men, att vara trött hindrar inte mig från att blogga inte!
Angående en ny (och bättre) header så jobbar jag så bra jag kan. Ska försöka göra klart den tills idag. Ni får gärna kommentera när den väll är uppe/dit satt. Ne, nu ska jag fortsätta lite med headern. Skriver igen när jag är färdig. Hej då!


2 0 0 - 6

Good morning bloggen! Dagen må inte va så himla speciell men det är minsann det här inlägget eftersom det är inlägg 200 som jag nu sitter och skriver. Kul va? Har alltså satt mig framför datorn 200 gånger för att skriva här. Och inte bara det, idag firar bloggen 6 månader också! Blir mycket att fira idag =)

Idag är det måndag men ingen skola eftersom det är jullov. Blev inte rikigt klar med julshoppingen igår så det blir nog en del springande i centrum idag också. Ska nog passa på att lämna in mobilen också, den har blivit lite mysko under dom senaste veckorna.

Men nu hörrni, måste jag nog avsluta. Har inte gjort mig i ordning ännu men jag skriver igen lite senare. Pusshej! //E


Let's light the fourth candle!

Go morgon bloggen! Har nu dragit mig upp ur sängen och satt mig framför datorn för att skriva lite. Förstår att det kanske inte är så många som läser min blogg men ni som gör det bör få någonting att läsa!
Idag är det söndag och 4:e advent. Blir nog en hel del bakande idag eftersom vi har en del att göra innan jul när det gäller just bakande. Vi måste ju till exempel göra ett pepparkakshus och en ny satts lussebullar. Eventuellt blir det också en bunt pepparkakor. Och knäcken får man ju absolut inte glömma. Haha, värst vikken godisgris jag var då!

Idag är det ju som sagt 4:e advent och 3 dagar kvar tills jag får öppna alla paketen (med andra ord, 3 dagar kvar till julafton) som ligger under granen och väntar. Ska ju fira julen med farmor och farfar så dom kommer nån gång idag, troligtvis nån gång under eftermiddagen. Blir kul att träffa dom igen eftersom vi inte träffas så värst mycket. Vilka blir era gäster nu till jul? Kanske blir det farmor och farfar för er också?

Under dagen blir det nog också en del julklapps köp gjorda eftersom vi inte hann färdigt med alla igår, är lite stressigt att köpa nu med bara 3 dagar kvar eftersom dom flesta sakerna man ska köpa blrjar ta slut i affärerna och så får dom inte in dom igen förrens efter jul. Inte så roligt om du sen inte vet vad du ska köpa istället.

Nehe hörrni, nu ska jag nog försöka få i mig lite frukost. Skriver självklart ett nytt inlägg lite senare. Hej då! //E


Glad sista (4:e) advent!

4 d a g a r g o t t f o l k !

Jaa hörrni, då var det lördag kväll. Dagen har inte varit så himla speciell, har varit ett tag i centrum med familjen och handlat lite julklappar (eller nja, kollat på julklappar om man nu ska vara mer exakt). Är ju faktiskt bara 4 korta dagar kvar till julafton och har därför lite "brottom" att köpa klart alla olika julklappar. Är kanske redan lite sent ute eftersom vissa av dom jag skulle köpt var slut och kanske inte skulle komma in igen innan jul men jag får väll hålla tummarna på att dom gör det! Är ni klara med eran julshopping ännu?

Farmor och farfar skulle ju (som jag skrev förut) kommit idag men eftersom farfar är lite förkyld. Istället kommer dom imorgon och då är det ju sista/fjärde advent och bara 3 dagar kvar till julafton. Längtar jätte mycket efter att få öppna alla oöppnade paket och presenter som bara ligger där under vår nyklädda granen och väntar på att rivas upp!
Om det där med den nyklädda granen.. Vi har varit lite långsamma när det gällt att köpa och klä granen så vi gjorde i princip allt detta idag (okej, granen köpte vi igår men annars är det sant!). Jätte fin blev den med alla röda och silvriga kulor som hänger där och dinglar. Mamma hade också köpt några istappar att hänga i granen (observera att dessa ej är riktiga, men det förstår ni nog!), riktigt fina dom också. Dom nästan glittrar i ljuset =)

Nu ska jag ta och avsluta för den här gången, men jag återkommer med ett nytt inlägg lite senare. Hej då!

Beroende av blogging? Ofc!

Hej igen bloggen! Kan inte låta bli att blogga, håller typ på att bli beroende av bloggen och kan inte sluta skriva! Jag menar, även om jag inte har något speciellt att skriva om så skriver jag i alla fall! D.v.s vare sig det jag skriver om är något som hänt under dagen eller något som bara poppat upp i huvudet för att jag inte haft något annat att skriva om så blir det (nästan) alltid några rader för er att läsa! Som nu till exempel. Istället för att skriva om hur min dag varit så skriver jag om något helt annat eftersom jag redan skrivit om min dag. Tycker ni detta är bra eller dåligt? Kommentera! //E

t o p m o d e l 9

Hejsan hoppsan bloggen! Det är fredag och första jullovs dagen (och reklam på Top model). Känns verkligen så hääääääääääär bra att äntligen få några veckor utan skola som kan användas till så mycket annat stoj och skoj! Som idag till exempel då jag välkommnade jullovet genom en härlig lunch med min bästa vän D som, ni säkert redan vet, ska byta skola direkt efter jullovet eftersom hon tyckte den låg bättre i förhållande till hur hon bodde. Kommer självklart sakna henne men inte tänker vi tappa kontakten bara för detta! Ska försöka träffas så mycket som möjligt nu under jullovet om vi inte kan träffas lika ofta sen när skolan börjar, p.g.a olika scheman och studiedagar.

