Let's Dance

Hejsan hörrni! Sorry att det inte blivit så mycket bloggning nu under veckan men jag har haft så mycket annat att göra så jag helt enkelt inte haft tid till att skriva.. (vilket är otroligt synd)
Men nu är skolveckan över och jag har hela helgen framför mig, inga läxor, inga prov utan bara tid till att göra det jag vill. Imorgon kommer ju till exempel en kompis från nya skolan och sover över, vilket i alla fall ska bli jätte kul! =)

Idag är det ju fredag och Let's Dance igen! Tycker själv Laila Bagge är bäst men så har ju hon också haft en karriär inom dans innan hon började med musik (med andra ord, hon har en viss fördel i det hela). Förutom henne tycker jag också att Morgan Alling är helt okej. Riktigt underhållande är det i alla fall att kolla på honom! Vem är eran favorit?

Ja, det var väll det. Hade tyvärr inte så mycket annat att skriva om men jag hoppas att det är nog för att underhålla er tills nästa inlägg kommer! Ha det bra! //E

"Here comes the sun.."

G
oddag kära ni! Nu känns det verkligen att våren har kommit till Skåne! Det finns knoppar på träden, gräsen börjar bli gröna, snön är som bortblåst och fålarna kvittrar tills dom spricker! Hur härligt är då inte detta? Synd är det däremot om kompisarna i Stockholm där snön fortfarande ligger vit på marken o kylan hänger tung i luften, lider med er compañeros!
 
Idag är det i alla fall tisdag, en vanlig skoltisdag eftersom jag hade lov förra veckan (tydligen har man det här nere). 
Min har varit helt vanlig eftersom det är just en vanlig skoltisdag. Hände inget speciellt där utan den var som en vanlig typisk skoldag. Jag hade lektioner, pratade med kompisarna, åt lunch, hade ännu flera lektioner och så vidare och så vidare.. Hur har eran dag varit?

Om ni som läser bloggen nu är lika skvaller älskande som jag är så har ni säkert redan läst om kronprinsessan Viktorias förlovning med sin Daniel Westling. Tydligen ska förlovningen tillkänna givas ikväll direkt sänt på TV (närmare bestämt ikväll klockan 18.00 på TV4) och självklart blir jag en av dom tjejer som kommer sitta bänkad framför TV:n för att få höra nyheten från prinsessan själv (eller vem det nu är som säger det, tror nog vid närmare eftertanke att det inte blir Viktoria)!

Just det hörrni! Höll på att glömma, vad tycker ni om bloggens nya utseende? Är själv riktigt nöjd med det men det är alltid kul att höra vad ni läsare tykcer om den. Så skriv en liten kommentar vet ja! =)

Så, det var det för den här gången. Är så skönt att kunna blogga igen efter alla dessa internet-lösa veckorna!
Uppdaterar igen så fort jag får chansen, men tills dess får det här inlägget underhålla er! Enjoy! //E




Oscarsgalan 2009

Tjena! Nu är jag tillbaka efter en helg fullspeckad med skoj eftersom en kompis från Stockholm varit på besök! Vi hade jätte trevligt och jag längtar verkligen tills nästa gång vi ses =) I alla fall, sen kompisen åkt hem har det inte hänt mycket överhuvudtaget.. Så därför tänkte jag bjuda på några bilder från en av världens mest uppmärksammade kändisgalor genom tiderna, nämligen Oscarsgalan 2009! Enjoy! //E























Paus igen, fast bara under helgen!

Hejsan hörrni! Tänkte bara säga till er att jag inte kommer kunna blogga under helgen. Orsaken till detta är att jag ska få besök av en kompis från Stockholm som kommer imorgon bitti och inte åker förrens på söndag eftermiddag.
Men ska denna korta lilla paus hindra mig från att blogga igen nästa vecka? Självklart inte, utan nästa vecka är jag tillbaka igen efter helgen med en del smått & gott! Så ha det underbart nu och så hörs vi igen på måndag, puss! //E

(P.S. ska försöka lägga in en dagens outfit imorgon innan jag sticker till flygplatsen!)

