morgonpigg? knappast!

Usch nä. Vaknade för bara några minuter sedan, hade hoppats på att sova mycket längre nu när det är lov och allt men icke...
Men men, lika bra att bara flyta med strömmen. Nu ska jag slänga i mig lite frukost, hej då!


pic: emsedge.freshnet.se


Truth about twilight romance confirmed

De har setts kyssas intensivt på bioduken som Edward Cullen och Bella Swan, dock har de båda valt att inte uttala sig i media om hur det egentligen är mellan dem privat. Förrens nu.

Den påstådda romansen mellan twilight-stjärnorna Robert Pattinson och Kristen Stewart har blivit bekräftad efter det att de båda twilight-stjärnorna anlände var och en för sig till BAFTA galan den 21 februari.
Enligt brittiska The Sun var det Robert, som under en intervju, erkännde det hela:

"Det är extremt svårt, men vi är ett par, ja. Vi kan inte anlända samtidigt på grund av fansen. Det här var menat att bli ett offentligt uppträdande som ett par, men det är omöjligt."

Under galans gång höll de sig sedan väldigt nära varandra och enligt vittnen sågs de lämna galan tillsammans runt midnatt.

Kirsten och Robert träffades för första gången under inspelningen av twilight-filmen år 2008 och redan då började media spekulera i om de fattat tycke för varandra och när Kirsten sedan dumpade sin dåvarande fästman började det spekuleras ännu mer.

Paret har sedan dess setts umgås vid flera olika tillfällen och har nu alltså valt att gå ut med sitt förhållande offentligen. Frågan är nu bara hur länge kärleken kommer att hålla...



C-H-I-N-O-S




Slänger in tre bilder på mina nya chinos som jag köpte på Zara nära jag var i Malmö för någon dag sedan.
Stylade till dem lite och skapa tre hela outfits att ha när temperaturerna ute sitigt en bit över nollan!
De sitter skit snyggt och jag är riktigt nöjd med dem! Plus att den höga midjan på dem gör dem ännu snyggare och lite mer annorlunda ;-)
Rekommenderar dem verkligen till er som är ute på jakt efter ett par att ha nu till våren och sommaren!


1701

Åter hemma ifrån storstaden.
Blev inga direkta "fynd" då reaställen var totalt urplockade och de plaggen jag faktiskt gillade helt rensade på storlekar, istället blev det två chinos från ZARA och en tröja ifrån GINA TRICOT. Riktigt bra plagg som jag verkligen kommer ha användning för under både våren och sommaren!
Slänger in några bilder på dom lite senare.

Ikväll väntar målarkurs och efter det drar jag och M hem till mig och har en liten sleepover.
Har bett henne att försöka få tag på "Romeo och Julia" med det blir nog ganska knepigt då ingen av hyrbutikerna här har så värst bra utbud av filmer...

Nu ska jag nog ta och fota lite, va ett tag sedan. Bye bye! ♥


0859

Hälsan är fortfarande inte på topp men äh, who cares? Drar in till Malmö idag med mami och lillbrorsan för lite shopping i hopp om att komma hem med några rediga plagg. 
Nu ska jag äta lite frukost och sedan gå upp och göra mig i ordning. Au revoir! ♥ 


tjugoandra februari tjugohundratio

Usch. Förkylningen sitter ännu i och verkar inte ha några större planer på att ge sig heller.
Dagen blir så chill som den bara kan bli, nerbäddad i sängen med fjärrkontrollen i högsta hugg.
Imorgon hoppas jag på lite bättre hälsa och drar förmodligen in till Malmoe med mami och lillbrorsan för lite vårshopping och lunch. Hoppas på några rejäla fynd!
Ska bland annat försöka fynda några blåjeans med högmidja, eller ett par svarta då de jag har blivit lite förkorta i benen... Någon av er som har något hett tips? ;-)
Nu ska jag åter krypa ner i sängen, hasta luego!


tjugoförsta februari tjugohundratio

Verkar som om sportlovet nu inleds med en mega förkylning istället för kul aktiviteter med polarna. Great huh?
En bättre start på lovet än så här kan man nog inte få...
Nä, men det har faktiskt vart lite till och från med sjukdomar sedan jag tog "svin-sprutan", så jag skyller på den!