Sitter just nu och kollar in Top Model 9. Vet dock inte om det är gamla/repriser eller nya avsnitt, någon som vet?
Aja, bra är dom i alla fall (tycker jag, nån som håller med?) och vissa kläder dom har på sig är verkligen skit fula. Ni vet, sånna där man aldrig skulle ta på sig om man inte fick typ 100 000 $ för dom (vikket vissa garanterat får).
Nä hörrni, reklamen är slut och det är dags för mig att sätta mig framför TV:n igen. Herrå! //E


JULLOV!

Tjena bloggen! Det är 5 dagar kvar till julafton och jag har äntligen fått jullov, jippi! Var ingen riktig avslutning utan vi satt mest och lyssnade medans (bland annat) våran rektor sa några sista ord innan det blev lov.
När avslutningen var avklarad drog jag och D ner till centrum med E och J för en liten lunch eftersom det här var D's (min bästa vän) sista dag med oss (orsak=hon ska byta skola efter jullovet). Blev riktigt lyckad enligt mig och maten var jätte god (observera att jag och D inte tänker sluta vara bästa vänner för att hon byter skola utan fortsätta hålla kontakten).
Så hörrni, nu har jag jullov vilket betyder sovmorgon varenda eviga dag, ingen skola, inga lärare utan bara massa tid som kan användas till så mycket annat! Som att vara med kompisarnaeller helt enkelt bara slappa, skönt va?

Imorgon kommer (eventuellt) min farmor och farfar upp, kul! Ska fira jul med dom i år, vilket också blir roligt eftersom man får mer och mer presenter. Ju mer presenter desto bättre! Något mer kan man väll inte önska? Eller jo, det kan man. Snö. Jag menar, alla vill väll ha en vit jul? Annars är det ju ingen riktig jul eller vad säger ni? Men tyvärr så finns det ju inget vi kan göra för att få en vit jul, det är bara att önska och hålla tummarna för att vädrets ändras!

Har som sagt jullov nu, känns riktigt riktigt skönt efter en höst termin full med massa prov och svåra läxor. Varför inte inviga jullovet genom att sätta på en bra film och poppa popcorn? Okej, varför inte =)
Skriver ett nytt inlägg lite senare. Ha det bra tills vi hörs igen! Pusshej! //E

l a s t c h o i c e p e o p l e !

Hello people! Sitter nu här framför datorn, en "vanlig" (och väldigt tråkig) torsdag. Idag var det choice day igen, har som sagt lajv och idag fick vi typ roller som vi sedan skulle skriva en beskrivning om. Det var många som ville va någon som kunde trolla (förutom jag) och vissa till och med bråkade om vem som skulle vara vem! Att dessa personer kan gilla och ta sånt här så seriöst är för mig helt obegripligt. Jag valde dock en lite mindre "magisk/töntig" roll, nämligen värdshus värd/värdinna. Som tur var så va detta den sista choice day för den här terminen och för år 2008 =)
Imorgon är det skolavslutning, om man nu ska kalla det avslutning.. Ingen ska sjunga utan vi ska bara sitta och lyssna på någon som pratar i typ en timme och sen får vi gå, skönt att slippa stå på en scen och sjunga massa olika jullåtar inför hela skolan. Nåja, för mig och J är avslutningen inte så himla bra eftersom vår bästa vän D ska byta skola och detta är hennes sista dag. Därför ska vi ta med henne på en liten avslutnings lunch (förmodligen inne istan) efter att vi slutat.
En liten avslutning för bara oss tre helt enkelt! Blir säkert super kul och mysigt men vi vet dock inte var vi ska äta, någon som har ett tips? Lutar just nu åt TGI Friday's men jag vet inte.. Aja, det blir säkert bra!
Just det, ska försöka fota lite under avslutningen så ni får er några goda skratt under fredagen (tro mig, så som jag kommer se ut på bilderna så kommer ni garanterat få ont i magen av allt skratt!).

Nä sweetie pies, nu ska jag nog ta en liten bensträckare och gå från datorn till soffan (slappis, jag vet). Jag lovar att skriva ännu ett inlägg lite senare (jag menar, vad skulle ni annars läsa?). Ha det bra tills dess! Puss //E

P.S. hörrni, hade nytt rekord på läsare för nån dag sedan, 52 lässugna surfare hade kollat in bloggen! Kul va? D.S.

bondesökerfru

Hej igen bloggen! Ligger i soffan framför TV:n och chillar lite. Väntar på att Bonde söker fru/man ska börja. Ikväll det ju "final" eller vad man nu ska kalla det. Spännande spännande! Annars är det inte mycket som händer, vid närmare eftertanke är det inget speciellt som händer nu över huvud taget.
Imorgon blir det åter igen choiceday i skolan och som vanligt så får jag "äran" att vara i lajvgruppen (som jag berättade lite om i mitt förra inlägg). Vill egentligen inte gå till skolan just därför men mamma kommer tvinga mig vad jag än hittar på så varför försöka?
Nu måste jag kila, ska försöka få tag på både J och D angående fredag (jullovsdagen). Ha det bra! //E

c h o i c e d a y !

