1632 090827

Kom för en stund hem från hel skön dag i skolan. Att vara med kompisar kan verkligen få varenda lektion, inklusive dom tråkiga, att plötsligt bli hur kul som helst! Är nästan så jag längtar till skolan imorgon, haha ;-)


0712 090826

Riktig skoldag idag med långa lektioner, lunch och raster. Kan inte riktigt säga att jag ser fram emot det men vad kan man göra? Uppdaterar på nytt när jag kommit hem från mardrömmen. Adios!


1843 090825

Sitter just nu uppe på rummet framför TV:n med datorn i högsta hugg. Har bestämt mig för att ha en riktig slapparkväll nu när skolan börjar på riktigt med tidiga morgnar och sena eftermiddagar spenderade till 100% i någon av skolans lokaler.
Är ingenting jag ser fram emot så varför inte passa på att "ha det lite chill" nu medans man känner för det?
Idag var jag en stund med M och E efter skolan. Vi gjorde inte så värst mycket egentligen utan vi satt och prataade mesta delen av tiden, vilket inte alls är så dumt så länge man har något att prata om dvs.
Blir som sagt skolan sedan i morgon igen, fast imorgon börjar så att säga "the real deal" igen med en hel massa lektioner inlagda på det nya schemat. Blir spännande att se vilka nya lärare jag får i dom olika ämnena.
Återkommer i morgon bitti med en liten snabb update innan jag ger mig av. Blir väll sedan en liten sammanfattning av det hela när jag kommit hem. See ya!

A brand new day

Ny dag, ny design och för min del också skola. Hör av mig igen när jag kommit hem. Ciao!

090823

Godmorgon!
Idag händer inte så värst mycket förrens lite senare under dagen då det bär av hem till en kompis för en liten tjejmiddag nu innan skolan börjar igen. Usch, skulle verkligen kunna ha sommarlov i några månader till. Allt har gått för fort, känns som att jag inte hunnit vara hemma någonting! Men vad kan man göra mer än att bita ihop och komma till skolan med ett leende på läpparna? Nä, nu måste jag gå och börja göra mig i ordning ltie. Kan ju inte gå runt i pyjamasen hela dagen ;-)

Nytt från Gina Tricot








do-re-mi-fa-so-la-si-do

Lördag idag, och en riktigt slapp en! Har varit hemma hela dagen och bara ägnat mig åt att göra i ordning i mitt före detta krigsfält till rum som nu, efter några timmars arbete, ser rätt så hyfsat ut. Good job E!
Nu gäller det bara att hålla det så här fint vilket för min del är ett tuffare jobb än att städa..
Ikväll blir det grillning med famlijen då mormor har kommit på besök, vilket är något jag verkligen sett fram emot då vädret fortfarande är uppe på topp!


kind of ordinary day

God morgon!

Ser ut att bli en rätt så vanlig dag idag. Blir väll en liten tripp till något ställe inne i malmö för en lunch och lite fika kombinerat med lite fönstershopping för att spana in dom nya höstkollektionerna som redan nu börjar välla in i affärerna!
Och samtidigt kan jag ju passa på att leta efter ett par byxor i skinimitation, har hört att både H&M och Gina Tricot har ett par snygga i svart. Ska också försöka klämma in en dagens outfit innan jag åker, är värligen urusel på att lägga ut bilder.. Ciao!

Bolt vs. Gay - Who will be our winner?

Blir dessvärre inget så värst långt inlägg idag då familjen och jag har fullt upp med fokusera på VM som just nu hållet på.
Återkommer igen lite seanre under veckan för jag menar vem vill inte se Bolt vs.Gay ikväll? ;-)




west coast - let the pictures speak



                                                                                                                                                                           ©


Crazy days och Sommaren med Göran

Då har vännerna flugit ut huset för den här gången vilket för min del betyder bloggning för hela slanten! 
Dag nummer ett bestod av popcorn film mys och lite catch up mellan oss vänner då vi inte setts någon gång under lovet.
Dag nummer två bestod sedan av en tripp in till malmö med lunch och shopping tils det sedsan var dags at börja göra sig i ordning för ännu en tripp, men denna till närliggande biograf för att se "Sommaren med Göran" - en sjukt bra film som jag verkligen tycker ni ska se, absolut värd varenda slant! 
Sedan stack jag och M hem till mig för ännu ett litet sleepover, hur bra har inte jag haft det dessa två dagar? Kan inte säga annat än att det verkligen har varit två underbara, och helt crazy, dagar och kvällar vi haft tjejer, can't wait to do it again!

Idag blir det lite mor och dotter dag då pappa är på jobbet och lill brorsan på annat håll. Har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på än men jag antar att det blir ännu en tripp till malmö (dvs för min del) för lite god lunch och annat!
 






Smögen, Grebbestad, Malmön - 2009

Hallå där!

Kom just tillbaka från några sjukt underbara dagar uppe på västkusten med familjen. Var nog bara andra eller tredje gången jag varit där men jag gillar det i alla fall redan, a lot!
Blev mycket fotograferande (och båtåkande för den delen också) så några bilder ska jag försöka lägga in under några av mina kommande inlägg (är ganska mycket lova med det där med bilder och så kommer dom aldrig upp har jag märkt, men ska verkligen försöka skärpa mig!).
Efter detta blev det sedan några ytterligare underbara dagar, men som dock inte spenderades uppe på västkusten utan nere i blekingeskärgård för en liten kräftskiva med goa glada släkten vilket inte är helt fel det heller ;-)
Men nu är man hur som helst hemma i Skåne igen med nya planer och aktiviteter inbokade för den kommande veckan med start redan ikväll då M och E kommer över för en liten sleepover bara vi tre för att sedan imorgon (till kvällen) ses igen för en tripp till närliggande biograf för att checka in den nya svenska komedin "Sommaren med Göran" . Looking forward to it girls!

Avslutar det här inlägget med två bilder tagna under min korta semester uppe på västkusten, Enjoy!

RSS 2.0