/Kondition/Intervall/Distans/.../

Gymnastik prov i morgon och har nästan inte läst någonting. Gaah! Plugg plugg plugg plugg...


0740090930

Good Morning!
Skola idag och efter det bär det av hem till M för lite läxläsning. Hör av mig igen när jag kommit hem. Ciao!

!#?¤&`^*!:-;..!!/@

Tillbaka. Och lika så huvudvärken som plågade mig för en stund sedan. Usch. Finns inget värre än huvudvärk som förstör ens planer. Men inte ska jag låta det ske den här gången. Så nu, dags för lite vila och mat för att få den att försvinna lagom till klockan 19.00. Bye!


/ColumbineSmille/+++/


En bild på Elin Klings nya assistent Columbine Smille. Hur sjukt coolt klär inte hon sig? Tänker lungt ta och kolla efter byxorna på Topshop nu på torsdag!

Hemma igen. Skönt att man slutade redan vid två idag. Var ju inga så värst jobbiga lektioner heller, flöt snarare på riktigt bra :)
Och inga läxor heller. Eller jo, ett litet prov på torsdag och ett på fredag. Och sen den där redovisningen i So. Men ingenting tills imorgon i alla fall, gilla läget!
Ikväll blir det målarkurs med M och sen efter det ska jag bara slänga mig i sängen och läsa lite tidningar. Skönt.
Men nu måste  jag kila. Hade tänkt läsa lite till det ena provet idag ochs en det andra imorgon. Talk to ya later!

/Abel/Tasman/&/James/Cook/

Så var det skola igen. Ny vecka med nya läxor och lektioner. Har bland annat en redovisning i SO imorgon tillsammans med M om James Cook och Abel Tasman (två upptäcksresande). Håller tummarna för att det ska gå bra! Sen blir det målarkurs också imorrn kväll (blev ju inget förra veckan då han som håller i den var på konferens) och till helgen ska jag ut med girlsen. Can't wait! Men nu, åter till läxorna. Tjingellning!

/M/T/W/T/F/S/S/1716090925/

Helg. Finally. Har varit en tuff skolvecka med en hel del läxor. Men nu, är det över. I alla fall för den här gången.
Idag kommer kusinerna på besök, yippie! Var riktigt länge sedan vi träffades så det ska absolut bli kul att ses igen :) Och eftersom dom kommer får vi se hur mycket bloggning jag hinner med under helgen. Blir nog inte mer än ett inlägg per dag i alla fall. Möjligtvis hinner jag slänga in ett lite senare ikväll. Annars hör jag av mig imorgon. Ciao!

2046090924

Färdig. Äntligen. Nu, väntar en skönt säng på mig där uppe. God natt!


1653090924

Usch. Läxor, läxor, läxor och ännu mer läxor! Hur mycket läxor kan det egentligen bli? Jo du, det är en mycket bra fråga enligt mig.

Sitter nu ännu en gång framför datorn för att ta tag i lite nya läxor, so för att vara mer exakt. Rätt så kul då jag, tills imorgon (?), ska försöka få ihop en powerpoint presentation om upptäckarna James Cook och Abel Tasman.
Kommer nog ta ett tag innan jag blir färdig med det så tills det blir det nog inga uppdateringar.
hör av mig igen när läxan är avklarad. Ciao!

/test/check/more/homework/?/yes/

Puh. Då va No-provet om ellära avklarat. Tror det gick rätt så bra för mig fasktiskt men det återstår ju att se..
Men glädjen över att vara klar med provet vara inte så värst länge. Har ju andra läxor till både imorgon och till fredag som ligger på hög och väntar. So, back to studying!

2059090922

Mycket mycket plugg som väntar mig den här veckan, bland annat ett "efterlängtat" No-prov på ellära imorgon. Blir lite lungnare sen efter provet så då blir dedt nog lite fler uppdateringar under dagarna. Återkommer mer om detta imorgon efter skolan. Nu, sängen!


/I'm/Going/Insane/!/

Gaaaah! Går super segt med läsandet inför provet jag har på onsdag. Hade skrivit ca 4 sidor om det på datorn men så kan jag inte skriva ut det. Varför då? Jo, för att jag inte varit smart nog att installera skrivaren på den nya datorn. IQ ... ? Istället sitter jag här nu och kladdar ner allting på ett linjerat papper. Blä. Men nu, back to "the homework studio"!

/+/+/repellerar/-/+/attraherar/

Sitter här med Fysikboken i högsta hugg. Aldrig kul att plugga men vad har man för val? Uppdaterar igen inom kort. Hasta!


/Puh/Usch/Stön/.../

Skoljoggen idag och är för tillfället helt slut. Men, hinner inte vila så mycket längre. Har ju ett NO-prov på onsdag att plugga till så fysikboken here I come!