Nämen tjena! Hur har er dag varit? Hoppas den varit bra för min har inte varit något vidare. Dagen har varit, hur ska man beskriva den?? Jo, jag vet, TRÅKIG! Hade choiceday hela dan idag. Jag vet jag vet, det heter choiceday men så värst mycket choice är det minsann inte! Trodde först att vi skulle få en syl i vädret men icke sa nicke, lärarna bestämde över allt och alla. Just därför hamnade jag i en tråkig (nördig, töntig osv osv) lajv rollspels grupp där man gör fantasy teater!
Hur kul är det undrar ni säkert då och det kära vänner har jag ett bestämt svar på:
VERKLIGEN VERKLIGEN INTE ROOLIGT KUL ELLER NÅGOT ANNAST SOM HAR MED ORDET SKOJ ATT GÖRA!
Förstår ni? Får hoppas det!

På fredag är det skolavslutnig, finally! Längtar ihjäl mig efter julen och jullovet, skulle dock vilja ha det lite vitare ute, annars är det ju ingen riktigt jul eller hur? Vet nog fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig då men snyggt ska det vara, det lovar jag! Ska också försöka lägga in lite bilder, dvs om jag får.

Nä hörrni, nu ska jag nog ta och avsluta för den här gången. Skriver självklart ett nytt inlägg lite senare! Herrå! //E


Nätshopping

Hej igen sweetie pies Sitter här famför datorn och kollar runt på lite olika nätshopping-sidor. Vet inte riktigt vilka som är bra, har ni några förslag? Skriv då gärna en liten kommentar! Men, nu ska jag fortsätta surfa runt lite. Skriver sen, pusshej! //E

c i t y . D

Tjena bloggen! Kom precis hem från stan efter en låång och riktigt härlig shopping runda med D. Till lunch blev det bara Mc Donalds eftersom vi inte hittade någon direkt pizzeria (haha, gick runt och letade efter en pizza hat i typ en timme).
Passade också på att fundera vad jag ska ha på mig på skolavslutningen nu på fredag, blir antagligen en klänning, men vilken?? Lägger därför in bilder på klänningarna nedanför så får ni hjälpa mig att välja vilken jag ska ha!
Vi hörs lite senare! Stoora bamse kramar E


Hej hörrni! Blev inga bilder inlaggda eftersom mamma hjälpte mig att plocka fram en bra outfit. Lägger säkert in en bild lite senare. Pusshej! //E

Singing Bee (repris)

Tjenixen bloggen! Sitter franmfär TV:n och kollar på gamla Singing Bee avsnitt som visas på TV3 just nu. Lite tråkigt att kolla på eftersom jag redan vet hur allt slutar, men, det finns inget annat att kolla på så vad har jag för val?
Nu, kära väner, är det bara 3 dagar kvar tills jag slutar skolan och får jullov! Guud vad jag lägtar! Tänkt att få sova hur länge man vill på mornarna och sen ha hela dagen till att hitta på nästan vad man vill, skööööööönt!
Sen är det ju bara 9 dagar kvar tills det är julafton och tid för alla inslagna presenter att öppnas, längtar självklart dit också men först ska det bli jullov (och gärna lite vitt utomhus!?).
Nä bloggen, va ska jag hitta på nu då? Har absolut ingenting att göra. Ingen kompis svarar på smsen och inte går det att kolla på TV heler eftersom pappa håller på med den! Boooring! Får väll ta och spela lite kinaschack med mamma och sen gå ner i sägen och sätta på en bra film att kolla på. Skriver säkert ett nytt inlägg lite senare, ha det bra tills dess! //E


Ny design!

Hej bloggen! Är klar med designen nu, va tycks? Personligen tycker jag inte alls den blev så bra, bakgrunden har jag inget emot utan det är headern som alltid blir så tråkig! Men, nu orkar jag inte göra om den igen. Kommentera gärna! Pusshej! //E

1 5 1 2 0 8

Hejsan hoppsan bloggen! Som ni säkert sett är jag inte helt klar med den nya designen, håller verkligen tummarna för att bli klar så fort som möjligt! Det är bara headern jag inte vet hur den ska se ut, nån som har ett bra förslag?
Idag var det skola, sista "riktiga" skoldagen nu innan jullovet som börjar på fredag. Under dom flesta lektionerna gjorde vi bara roliga lekar och sånt men andra va lite mindre roliga. Imorgon har jag studiedag, jippie! Drar förmodligen in till city med D för en liten lunch och sedan ska ju en och annan julklapp handlas och slås in! Vet inte riktigt vad jag ska köpa till mamma och pappa men jag kommer säkert på något!
Nu ska jag nog sätta mig i soffan och chilla lite innan jag ska gå ner och prova lite olika outfitts. Jag skriver ett nytt inlägg till/åt er lite senare. Ha det gött! //E

K n o w i n g me k n o w i n g you

Tjena mors bloggen! Sitter nere på mitt rum med J och kollar på Mamma Mia, shit va den är bra alltså! Skulle kunna se den flera gånger om, nån som håller med? Men men, skola i morgon så nu ska vi snart försöka sova (okej, kanske inte än eftersom vi har sovmorgon men snart!). Skriver igen i morgon bitti. Ha det bra! Pussar //E


Var är du? Aha, det är där du är!