Dagen kommer nog till att spenderas nedkrupen i sängen, med täcket upp till näsan, en kopp te på nattduksbordet och SATC rullandes förfullt på TV:n.

Ha det bra folks!


Pick up that guitar


S-P-O-R-T-L-O-V

Yes! Äntligen är denna jobbiga vecka över, för mig väntar nu en hel veckas ledighet, wihoo!
Ikväll ska jag och familjen bara vara hemma och mysa lite sen imorgon... tja, då vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det blir väl en överraskning antar jag, kanske drar jag och mamma in till stan eller något?
Men, nu ska jag och lillbrorsan busa lite. Bye bye! ♥


I'm still alive...

Ja, jag är fortfarande vid liv. Har varit lite väl segt med uppdateringarna under veckan men jag har haft ett tajt schema som tyvärr inte innehållit så många "fria timmar".
Men en ändring på detta är på väg inom kort, det lovar jag!


school really sucks sometimes

När vi slutade skolan var min enda tanke "ååååhhh va skönt, inga läxor. Nu ska jag hem och slappa!" men nä.
Väl hemma kommer jag på att jag har en uppsatts i NO att skriva klart och ett matte prov på torsdag att plugga till. Usch. Fy. Blä. Men, antar att det är lika bra att börja på en gång... Uppdaterar senare, good bye


Näst på tur...

... som Weekdays gästdesigner är danske Peter Jensen.
Den danske designer har tidigare designat för b.la. Topshop och kommer inom kort släppa en kollektion för både män och kvinnor för Weekday.
Inspirationen till sin kollektion har han fått från ett foto på han själv och hans mormor.
Peter själv sa själv i en intervju att han ville "att kollektionen skulle ha en ton av skandinaviskt 1970-tal, men samtidigt kännas skarp och modern".
Vissa av detaljerna från fotot har han till och med applicerat på en del av plaggen, medan resten är uppdaterade versioner från hans äldre kollektioner.
I Mars får du chansen att haffa plaggen i din närmaste Weekday affär. Missa den inte!





bild källor: Glamour.se och Google.se


alla ♥ dag

Love. Have a great Valentine's Day!


R.I.P



En av modevärldens största stjänor har gått ur tiden.
Den blott 40 åriga designern Alexander McQueen har hittats död i sin lägenhet belägen i centrala London. Polisen har undersökt kroppen och fast slagit att Alexander begick självmord. Varför den relativt unga designern valde att ta livet av sig är det ingen som vet men det tros vara p.g.a depression då både hans mamma och en av hans närmaste vänner nyligen gått bort. 

sunday evening been a f**king awful week but my friends have been great but now i have to some how pull myself together (sic).” //Alexander McQueen

Texten ovanför är tagen från McQueens twitter och är det sista stjärndesigner skrev då ha fortfarande var vid liv... R.I.P Alexander McQueen


tionde februari tjugohundratio

Onsdag och nyss hemkommen från gymmet efter ett pass Body Step. Sjukt skönt att träna efter helgen!
Ska snart rusa upp och byta om till pyjamasen och sen ligger spanska boken och väntar på mig lugnt nere i köket, har ju prov imorgon och då gäller det ju verkligen att plugga om man vill ha bra betyg. 
På fredag drar jag och tjejerna in till Malmö igen men den här gången för lite bowling, middag och bio. 
Hade tänkt försöka locka med oss några fler, är ju roligare när man är lite fler! ;-)
Nä, nu måste jag verkligen upp och duscha och byta kläder. Hej då!