0909201522

Puh. Då va man färdig med dom värsta läxorna. Har bara lite glosor kvar nu fast dom är inte tills imorgon så dom tar jag någon annan dag istället. Nu, Idol!

/Söndag/-/läxornas/dag

Läxdag idag. Har eett helt kina med läxor som ska göras så varför inte ta tag i dom nu när man är ledig? blir ju i alla fall inte lika mycket att göra under resten av veckan.. Uppdaterar inom kort!


0909191728


Solen skiner där ute, känns faktiskt riktigt skönt att få den i ögonen. Dock värmer den inte lika mycket som förut. Redan höst med andra ord. Känns som att det bara var sommar i en dag eller två innan det slog om till en lite kyligare årstid. Men, jag gillar det ändå. Hösten har ju sin charm liksom sommaren har sin!
Är riktigt mysigt att få gå runt i stora mysiga koftor och Uggs, se löven falla från träden är inte heller så dumt det. Löven får ju sådana underbara färger. Allt från brunt och orangt till gult och grönt.
Att också sitta inomhus när det öser ner regn och titta på film ihopkrupen i soffan med en filt över sig är också något man börjar längta efter. Hösten har i alla fall en rätt så hög mys-faktor enligt mig ;-)

 


WHAT TO DO?

Ligger och slappar i sängen med datorn i knät. Har inte riktigt bestämt vad som ska göras idag. Funderar på en tripp till Malmö för lite lunch och "fönstershoppande" men det är inte så lätt att slå igenom med ett sådant förslag när lillbrorsan är på sitt bästa humör och pappa är helt inne på att bara vara hemma, haha.
Återkommer i alla fall inom kort. Ciao!

Sunday/Saturday/Friday

Äntligen skolfritt. Helgen kommer användas till att bara slappa, ta det lungt och ladda upp för ännu en ny skolvecka. Eventuellt lite läxor att göra på söndag men som tur är har jag både lördag och en del av idag =)


/ordinary/day/

Gå upp tidigt, göra sig i ordning, sticka iväg till skolan, ha en massa låånga lektioner, åka hem, göra läxa osv..
Vad mer gör man en helt normal dag som denna?


/21/:/49/

Kom precis hem. Är döds trött och har ej bestämt vad jag ska ha på mig imorgon (skolfotografering vet ni). HJÄLP!

1753090915

Hola amigos!

Idag var det upp tidigt som gällde för att hinna i tid till skolan som började redan vid 8.00 idag. Lite för tidigt om ni frågar mig. Men som tur var så slutade vi redan vid 14.00 (vilket, om jag minns rätt, är vår tidigaste dag).
Fick inga läxor och gjorde inte så mycket på lektionerna, det var mest lärarna som stod framme vid tavlan och pratade medans jag bara lyssnade. Nice.
Sen snart bär det av till målarkursen med M som vi började på förra veckan. Var riktigt kul att för första gången på länge, få hålla i penseln och själv bestämma vad som ska målas på duken.
Har annars inte hänt så mycket mer värt att skriva om här. Eller jo. Skämde ut mig totalt på fotbollen idag i skolan. Var till och med en kille i motståndarlaget som frågade min kompis "Varför jag trippade fram med bollen?". Skämmigt till tusen.. Får väll hålla tummarna för att vi gör något annat för att sysselsätta oss under nästa gympa lektion!
Nepp, nu måste jag kila. Har inte börjat göra mig i ordning än och M kommer snart och hämtar upp mig. Not good.
Men jag ska försöka uppdatera lite snabbt när jag kommer hem igen (vilket förmodligen inte blir förrens runt 21.00). Ciao!


&½!"?=)(`#*+




Tjenixen!

Blev på mycket bättre humör efter det att jag fått lite mat i kistan. Blev en kyckling gryta mamma gjort, grymt god!
Nu sitter jag uppe på rummet (igen), bloggar, provar kläder och blir inspirerad av foton mm. Tittar också lite på TV men det blir inte så värst mycket när man sitter med datorn framför sig, höhö.
Imorgon är det skolan som gäller igen. Trampar nog hemifrån vid 7:45 så vi får se hur det blir med uppdateringen imorgon bitti. Blev ju ingenting i morse så jag antar att det säger en hel del om hur dan jag är på morgonen!
Men nu, tillbaka in i garderoben och till buntarna med kläder som, för tillfället, ligger där väl sorterade i färg ordning. Får se hur länge det förbli så. Har ju redan klarat två/tre dagar!


1632

Då var sitter man hemma på rummet igen. Utan någonting att göra. Usch. Vad ska man göra en sådan tråkig dag som den här? Känner mig helt slut efter skoldagen som varit både det ena och det andra. Något som har ett bra tips på hur man kan bli lite piggare?