Hej bloggen. Har hur tråkigt som helst just nu. J skulle ringt när hon hade ätit lunch och nu är klockan halv 6 och hon har fortfarande inte ringt. Vi skulle ju sovit över idag men det verkar inte bli något, vikket är väldigt synd eftersom jag gärna velat! Men, vi får väll göra det någon annan gång, jag menar snart är det ju jullov och då har jag ju säkret massa tid över till att hänga med kompisarna (några läxor vet jag i alla fall att jag inte har!). Nä, nu ska jag nog ringa henne och kolla var hon är för någonstans och sen ge bloggen ett litet lyft! Skriver sen när jag är klar, pusshej! //E


YES bloggen! J ringde nyss och hon kommer om typ en timme, blir nog inte så mycket mer bloggning ikväll. Ska försöka skriva ett litet inlägg imorgon innan skolan (eventuellt). Hej då! //E

Apollo 13

Hejsan svejsan bloggen! Har preics sett klart på en film och ska snart iväg med familjen och köpa julgran. Filmen var riktigt spännande och hette Apollo 13. Är tydligen en sann historia om hur en rymdfärd till månen år 1970. Som sagt, riktigt spännande! Nä, nu ska jag ut och köpa en julgran att klä, lägger kanske in en bild lite senare på granen. Herrå! //E


Gänget som spelar astronatuerna på Apollo 13 i filmen med samma namn

Saturday night live

Bonjour bloggen! Lördag kväll och jag har huuur tråkigt som helst. Har absolut ingenting att göra! Har pratat med J en (bra) stund på telefon om lite olika grejor, det var faktiskt roligt men dock det enda roliga jag gjort under dom senaste timmarna! Har en hel hög med modetidningar framför mig, kanske ska jag kolla igen dom innan jag kryper ner i sängen och sätter på en film? Ääh, vi får se! Imorgon kommer J i alla fall och sover över, det ska blir kul =) Kommer nog tyvärr somna ganska fort (vikket borde göra min mamma ganska glad eftersom det är skola dagen efter), men jag får väll försöka hålla mig uppe så länge som möjligt! Skriver igen i morogn bitti, go natt o ha det gött! //E

c r e m e b r u l é o c h ä p p e l pa j

En lördag med både shoppande och lkunch ätande inne i storstan gör väll en helt vanlig lördag helt fullbordad, eller vad säger ni? Nä, kanske inte riktigt. Fattas självklart lite mys i soffan där hemma med familjen!

Dagen har hittills varit toppen. Vi gick runt en stund och kollade i stan innan det var dags för lunch på Berns salonger med familjen. Blev ganska överraskad när vi kom dit eftersom det bjöds på asiatisk/sushi, friterat, soppor, bröd och massa annat typiskt asiatiskt. Trodde först inte att jag skulle gilla det men det slank minsann ner! Sen var det ju desserter också, ett helt bord med bord fullt med allt från Creme Brulé till Äppelpaj, yummie!

Men efter en god lunch med många olika smakupplevelser var det ju dags att bege sig hemåt där jag nu sitter i myskläder och bloggar. Ikväll, vad är det att se på TV:n då? Idol var ju igår och Stjärnor på is förra lördagen. Hmm, någon av er läsare som har nåt bra tips? Nä, nu ska jag spela lite Wii med brorsan (äger honom, luuungt). Skriver ett nytt inlägg med nya händelser inkluderade lite senare, pusshej! //E

KEEVIIIN!

YES YES YES! KEVIN VANN IDOL! YES! Alice var också bra men KEVIN VANN! Tyckte ni det var rätt idol som vann?? //E

Sovmorgon, lucia, julmarknad...

Hejsan bloggen! Har nyss kommit hem efter en dag fullspeckad med massa skoj. Först var det skolan som började 45 minuter senare (=jag fick lite sovmorgon), efter det var det luciatåg på skolan (dom va super duktiga) och sen var det julmarknad i gamla stan med D. Kallt var det men det var det värt det!
Sen åkte jag och mamma ner till centrum där jag köpte en liten kort svart (fusk) pälsjacka på rean och kollade på ett par svarta jeans från BikBok (ett par svart med typ hål överallt). Dom är både inne och coola (men mamma är tyvärr inte så förtjust i dom). Ikväll blir det idolo final och inget annat! Ska inte missa någonting! Själv hejjar jag på Kevin, vem tycker ni ska vinna? Nä, nu ska jag dra, skriver några nya rader lite senare. Herrå! //E

fredag 800

Go morgon bloggen! Sitter här i soffan, påklädd och helt klar för att gå till skolan, men dit ska jag ju inte förrens om 45 minuter så jag har ju lite tid till att blogga!
Idag är det ju fredag och luciatåg på skolan, förra året lät dom riktigt bra (haha, jag var med då), vi får se om dom är lika bra i år! Nä, men det är dom säkert, har ju en riktigt duktig musiklärare som gjort allt så, aa. Nu hörrni, måste jag dra (har inte ätit frukost ännu och jag måste vara i skolan cirka 15 minuter innan jag börjar!). Skriver sen när jag kommer hem! Puss på er ala och ha en riktigt bra dag! //E