åttonde februari tjugohundratio

Hemm sjuk idag. Igen.
Har varit lite till och från med sjukdomar den senaste tiden vilket verkligen är störande. Nu är det visserligen bara en förkylning men det har sina nackdelar det med. Till exempel den hemska huvudvärken, den jobbiga hostan och den konstant rinnande näsan. Usch. Men, för tillfället mår hyfsat OK så det lutar åt att jag går till skolan i morgon i alla fall.
Till helgen hoppas jag i alla fall på att jag mår bra då det väntar både bio och bowling med "the crew" på fredag efter skolan. Hur kul som helst =)
Nu ska jag, lillbrorsan och farmor spela lite Alfapet. Wish me luck, ciao!

jak&jil







Weekend - 201002051556

Nu, efter en rätt så tråkig skoldag, är det äntligen helg! Så skönt att veta att jag inte behöver gå upp klockan sju i morgon =)

Svenska provet idag vet jag inte riktigt hur det gick, var ett ord som gjorde allt riktigt komplicerat för mig så det blir spännande att se vilket resultat jag får!
Engelska provet var bara något jag fått för mig, det var tydligen inte förrens nästa vecka. Där ser man hur fel man kan ha..
Men det var absolut inget att hänga läpp för, ett prov mindre är ju bara positivt!

I morgon sticker jag, E och M in till Malmö för en mycket efterlängtad shoppingtur. Har hittat lite olika plagg på bland annat H&M och Gina Tricot som jag ska klämma lite på så får se om jag kommer hem med några påsar eller inte.
Nu ska jag chilla lite framför TV:n. Ciao!


sandrafreij - photographer




andra februari tjugohundratio

Kom nyss hem ifrån gymmet efter ett pass Body Step med E och M. Riktigt skönt att röra lite på sig efter alla veckors soffslappande, d.v.s även om jag var ganska borta under mesta delen av passet!
Nu väntar en skön, varm dusch och sen ska jag sätta mig och läsa lite svenska. Ciao!


Stockholm Fashion Week by Berns

Nu är Stockholms Modevecka på Berns i fullgång! Kommer själv inte vara där, vilket jag mer än gärna skulle, och är extremt avundsjuk på de som under dagarna får sitta front row på alla fantastiska visningar.
Samtidigt som detta sker uppe i huvudstaden sitter jag front row här nere i Skåne, nämligen i skolan.
Har ingen läxa tills imorgon, vilket är skönt, men jag måste snart börja läsa lite till proven på fredag. Kan det mesta men jag brukar alltid läsa igenom i alla fall =)
Nu ska jag upp på rummet och prova lite kläder. Ciao!


Dagmar A/W 2010 på Fashion Week by Berns 


Stilikon - Emma Elwin


förstafebruaritjugohundratio - nitton&trettiofem

Läxan här här och med avcheckad från "att göra-listan". Äntligen! Nu väntar lite tidningsrensning uppe på rummet, ser ut som en atombomb sprängts där... Ciao ♥

*snark*

Boring stuff det här med läxor. Tror jag lägger huvudet på bordet och somnar snart.
Haha, nej då. Här ska minsann inte somnas! Är faktiskt färdig med läxan snart, ska bara öva in den lite bättre =)
Efter läxläsningen väntar lite mer läsande, fast i tidningsform. Har några modemagasin som enligt mamma "bara ligger och skräpar" på mitt rum som jag tänkte ta en sista titt i innan dom åker ner i soptunnan. Kanske hittar något användbart i något av dom, vem vet? Men nu, tillbaka till spanskan!

Update - Monday

Brrr, vilket vinter väder vi har här nere! Varit kall som en polaris hela dagen och likaså vädret.
Och inte blev det bättre här hemma. Bara golvet känns kallt om i en ishall!
Dagen har annars varit bra utan så värst många "måsten" under lektioner och annat.
Veckan ser inte så värst speciell ut, har ett svenska och ett engelska prov som väntar mig på fredag men resten av veckan är ganska chill.
På lördag drar jag och girlsen in till Malmö för lite shopping och lunch, och på fredag dyker farmor och farfar upp och stannar över helgen.
Nu ska jag sätta mig och plugga lite spanska och dricka en kopp varm choklad till som mami gjort. Yummie! 

Puss och Kram ♥


"Walking in a winter wonderland..."




RSS 2.0