/2009/09/13/-/20:57

Ligger ner kurrad under täcket i sängen och kollar på TV. Riktigt mysigt faktiskt. Dvs så länge man inte tänker på att man ska upp tidigt imorgon för att gå till skolan. Ingenting jag ser fram emot kan jag säga :-/
Men, får väll försöka se det positivt. Har ju en rätt så lång lunch rast då jag kan åka hem och äta eller till gå till loppisen på andra sidan gatan, och så får jag ju träffa kompisarna igen efter helgen. Inte så pjåkigt det inte!
Well.. Nu ska jag nog stänga av datorn för ikväll. Får se om det blir någon snabb update imorgon bitti innan jag trampar iväg. Buenanotte!

/Chanel/feber./

Chanel febern har nu nått Skåne och smittat av sig även på mig. Vem drömmer inte om att t.ex. kliva in på premiären av filmen, som har premiär nu i veckan, klädd i kläder endast från det världs kända märket? Eller att överhuvudtaget få äga någonting från Chanel? Som en väska, ett par skor, eller kanske bara en sko? Som om det skulle räcka. Nej då, hela paketet ska man minsann haffa om man får chansen. Det vet jag att jag skulle göra! Hade jag däremot inte gjort det och fått frågan "Varför?" hade jag haft det perfekta svaret.
"Varför ta någonting man redan har?".




Första inlägget från nya datorn, jo tack!

Söndagen bjuder på kyligt, grått och mesta dels trisst väder här hemma i Skåne. Inte så värst kul det.
Men kul är det däremot att berätta att jag just nu sitter och skriver (LiVE) från min sprillans nya computer!
Så läcker den är. Perfekt storlek, perfekt utseende. Och sicket skönt tangentbord det är på den.
Känns som att skriva på små moln. Like it! ;-)



2009/09/12/-/15:35


Good day!

Lördag idag och en rätt så mulen sådan. Dagen började med att solen sken in genom fönstret men nu verkar den solen vara som bort blåst. Tråkigt.
Men, igår var det i alla fall sol hela dagen lång, vilket var toppen eftersom jag och några vänner skulle cykla till stan och äta. Blev varsin pizza Vesuvio till oss alla och till det tog jag en Coca Cola, yummie! Dock slank inte hela pizzan ner utan ca halva hamnade i papperskorgen. Var en riktigt trevlig kväll med både skratt och snack om, och åt, det mesta. Resultatet av denna underbara kväll är jag, och förhoppningsvis dom andra girlsen också, riktigt nöjd med! Ser fram emot att göra det igen ;-)

Varning/på/stan



Var nyss inne på Linns blogg och föll pladask för denna enkla men skit coola outfit. Hur många av er läsare skulle inte vilja gå klädd så på stan? Jag skulle minsann vara beredd att ge min högra hand för denna outfit ;-)
Men så den kostar väl lite också antar jag. Och med lite menar jag waaay over my budget. Tyvärr.
But, nu bär det av upp till rummet för att göra mig i ordning. Ska ju ut på stan ikväll med girlsen. Ciao!


Bye bye Stockholm, Hello hello Skåne !

Igår bar det av hem till Skåne efter några sjukt kul dagar spenderade med några riktigt goda vänner i huvudstaden.
Blev en väl planerad helg innehållandes allt från långa shoppingrundor i centum till mysiga filmkvällar hemma hos E med lite blandade filmer, så som skräckisen The Eye med Jessica Alba som huvudrollen Sydney Wells.

Idag var det sedan skoldags igen precis som alla andra måndagar. Hände inte så värst mycket under alla dom långa lektionerna dagen delvis bestod av utan det var bara en helt normal skoldag. Däremot skönt att inte ha så speciellt många läxor under veckan. Gilla läget, höhö ;-)


Flyg, Stockholm & Svininfluensa

Skäms. Har verkligen inte varit någon vidare bra uppdatering under den senaste veckan vilket jag verkligen ber om ursäkt för. Lovar att skärpa mig i fortsättningen! ;-)
Ikväll börjar jag packa och göra i ordning för en välplanderad mini semester upp till huvudstaden dit jag åker imorgon för att hälsa på några kompisar från ex-klassen. Ser verkligen fram emot det då det i sommras inte gick att åka upp p.g.a att jag hade några andra saker inplanerade sedan en tid tillbaka. Men nu bär det minsann av snart! Är dock lite orolig för det där med svininfluensan (läste för någon sekund sedan att dödsfall nummer två redan inträffat). Men, får man det så får man det antar jag. Fast det finns väl inte så mycket man kan göra åt det?
Ny rapport dyker upp efter helgen, so long!

RSS 2.0