Luuuciiaa

Nu har jag precis kommit hem från lillebrorsans luciatåg, riktigt bra var dom faktiskt! Jag menar kanske inte som proffs men dom var som sagt bra. Har ju ingen läxa nu så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, känns lite tomt utan läxorna (haha). Inte är det något bra på TV:n kväll heller, tråkigt.. Aja, något hittar jag säkert på! Skriver sen igen, pusshej! //E

No more homework 4 me

Hej bloggen! Hur har eran dag varit? Men har varit utmärkt! Har både gjort bra ifrån mig på ett prov och missat matten för att jag hade ett jobb att göra i matsalen, hur mycket bättre kan det bli? Ååh, det kan bli mycket bättre! Jag har inga läxor överhuvudtaget, inte ens som ska in efter jullovet, härligt va? Men men, idag är det ju torsdag, vår längsta skoldag, som faktiskt inte kändes så lång som den faktiskt va, tiden gick ganska fort som sagt.
Snart ska jag iväg på lillebrorsans lucia tåg så jag måste gå och göra mig iordning nu. I'll write to ya later babes! //E


2930

Tjollahoppsan bloggen! Yes, nu har jag äntligen pluggat klart för kvällen/dagen. Har pluggat SO i säkert två timmar och nu känns det som om det verkligen sitter! Men, ska ändå läsa igenom papprena imorgon igen, ni vet, just in case =)
Idag fick jag tillbaka mitt matte prov, skit bra gick det! Hade bara ett enda fel på hela provet (med andra ord fick jag 29/30)
Pretty good huh? Men men, nu ska jag gå ner i sängen, har ju skola imorgon igen. Skriver för hoppningsvis err nytt inlägg imorgon så fort jag får tillgång till datorn. Ha det bra så länge! //E


7:25

Go morgon bloggen och "alla" kära bloggläsare! Snart bär det av mot skolan, lektioner, lärare och kompisar. Har inte ätit frukost ännu så jag måste dra nu. Skriver igen när jag kommer hem från skolan (om jag får tid!), hej då! //E

(Rubrik)

Hej bloggen! Sitter här och pluggar lite science. Eller nja, pluggar och pluggar, jag skriver en läxa somn ska vara inne på torsdag. Tro mig, inte så roligt som det kanske låter för vissa av er! Kommer skriva lite olika "delar" i det här inlägget om vad jag gör, hur det går och massa annat som ska göras under den kommande timmen. I hope you'll enjoy reading it! //E

Ja som sagt, lite olika delar blir det under den kommande timmen. Kan väll börja lite kort att berätta lite med specifikt om läxan jag håller på med. Min klass ska göra varsinn uppfinning (i grupper). Jag är med min kompis och i läxa fick vi att hitta på en uppfinning och skriva ner varför och hur vi ska göra den (ungefär). Läxan ska (som sagt) in på torsdag. Den är inte rolig att göra men det är ju en läxa (med andra ord, det är bra att göra den!).
Är snart klar med science/no/uppfinnings läxan. Men inte blir det soffliggande efter det att jag är klar med den inte, nej då, då är det ju dags att plugga lite SO inför provet nu på torsdag (provet är på bibelkunskap).  Men men, inte gnälla, fokusera bara och endast på att göra klart science läxan! Fokusera E, fouksera!
Nää bloggen, fortfarande inte klar med science läxan, får väll helt enkelt göra klart den imorgon istället. Måste ändå prata lite med D om hur vi ska göra och fram för allt VAD vi ska göra.

Nu sitter jag och tar det lite lungt innan jag ska plugga SO och ta lite bilder (vet inte varför jag ska ta bilder. antar för att jag tycker det är kul!). Tyckte jag helt enkelt förtjänade en liten stund av lung innan jag sätter igång igen! 
Sen måste jag ju lägga fram kläderna jag ska ha på mig imorgon så jag inte står i hundra år och försöker välja vad jag ska ha på mig (till slut tar jag bara något och tycker jag ser hur ful ut som helst).
Och hörrni, glöm inte säsongsavslutnigarna på Desperate housewives och Ugly Betty ikväll! Ska själv mysa ner mig under en filt i soffan klockan åtta! Nä, nu ska jag försöka göra lite SO. Skriver snart igen, don't move!

Tjena bloggen! SItter just nu med SO pappren och böcker utspridda över hela bordet. Gud va jag hatar att plugga! Men man vill ju inte få underkänt eller vad säger ni? Läser och svarar på frågor om både det ena och det andra inom bibelkunskap. Gud vad jag längtar tills det är JUL! Börjar närma sig nuboch det märks. Med julstjränor i varannat hus, julgranar och annat pynt som bara känns så härligt att kolla på! Älskar verkligen känslan man får vid jul!  Men men, måste läsa lite till. Återkommer strax!

En liten fråga bara, är det någon som vet skillnaden mellan dom två skapeleseberättelserna? Lite konstig fråga men den står på mitt SO frågepapper. Vet ni svaret kanske ni kan skriva en kommentar? Hehe =)

Nu hörrni, har jag äntligen jobbat klart med SO läxan! Eller nja, inte klar men enligt mig klar för ikväll. Hade lite saker jag inte förstod som jag måste kolla upp med läraren imorgon. Nu sitter jag och kollar på Halv åtta hos mig, ni vet det där programet på TV4 där 4 främlingar får komma hem till varandra och bli bjudna på middag. Den som gör den bästa middagen vinner 15.000 kronor. Riktigt kul att kolla på all mat dom gör och kommentarerna dom andra har!