Modevärldens hyllning till Barbie

S
om ni alla säkert redan vet så har Barbie nyss fyllt 50 år. Närmare bestämt under den årliga New York Fashion Week.
Självklart blev en hel bunt bland världens alla designers intresserade av att hylla det 50 åriga "födelsedagsbarnet".
Bland dessa hittar du bland annat Alexander Wang, Vera Wang, Kenneth Cole och Betsey Johnson som alla fyra gjorde varsin underbar visning med kläder designade i ungefär samma stuk som dom barbie haft under dom senaste 50 åren.
Och inte var det bara kläddesigners som ville uppmärksamma 50 åringen utan också Chrisitan Louboutin gjorde detta genom att göra ett par special designade skor med Barbie-rosa fotsula istället för den klassika röda han är känd för.
Självklart är det här helt underbart för er som älskar rosa, men för mig är det nog lite övergränsen (inget för mig).

   


  


  

I'm back on track!

Hejsan allihopa! Som jag saknat er under dessa veckor utan internet! Har varit jätte tråkigt nästan varenda dag utan er. 
Men nu är jag minsann tillbaka med nya inlägg, bilder och en hel massa annat! Var, om jag tänker efter, på samma gång faktiskt riktigt skönt att ta en liten paus. Ni vet, ta det lite lungt ett tag och bara ha tankarna på annat än på bloggen. 
Men som sagt, nu är jag tillbaka med nya krafter och en större vilja att skriva än någonsin! Hoppas bloggen kommer underhålla er lika mycket som förut! Enjoy! //E
 


[Rubrik]

Tjena allihopa! Idag blev det till att stanna hemma från skolan för min del pga huvudvärk och förkylning. Inte kul alls!
Och eftersom det inte blev nån skola idag så passar jag just nu på att plugga lite extra till svenska provet på ordklasser jag har imorgon. Det är faktiskt ganska lätt men man vill ju ändå läsa så det sitter ordentligt!
Sen har jag ju lite andra läxor att ta itu med också men som inte ska in förrens fredag. Ett matte papper, en engelska läxa och en no läxa som faktiskt är samm som på min förra skola ni vet den där där man skulle göra en egen uppfinning som sen skulle lämnas in. Det är kul men ändå inte, om ni förstår vad jag menar ;-)
I alla fall. Klockan är nu snart ett och jag antar att det är dags för mig att ta lite lunch. Blir förmodligen en pizza med ost och skinka och något att dricka till det! Med andra ord, dags för mig att avsluta. Ha det bra tills vi hörs igen! //E


this is all kind of new for me

Hejsan kära ni, och kära blogg! Som ni läste i det förra inlägget jag skrev för cirka en vecka sedan så skulle jag flytta.
Nu är det gjort och jag sitter nu i det nya huset, i det nya området och bloggar från mitt sprillans nya rum.
Känns riktigt skönt att äntligen fått i ordning rummet så man kan sitta här inne, för en vecka sedan var det ju helt fullt med kartonger och det fanns typ ingenstans att vara i hela huset! Men nu, en vecka senare, är nästan varenda kartong borta (eller nja borta och borta, vi har inte slängt dom än)! Hur skönt som helst =)
Okej, nog om flytten, dags att prata om hur dagen varit! (jag menar ni fick ju veta en del om det i förra inlägget, om ni odck inte läst det är det bara till att scrolla ner lite så hittar ni det direkt under det här inlägget!).  
Dagen har varit har varit helt okej tycker jag. Va först på Hornbach (tror det stavas så?) där pappa skulle köpa lite grejor. Köpte faktiskt en liten sak där jag med att ha på väggen i det nya rummet. Ett sånt där klistermärke man sätter på väggen där det står Born to Shop! och så är det en tjej som står bredvid med en massa kassar. Skit läcker är den!
När vi var klara på Hornbach (är fortfarande osäker på hur det stavas?) bar det av till Media Markt där mamma och pappa skulle kolla på lite olika saker till köket (jag vet, hur tråkgt?). Där köpte jag faktiskt också en riktigt härlig sak, och inte vad som helst heller utan en box med 6 stycken Audrey Hepburn filmer (bland dessa finner du b.la. Breakfast at Tiffany's)! Längtar tills det blir en sån där dag då man bara vill ligga i sängen och kolla på film, när den dagen kommer är jag redo!
I alla fall, sen efter att ha gått runt i dessa STORA, tråkiga, affärer var det dags för lite lunch. Vi åt ute på en restaurang och jag tog en Oxfilé med potatis och sås (som vanligt). Super gott var det!
Under resten av dagen har itne mycket hänt, byggde ihop skrivbordet och skrivbordsstolen med mamma och pappa för en stund sen men annars, inte mycket alls (förutom det jag skrev om innan).
Nu måste jag avsluta, Melodifestivalen börjar ju nu och den vill man ju inte missa! Så, hej då!


RSS 2.0