Jaa hörrni, det här blev minsann ett lååååångt inlägg. Men jag hoppas ni har kul när ni läser det (om ni orkar läsa hela!). Vi hörs imorgon hörrni! Ha det gött! //E

REKORD!REKORD!

Wow bloggen! Hade nytt läsarrekord för cirka tre dagar sedan. Hela tjugotre läsare hade jag! Ganska mycket enligt mig!

about that sweatshirt...

Tjollahoppsan bloggen! Har inte börjat plugga ännu vikket är lite dåligt men snart ska jag göra det, lovar (hehe..)! Just det, bilden på koftan lägger jag in imorgon istället, ni vet som dagens outfit (eller i mitt fall, My lookbook). Bara så ni inte sitter och väntar och så dyker den inte upp. Nä, nu ska jag minsann sätta mig ner och plugga! Hej så länge! //E

081209

Hejsan bloggen! Har fortfarande ett prov att plugga till men jag kunde inte låta bli att skriva ett inlägg till er så ni får något att läsa! Dagen idag har kännts lång, riktigt lång, som om den aldrig skulle ta slut (men som tur var så gjorde den det!). Lektionerna var likadana, långa och tråkiga. Haha, visst låter min dag otroligt rolig? Men, tyvärr blir det nog inte roligare än så.. Eller just det! Ikväll det ju Ugly Betty och Desperate Housewives! Hur kan man glömma det? Jag menar det är ju säsongsavlutning på båda två! Shit, tänk om jag hade missat dom? Då hade brustit ut i gråt, tror jag (jag vet, lite dramatiskt men sån är jag! kan inte klara mig utan mina favvo-serier!).

Idag var mamma i centrum (medans jag var i skolan), där köpte hon en super gullig/snygg/mysig kofta till mig. Den är grå, lite längre med ganska stora grå knappar.  Ska försöka lägga upp en liten bild på den vid nästa bästa tillfälle! Men, nu måste jag avsluta för den här gången och sätta mig ner i soffan för att läsa lite SO inför provet på torsdag. Skriver lite senare! Pusshej! //E

Läxor heeela långa dan

Hej bloggen! Hinner tyvärr inte skriva så många rader den här gångenw heller, men jag tänkte i alla fall skriva en liten kort sammafattning av min Måndag. Dagen började "tidigt", redan klockan halv åtta fick jag dra mig upp ur sägen för att sedan slänga mig in i duschen innan det var dags slänga i sig dagens frukost. När frukosten var tagen i säkert förvar så var det dags att välja klädseln för dagen, oooo vikken utmaning. Det tog lite tid men tillslut så bestämde jag mig för ett par jeans och en tröja, enkelt men skönt, sen bar det av mot skolan. Egentligen hände där inget speciellt utan det var (som vanligt) mest lektioner! Men aja, när skoldagen var slut drog jag och J hem till mig för att plugga lite, har ju både fortsättning på matte provet och engelska prov imorgon förstår ni (jobbigt? gissa!). Sen åkte J hem och då fortsatte jag (tro det eller ej) med läxanläsningen. Nu är klockan nästan nio och jag känner mig fortfarande inte säker nog på varken engelskan (eller jo, kanske engelskan) eller matten. VA SKA JAG GÖRA? Men nu måste jag sätta mig ner och verkligen forkusera på läxorna ett tag innan jag går och lägger mig. Skriver ett nytt inlägg imorgon så fort jag får chansen.
God natt och/eller ha en fortsatt trevlig kväll! //E


chrumpie.blogg.se

Tjollahoppsan bloggen! Sitter just nu och pluggar lite med bästa vännen J (chrumpie.blogg.se). Tyvärr ska hon snart hem så då blir det till att plugga lite för sig själv. Men aja, hiner inte skriva mer just nu. Vi får se om jag skriver något lite senare (vilket jag hoppas att jag gör). Men till dess, ha det gött! //E

171220082009

Hejsan bloggen! Hinner nog med ett litet kort inlägg innan det är dags att sätta sig framför läxböckerna igen!
Vet ni vad jag nyss kom på? Att jag nästan inte har några "lektionsdagar" kvar inna jullovet. Vi har bara fem stycken kvar! Ungéfär en skolvecka kan man säga, shit va lite! Och nu är det ju bara 17 dagar (har jag för mig?) tills det är julafton! Tiden går såå fort, det känns som om det var igår klockan slog 12 och det blev 2008 men nu är det snart dags för klockan att slå igen, och där här gången för 2009. Ojojoj!


Snart är det dags igen!

Och just det, glad 2:a advent hörrni! ♥

provprovprov

Go morgon bloggen! Idag hinner jag inte med något bloggande över huvudtaget, och tyvärr inte imorgon heller. Men, jag lovar att blogga igen på onsdag så fort jag får chansen! Herrå! //E

Stjärnor på is-final

Hej bloggen! Nu sitter jag bänkad framför TV:n och kollar på finalen av Stjärnor på is, shit vad dom har blivit duktiga sedan första gången dom ställde sig där ute på isen under första deltävlingen. Asså verkligen, dom ser proffersionella ut, åker precis (eller nja, kanske inte precis) som proffsen! Men nu måste jag kila, skriver imorgon bitti. God natt! //E

Just idag..

är det bara 18 dagar kvar till jul, längtar så jag mycket så jag tror att jag dööör, både till släkten/familjen och presenterna.
Maten är väll inte så pjåkig den heller men inte något jag skulle kunna leva med varenda eviga dag för resten av mitt liv.
Men som sagt, längtar en då. Varför kan tiden inte gå liiite fortare? =)


Alice och Kevin i finalen!

Hej igen bloggen! Haha, har lite svårt att slita mig från datorn så ni kan räkna med en hel massa inlägg från mig ikväll!
Igår var det ju semi-final i IDOL med Robin B, Kevin och Alice. Kollade inte på den men glad blev jag när Robin åkte ut (oj då, det lät lite taskigt) eftersom det betyder att det blir Alice och begåvade Kevin i finalen, YES! Ska asolut sitta bänkad framför soffan nästa fredag under hela finalen och inte missa en sekund av den! Vet inte riktigt vem jag hoppas ska vinna men jag tror nog att Kevin gör det. Han är ju super duktig! Men, det är ju Alice okcså så det är ett svårt val..
Nu ska jag gå och golfa lite mer på Wii (har faktiskt blivit riktigt bra på det nu). I'll write to ya later babes! //E


Computer size XXS

Tjohej bloggen! Nu sitter jag och bloggar framför min nya lilla bärbara dator, riktigt fin OCH riktigt praktiskt på en och samma gång! Bättre än så kan det väll inte bli? Och så är den snygg också =)
Men i alla fall, idag är det lördag och skaldjurslunch för mig och min familj. Det har blivit vsom en tradition för oss att  käka skaldjur på lördagar, roligt va? Oftast är det bara räkor och lite ostar m.m. som gäller men ibland köper vi lite hummer också (som jag "tyvärr" inte är så himla förtjust i)! Ikväll är det väll finalen på stjärnor på is? Eller vad den förra helgen kanske? Aja, är den ikväll ska jag nog kolla, i alla fall en liten stund, på den och se om det är något eller inte. Har liksom inte följt det om ni förstår vad jag menar.

Imorgon är det bara läxor och pluggande som står på att göra listan, har ju prov på måndag och tisdag förstår ni. Lite dåligt, tycker jag, att ha prov och läxor på måndagar eftersom man då måste plugga över helgen men nu är det ju så, får väll bara acceptera det helt enkelt!

Igår fick jag reda på att en kompis i klassen ska åka till Kanarieöarna på måndag och spendera hela veckan där, gissa om jag blev avundsjuk? Jag som aldrig (och då menar jag verkligen aldrig) reser, bara till släkten i Karlskrona om man nu ska kalla det för resa. Just därför önskar jag mig en resa i julklapp (kanske lite mycket begärt men önska kan man ju alltid göra, eller hur?). Helst ska den gå till New York eller Sydafrika (typ två av dom många ställena jag ska besöka innan jag dör, hehe). Liksom åka och kolla på vilda djur i Sydafrika eller shoppa loss och äta got i New York är väll inte helt fel? Haha, nej, just det!

Nä bloggen, nu ska jag nog köra lite singstar ABBA med brorsan. Skriver några nya rader lite senare, pusshej! //E

1200 words in 2 days

Nu så, bloggen och bloggläsare, har jag städat klart i mitt före detta bombnedslag till rum! Eller nja, nästan i alla fall.. Det må va städat så att man ser golvet och väggarna men du kan dock inte öppna lådorna i bryån, då sprängs dom (jag är seriös, jag lovar!) säkert av alla kläder jag förvarar där inne, hehe! Med andra ord, byrålådor öppnas på egen risk..

Idag var det skola men där hände inge speciellt så jag får väll hitta något annat att skriva om! Typ min uppsatts (jag vet, tråkigt men nu får ni lov att läsa i alla fall!)? Aja, idag gjorde jag ju äntligen klart min science uppsatts om Isaac Newton som ska in till vår lärare i morgon. Den skulle vara på engelska och innehålla minst 1000 ord och tecken. Började skriva först i går så att ha skriva ca 1200 ord på två dagar är jag ganska nöjd med! Men men, hoppas så klart på MVG men jag tror nog bara att jag får VG, aja, håll tummarna!

Ikväll är det inget speciellt på TV:n heller! Shit vad tråkigt, mamma ska väll kolla på Medium så jag får väll typ kolla på det jag också.. Men nu måste jag sluta. Har inget mer att skriva om, hörs i morgon! Pusshej! //E


Slänger in en liten sommrig skåne bild som avlsutning för idag, ha det bra! //E

Mum I promise I'll clean my room!

Hejsan hejsan bloggen! Har nu äntligen skrvit klart min uppsatts om Isaac Newton i science, vad skönt det känns! Hinner nog tyvärr inte skriva mer än så här i det här inlägget, måste städa rummet innan mamma får ett utbrott och det blir ännu stökigare (och det vill man ju inte, inte jag i alla fall!). Men vi hörs, herrå! //E

Ordkunskap, vad är det bra för?

Hejsan bloggen! Sitter och pluggar lite till svenska provet vi har i morgon (det är på ordkunskap), plus att jag har en låt som fastnat på hjärnan och inte vill försvinna, gaah! Idag blev det ingen cheerleading för mig inte, mamma tyckte inte att jag skulle gå på den.. Så jag drog till centrum en stund istället, lika roligt det, hehe! Aja, roligare än att sitta hemma i min tråkiga soffa och göra min tråkiga läxa i alla fall!

Ikväll är det absolut INGENTING på tv:n att kolla på, riktigt tråkigt. Får väll nöja mig med att plugga istället, riktigt tråkigt det också (använder ordet tråkigt väldigt fota p.g.a trött hjärna, ni får ursäkta den!). Men, nus ka jag nog fortsätta lite med läxläsningen, vi hörs! //E


.OnSdAg.

Go kväll bloggen! Har gjort klart lite läxor och tänkte att jag kanske hann med att skriva en rad eller två om hur man dag ser ut imorgon! Nå, imorgon är det onsdag och om ni läst några tidigare inlägg så vet ni att jag har cheerleading då. Riktigt roligt men den här veckan lär det inte bli någon för mig eftersom jag har ont i halsen, men kolla på kanske jag kan? Aja, vi får se! Annars blir det lite mer läxläsning och mer lektioner. Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på Ugly Betty, skriver i morgon! God natt! //E

10987654321

Tjosan hejsan bloggen! Idag blir det massor med läxläsnig för min del så jag hinner därför inte blogga så mycket. Ska dock försöka ha närhet till datorn så det blir lite små inlägg då och då. Ha det bra tills dess! //E


four weeks to christmas sweetiepies!

Go kväll bloggen! Jaa ni, blev ett litet inlägg i alla fall! Är äntligen klar med båda science läxorna, eller nja, den ena bara eftersom den andra inte var någon direkt läxa.. Men i alla fall, i morgon är det skola igen, noooo! Har självklart saknat kompisarna efter att ha varit utan dom i cirka en vecka men lektioner och lärare är inget man längtar efter (eller??)..
Börjar klockan 8.30 så jag får inte någon sovmorgon heller, skitskitskitskit, men skola är skola och är man inte sjuk så vill man antingen gå dit eller så blir man tvingad! Och ja, jag vet, det är synd men sånt är livet!

Nu är det "bara" tre veckor kvar tills vi får jullov! Mohahaha, längtar så otroooligt mycket, gör inte ni det? Men mest längtar jag till julafton och på tal om julafton, här kommer min önskelista för i år! Observera att sakerna på denna lista inte står i ordning (verkligen inte i ordning, hehe..)
-Ny liten bärbar dator
-Hund (men som jag redan vet att jag inte kommer få, hehe)
-Pengar, i massor! $
-Presentkort (gärna från nån klädaffär jag gillar)
-Singstar, ABBA
-Skor och kläder (dyra, haha)


Nåå, det var min önskelista för i år! Hur ser era ut? Skriv en kommentar och berätta vettja! Men nu måste jag dra, skriver nåt nytt i morgon när jag får chansen! Good night darlings, sweet dreams! //E 

Study.day

Tjo bloggen! Idag har jag studiedag, jippi! Men, för att vara en studiedag är den ganska tråkig.. Va i ventrum en stund med mamma men sen orka vi inte gå där längre så då stack vi och hämta lite lunch att ta med oss och sen drog vi hem. Ungefär tills nu har jag jobbat lite med science-läxan vi har tills imorgon, vi ska tydligen göra ett spratteldjur och sedan ta med det och lämna in (+att det ska kunna röra 5 delar för att man ska få MVG, hur fan lyckas man med det?). Är inte heller riktigt klar medan eftersom jag inte fattar så mycket, får väll vänta på pappa så får han hjälpa mig lite! 
Lite konstig men ändå rolig läxa tycker jag! Sen har jag svenska prov om ordkunskap nu på torsdag som jag hittills inte pluggat till, men det är väll dags att göra det snart eller vad säger ni? Sen har jag några andra små läxor att ta itu med, en engelska läxa och en SO läxa, båda ska in den här veckan (den ena i morgon och den andra på typ onsdag, tror jag).

Åååh, amanda berg hade ju auktion på några väldigt fina klädesplagg nu i helgen och dum som jag är la jag inte bud på några av dom (dels för att jag inte fråga om jag fick och dels för att jag inte skulle få)! Dumt dumt.. Tyckte speciellt om den där blommiga klänningen, från H&M va den typ, riktigt gullig och fin att ha både till vardags och/eller fest! Aja, gjort är gjort, får väll försöka va lite mer på hugget nösta gång hon sätter igång en auktion!

Idag tog det mig 45min att bestämma vad jag skulle ha på mig och när jag väll tagit på mig det jag valde var jag fortfarande inte nöjd, kanske måste jag börja plocka fram kläderna kvällen/dagen innan och inte hålla på och byta hela hela hela tiden som jag gör nu? Har ni några tips kanske? Skriv då (GÄRNA) en kommentar!

Jaa ni, kanske är det bäst för mig att försöka bestämma outift redan nu? Då får jag ju lite tid på mig innan vi ska äta också! Skriver eventuellt ett nytt litet inlägg när jag rotat fram morgondagens outift, ciao! //E

P.S. om jag inte får tid till att skriva ett nytt inlägg ikväll så får ni ett nytt imorgon, ha det bra tills dess!

RSS 2.0